Tv-shop avslöjar hemligheten

Inskrivet torsdag 21/6 kl 21:12
 
Lachlans fotograf har gjort Zak till åtlöje i tidningen, efter utbrottet på Morris bil.
 
Robert möter Aaron i byn och berättar lite om vad Lachlan gjort. Aaron blir orolig och går direkt till Dingles för att berätta för Belle så hon får veta om mordhoten, utbrottet mot Seb och den prostituerade kvinnan som varit på Home Farm.
 
Chrissie är orolig för Lachlan så hon går till honom hos Dingles för att prata. De blir avbrutna av att Belle rusar in för att fråga honom om det Aaron berättat. Belle är så besviken att hon inte vill prata med honom och senare gör hon slut. Lachlan drar iväg och när han ringer Belle vill hon inte svara. Han säger att hon gör livet värt att leva så vill hon inte ha honom så finns det inget kvar.
 
Cain får ta hand om Isaac och han blir en myspappa som byter blöjor och bär sonen i bärsele på magen.
 
Leyla försöker få Pete att rycka upp sig så hon lagar mat och säger åt honom att duscha. Han ber om ursäkt för hur han behandlat henne.
 
Harriet vill vara vän med Cain och hjälpa honom men han vill inte ha hennes medömkan. Senare så går han ändå fram till henne på puben och ber om ursäkt och sedan kysser han henne.
 
Lydia städar på Home Farm och har tv:n på. Rebecca går förbi och ser tv-shopsreklam. Hon känner igen kvinnan som i reklamen, det är Kath.
 
Frank börjar ta hand om en herrelös hund som kommer till butiken. Han gör allt för att Megan ska gå med på att ta hand om hunden.
 
Debbie kommer hem från affärsresan och Sarah frågar om Debbies pojkvän. Debbie nekar till att ha någon. Tom vill sedan ses men Debbie har inte tid för hon ska flytta och umgås med barnen. När hon kommer in i huset är han där för han har köpt soffor till henne. Hon blir rasande när han bara tar över, hon vill ha sitt hem i fred. Hon säger åt honom att gå och då blir han förvirrad. Hon visar honom att hon gillar honom ändå så de kysser varann. Sarah råkar se detta.
 
Moira träffar en psykolog för att få prata om sina problem.
 
Robert kommer till Home Farm och möter en förbannad Rebecca. Hon har tagit reda på vem Kath är och vad Robert gjort. Rebecca har insett att Robert lurat dem och även om han säger att det var förut innan sonen föddes, nu vill han göra allt för sin son. Hon är så arg att hon säger åt honom att han inte får ha med sonen att göra längre.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Hemsö

Ser ut som Lachlan snart får spel igen. Tror han kör ihjäl de flesta i familjen. Hoppas Moira blir bra men jag tror fortfarande hon knuffade Emma från bron.

2018-06-20 @ 15:07:56
Postat av: Jennifer

Hoppas inte Lachlan tagit sitt liv, jag tycker att hans karaktär är spännande. Och Robert sen...seriöst bra på att snacka sig ur saker i kombination med flyt i saker som händer.

2018-06-20 @ 22:39:31
Postat av: Jag bara

Håller med Jennifer!

2018-06-21 @ 08:44:56
Postat av: ELIZA

Ojämn kvalitee´...Kan hålla med om det..Cain, från kriminell till någorlunda laglig,((när han är med Harriet))...Åsså igår då, blir värsta superfarsan från en dag till en annan....Blivit kallad "grumpy" genomgående, av Sarah...Vilket har stämt...Men hoppas då på att det kan föra Moira och honom tillsammans igen...! Annars spelar han superbra,riktigt seriös i scenen med Faith i deras gamla hem...

2018-06-21 @ 09:57:37
Postat av: Jag bara

Alla de här papporna som inte tål bajsblöjor och nästan spyr när de konfronteras med dylika, som är så vanliga på film och tv. Jag har aldrig träffat på så ynkliga karlar, inte min avlidna make eller min nuvarande, inte mina bröder, ingen av vänner eller släktingar. Varför tycker så många manusförfattare att just detta är höjden av humor. Kul en gång, men inte tusen.

2018-06-21 @ 21:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0