Doktor, doktor

Inskrivet fredag 8/6 kl 22:49
 
Lachlan får en bil från skroten istället för en ny och han blir väldigt besviken.
 
Gabby skolkar från skolan och är rädd för något. Hon ser förskämd ut så fort hon ser Pete. Liv vill prata med henne och bjuder på vodka men precis då kommer Bernice och är rasande för att Gabby skolkar och dricker sprit.
 
Paddy och Chas har hemliga möten på veterinärkliniken där de har rollspel där han får spela läkare och hon het patient.
 
Jai vägrar gå med Eliza till stödgruppen så Megan och Frank bjuder en av medlemmarna hem till Jai. Den unge mannen visar ett gott humör trots sin milda cp-skada. Det gör att Jai lovar att ta Eliza till stödgruppen varannan gång.
 
Robert smörar för Lawrence för att komma nära. Han visar sig känslig över att han råkat döda Tim för Lawrences skull och för att snart bli pappa. Robert säger att han trivs väldigt bra tillsammans med Lawrence och precis när de är nära varann kommer Lachlan in och blir rasande. Lachlan genomskådar Robert men ingen tror honom, inte ens Chrissie. Lawrence blir så förbannad att han kastar ut Lachlan.
 
Debbie packar för att resa iväg på affärsmöte. Sarah blir ledsen och frågar om hon har en hemlig pojkvän. Debbie nekar och säger att när hon är tillbaka ska de flytta in i huset i alla fall. Debbie träffar Tom som köpt en klänning till henne som han vill att hon har på sig. Först säger Debbie nej men ändrar sig. Hon dyker upp på affärsminglet där en äldre man börjar stöta på henne för att sedan stryka henne över ryggen. Debbie blir arg och smäller till mannen som trots protester blir utkastad. Debbie går upp till rummet för att packa och byta om. Tom kommer efter och ber henne stanna. De börjar kyssa varann.
 
Pete upptäcker att någon lagt blommor vid bron där Emma dog. Det låg även ett kort där det stod att någon bad om ursäkt.
 
Lawrence super sig full då han ångrar sig att han slängt ut Lachlan. Robert utnyttjar detta och drogar honom lite extra. Lachlan kommer hem för att be om ursäkt men blir äcklad när han ser den gamle mannen utslagen på soffan. Han börjar filma Lawrence medan han berättar hur han skulle vilja döda honom. Robert kommer in och hör allt.
 
Lachlan är så irriterad och störd av Roberts närvaro att han tar med sig ett gevärr ut på gården och sätter upp en bild på Robert på en pumpa. Sedan skjuter han sönder bilden.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

För första gången börjar jag tycka att det ska bli skönt med sommaruppehåll...Kan ju inte låta bli att se,men tycker handlingen spårat ut...Lawrence-Robert...Robert kan gå över lik...Men vad kallas det han håller på med??? Hittar inte ord...Debbie orkar jag knappt se längre...Drar av den nya (Tom) pengar,men hon orkar inte ens le...Är hennes roll skriven i trumpen stil,eller...Och vars kom den där Tom ifrån...? Nån skrev om tantsnusk..Var är den?? Om det åtminstone var det,så man hade nåt att gotta sej i....Nää,serien är verkligen trist nu...

2018-06-07 @ 22:26:06
Postat av: Alice

Håller med! Så märklig utveckling mellan Robert och Lawrence och öht hela den familjen. Hur kan det så plötsligt och orealistiskt vända och att de som hatade honom helt plötsligt tycker att det är okej att han är där hela tiden och att Lawrence dessutom fått känslor för honom. Helt galet.
Varför är alltid alla barn smartare än deras föräldrar, både när de agerar och när de pratar?
Ja, det blir skönt med uppehåll.

2018-06-07 @ 22:43:00
Postat av: Anna-Clara

Jaha verkligen skönt med uppehåll den här serien blir knäppare och mer idiotisk för varje avsnitt stackars engelska poliser som dom framställs man blir mörk- rädd måste vara riktig torka hos manus skrivaren slutar titta frånomed idag har följt serien länge men nu räcker det

2018-06-08 @ 13:10:51
Postat av: Anna-Clara

Jaha verkligen skönt med uppehåll den här serien blir knäppare och mer idiotisk för varje avsnitt stackars engelska poliser som dom framställs man blir mörk- rädd måste vara riktig torka hos manus skrivaren slutar titta frånomed idag har följt serien länge men nu räcker det

2018-06-08 @ 13:10:52
Postat av: Jag bara

Fast jag hade gärna tagit en titt på tårtan som hon va hon nu heter tänkte beställa till babyshowern.

2018-06-08 @ 16:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0