Massa fyrverkerier

Inskrivet kl 22:02
 
Pete får reda på att Adam bytt däck i samma veva som Emma blev mördad så han ringer polisen som kommer för att kolla med Adam. När Adam kollar i bilen så hittar han ett papper som han gömmer för polisen. När Cain får reda på vad som händer så skyndar han sig till Aaron på skroten för att ta med sig alla gamla däck för att grävas ned.
 
Gabby upptäcker att Laurel har en bussbiljett till byn under samma dag som Emma dog. Laurel säger att hon tänkt åka hem men inte kunde lämna sin syster Caroline ensam så biljetten användes aldrig.
 
Gerry ordnar med fyrverkerier till festen vid brasan (Är det Guy Faukes igen eller annan högtid?) Han säger till Doug att han ordnat med tillstånd.
 
Laurel ringer sin syster som kommer att backa upp hennes historia sedan ringer hon till Bob som kommer över för att diskutera händelsen.
 
Paddy, Marlon och Rhona träffar återigen rektorn men denna gång i skolan. Miss Grant tror forfarande att Paddy och Marlon är ett par. Rhona märker det medan killarna inte märker något.
 
Dessutom fick man se tillbaka blickar att Ross var på bron när Emma dog, Laurel var i byn, även sekvenser med Cain och med Moira visades. Jag vet inte om jag var ovanligt trött idag men tycker allt verkar virrigt, eller så är det att jag bara tittar utan att riktigt engagera mig. Jag minns knappt vad som hände...
 
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Som jag skrivit tidigare är det förvirrande...Men det är meningen...Vi ska bli förvirrade,och tro det är än den ena, eller den andra...Men hoppas vi får svaret före uppehållet,och börjar på ny kula efter "semestern"...

2018-06-12 @ 07:55:52
Postat av: Agneta

Ja allt är förvirrande i HTG sen en längre tid tillbaka.

2018-06-12 @ 18:41:09
Postat av: Maria

Usch vad trött jag är på Robert. Tycker dessutom att det är högst osannolikt att Chrissie och Lawrence ska gå på hans skådespeleri och bortse från tydliga signaler som ex en kamera i fotot. Att Rebecca är korkad och patetisk är ju uppenbart men inte de andra familjemedlemmarna. Tycker inte historien håller.

Måste säga att det är ett väldigt daltande med Victoria från alla runt omkring henne, inte minst Doug som inte ens har blodsband till henne. Ungen har ju faktiskt varit riktigt ond under åren och varenda gång hon har varit full har det varit ngn annans fel.

2018-06-13 @ 00:30:33
Postat av: jackson

Du menar väl Gabby, Maria?

2018-06-13 @ 08:46:01
Postat av: Jag bara

Det är lite så man tittar just nu, skalar middagspotatisen och diskar medans man lyssnar på TVn i bakgrunden.
Jag är jättetrött på alla som viftar med knytnävarna så fort de får lite mothugg. Likaså alla illa spelade poliser, alla korkade polisförhör, alla fylleupptåg.
Jag har gillat HTG för att det har varit bra, kvicka repliker, många bra skådisar, humorn som var, inte den buskisartade som är nu. Hoppas att det återgår till det.

2018-06-13 @ 10:19:56
Postat av: Maria

@Jackson

Ja visst, det har du rätt i! :)

2018-06-14 @ 00:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0