Osannolika poliser

Inskrivet fredag 16/2 kl 11:54
 
Tracy får höra av Kerry att Josh angivit Dan för attacken. Det gör att Tracy får ännu sämre samvete så hon besöker Josh på sjukhuset men han vägrar att säga att det inte var Dan. Hon förstår då att Josh skäms för att ha fått stryk av en tjej. Tracy pratar med Eric för hon tänker gå till polisen. Eric stjäl hennes mobil vid tillfälle. När Tracy åkt ska han radera inspelningen från attacken. David ser sedan Eric med hennes mobil och får då veta vad som hänt. Kerry råkar också höra det så hon ska ta mobilen för att gå till polisen. Eric tar fram slagträet och slår sönder mobilen men Kerry tar den ändå och rusar iväg.
 
Polisen tror inte på Tracy och hon kan inte bevisa något om att det var hon. David och Kerry kommer till stationen och då lämnar Kerry beviset trots att David ber henne låta bli. Tracy blir arresterad  men släppt iväntan på rättegång.
 
Lisa får höra att Zak sålt hamburgarna på festivalen och tjänade bra med pengar så hon föreslår att han börjar sälja mat mer lagligt med en egen matvagn.
 
Belle och Lachlan får inte ses eftersom Chrissie ska stämma Zak även om Lachlan försökt prata med henne. När Belle säger till sin far att hon inte tänker träffa Lachlan så ljuger hon. Lachlan däremot tackar nej när hon frågar om de ska ses.
 
Aaron och Robert kommer hem efter sin resa. Robert pratar med Rebecca och får veta att hon ska göra abort senare idag. Hon missar tiden och får en ny nästa dag men efter att ha pratat med Victoria om att göra sådant som är bäst för en själv så ändrar sig Rebecca. Ross frågar henne hur det är och hon vill att Robert får sig en känga, efter att ha erbjudit henne en spa-vistelse efter aborten. Det gör att Ross pressar Robert på pengar för att hålla tyst inför Aaron.
 
Charity får höra att Debbie och Rebecca ska göra affärer ihop. Hon tvingar dem att låta dem ta med henne så hon inte skvallrar för Lawrence. Debbie och Charity lånar sportbilen för att ta en drink på ett ställe längre bort. När de ska hem råkar Charity backa in i en sten eftersom de blivit inparkerade. Debbie blir rasande men de kör bilen till ladan på Moiras gård för att se över skadorna på bilen.
 
Moria som upptäcker att staketet är trasigt igen anklagar Ross men han nekar och påpekar att det kan vara tjuvarna som är förbannade på henne som tagit tillbaka sina kor. Hon går runt på gården med geväret men när hon hör ljud från ladan upptäcker hon att hon glömt mobilen hemma så hon går hem och ringer polisen.
 
Debbie och Charity ser plötsligt att det är en polisbil nära ladan så de kör ut bilen bakvägen. De råkar backa på en man som de lägger i bagageutrymmet. Sedan kör de iväg och stannar till vid en avtagsväg.
 
Lawrence som plötsligt kommer hem, istället för att åka iväg för att fira sin födelsedag, upptäcker att en bil saknas så han ringer polisen och säger att den är stulen.
 
Charity och Debbie diskuterar vad de ska göra med mannen. När de sedan ser att Lawrence åker förbi får de båda kvinnorna bråttom in i skogen.
 
Lawrence och Ronnie åker förbi sportbilen och Lawrence känner igen den som sin. De åker tillbaka dit och han väljer att köra den hemmåt men blir stoppad av en polis. Lawrence får förklara för den korkade polisen att det är han som ringt men att han hittat sin bil igen. Polisen ska precis åka när de hör att någon är i bagageutrymmet.
 
Rebecca är rasande på Debbie och Charity för Lawrence har precis ringt henne och sagt att han är anklagad för kidnappning. Hon säger åt dem att ordna upp allt på en gång annars...

Kommentarer
Postat av: Peter H

Jag har följt den här serien rätt länge, men nu börjar jag tröttna.

Emmerdales hela befolkning utgörs av fåntrattar och idioter som ställer till det för sig på fullständigt löjliga sätt hela tiden.

2018-02-15 @ 13:04:56
Postat av: Jennifer

Otroligt löjlig intrig just nu. Det förvånar mig att serien är så ojämn. Från våldtäkten Rhona blev utsatt för , likaså Ashleys demens där skådespeleriet var strålande till farsartade avsnitt som går just nu.

2018-02-15 @ 14:28:32
Postat av: Lena

Idag sjönk det (de)ner i buskisträsket igen
Tröttsamt
Tycker bönstjälken är ett roligt o passande namn på Marlon.- Ser det inte som elakt eftersom han själv använder sin kroppsbyggnad och utseende till att gränsa till parodi. Är väl helt enkelt så han vill spela rollen även om jag personligen tycker att han enbart är fjantig.

2018-02-15 @ 18:22:23
Postat av: Jag bara

Håller med båda ovanstående.

2018-02-15 @ 23:40:16
Postat av: ELIZA

Håller också med...Har ingen lust att kommentera längre...För då skulle det bli några sidor,med allt jag tycker är tokigt,och det ids jag inte...

2018-02-16 @ 07:15:09
Postat av: Catrin

Jag har också följt serien länge och börjar också jag tröttna. Kollar inte ens just nu utan läser bara bloggen..och den är superbra! Tack Marie!

2018-02-17 @ 12:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0