Manipulation på hög nivå

Inskrivet  torsdag 1/2 kl 13:57
 
Lachlan är sur och tvär. Det enda han säger är att han ska flytta hemifrån och skaffa sig ett jobb. Inte ens när han får en Porsche av Chrissie så är han nöjd, säger knappt tack. Chrissie försöker ändå få Leyla till att ge honom en praktikplats. Hon ger även Leyla massa pengar för det men Leyla vill inte ha med Lachlan att göra så hon säger det högt, att Chrissie försökt muta henne för ett jobb. Det gör inte förhållandet mellan Lachlan och Chrissie bättre.
 
Pierce mamma Martha försöker prata med Rhona men säger inte allt till henne och hon ber Rhona att fråga Pierce om vad som hänt. Pierce söker upp sin mamma på värdshuset för han vill att hon försvinner ur hans liv. Rhona får två olika uppfattningar om Pierces uppväxt och när hon pratar med honom blir han arg för att hon misstror honom. Han säger att de inte kan gifta sig längre. Han tycker hon påverkas av alla andra hela tiden och bryr sig mer om vad hennes vänner vill.
 
Tracy fortsätter att  försöka sälja sina 5000 exemplar av sin bok hon beställt. Hon tar hjälp av Pearl som berömmer boken och tror att de kan sälja den tillsammans.
 
Adam är på dåligt humör och han pratar med sin mamma medan Victoria pratar med Diane. Victoria får rådet att adoiptera, eftersom man kan älska ett barn som inte är sitt eget och det är hon och Adam bevis på. Adam säger till sin mamma att han aldrig kommer kunna älska någon annans barn så han kan inte gå med på adoption. När Adam och Victoria ses så gör han slut med henne för han inte kan ge henne det hon vill ha. Victoria bönar och ber att han ska stanna kvar.
 
Rhona pratar med Paddy efter att Pierce lämnat henne. Paddy lovordar henne och säger att vilken man som helst är galen som överger henne och att han insett det försent. Paddy erkänner att han älskar Rhona men att han vill att hon gifter sig med Pierce. Han säger att deras kyss bara var en fyllegrej. Pierce som är hemma hör allt men visar sig inte.
 
Pierce kommer in till Rhona när Paddy gått. Han frågar henne om hon suttit där alldeles ensam. Rhona svarar inte på det utan säger bara att hon vill gifta sig med honom och tänker göra allt för honom även om det innebär att hon måste offra sina vänner.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Kan storyn om Tracys författarkarriär få ett snabbt slut snälla!

2018-01-29 @ 15:26:22
Postat av: jackson

Blir mörkrädd när jag ser Pierces galna blick. Lachlan är också en kvalificerad hemsking.

Eländes elände med Vicky och Adam. Han kunde väl ge det hela litet tid och låta alternativen sjunka in. Typiskt Adam att allt skall gå i expressfart.

2018-01-29 @ 16:23:48
Postat av: Stina

Victoria måste sluta tjata om barn, de är ju bara 25 år. Låt det ta lite tid och sjunka undan. Tracys böcker verkar förfärliga. Har märkt att ingen i serien verkar läsa. Kanske dags för bokläsare och kanske ett bibliotek i HTG? Roligt att Vanessa verkar stanna kvar , hon har alltid varit en av mina favoriter

2018-01-29 @ 16:58:13
Postat av: Jonas

Victoria är väldigt tröttsam, men Adam var lite väl drastisk i sitt avslutande av förhållandet.

Rhona är sällsynt blind inför Pierces sanna natur.

2018-01-30 @ 07:58:48
Postat av: jackson

Rhona vill nog helt enkelt inte se Pierces sanna natur.

2018-01-30 @ 08:44:20
Postat av: Jag bara

Hoppas Tracy och Vanessa försvinner, gärna David också. Gillade honom förut men han är jobbig nu.

2018-01-30 @ 09:14:34
Postat av: linda

håller med ovanstående bort med Vanessa, Tracy med vad håller hon på med,samma om igen. Saknar Alicia

2018-01-30 @ 15:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0