En kakadua för varje tillfällle

Inskrivet söndag 22/4 kl 08:52

Kerry åker iväg till stan för att köpa nya gympadojor till Dan inför välgörenhetsloppet. Inne i stan ser hon en man som tigger pengar. Kerry känner igen honom så hon smyger efter mannen för att se vad han gör. När Dan ringer så svarar hon inte men plötsligt inser hon att hon är försenad hem till loppet.
 
Bob är domare till välgörenhetsloppet och han har byggt upp en mindre hinderbana i byn. Jimmy och Dan börjar även om Kerry inte hunnit hem. Dan vinner tramsloppet för Jimmy ramlar precis vid mållinjen.
 
Rishi söker upp Frank för att han kollat upp andelslägenheterna och upptäckt att byggföretaget gått i konkurs. Frank tror att Rishi tagit fel men lovar att kolla upp det.
 
Lydia lovar att sy en fin tärnklänning till ELIZA (förlåt jag kunde inte låta bli 😉 ) hon fäster även en liten bild på en kakadua på ett av banden för som hon säger så finns det en kakadua för varje tillfälle.
 
Rhona åker till Bartons gård för att hjälpa till vid en kalvning men när hon hör att Pete stänger boxdörren och de är ensamma där får hon panik och han försöker stoppa henne från att rusa iväg så det blir inte bättre.
 
Charity fortsätter att påminna Megan om att de måste fullfölja planen att sätta dit Frank.
 
Kerry pratar med Bernice om mannen hon sett och det är Dans bror Daz men hon vill inte säga något till Dan.
 
Paddy tröstar Rhona och det slutar med att hon ber honom stanna hos henne över natten. Morgonen efter får hon panik när hon ser Pierce ansikte i sängen bredvid men i verkligheten är det Paddy som ligger där. Rhona bestämmer sig för att besöka Pierce i fängelset.
 
Frank talar om för Megan att det är problem med företaget i Spanien. Hon lovar att ta hand om det eftersom hon har en vän som kan hjälpa henne.
 
Bob och Nell pratar med varann om hur det är att förlora en dotter. Det är 11 år sedan Dawn dog.
 
Rhona träffar Pierce i fängelset och han ber om ursäkt för vad han gjort. Han beklagar sig sedan om hur han har det i fängelset men Rhona tycker inte synd om honom.
 
Paddy pratar med ett får om sina känslor för Rhona. Sedan talar han om för Rhona att han finns där för henne och kan börja om så fort hon är redo.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har inte sett dagens avsnitt (fredag) än...Men lite tankar från veckan...Alltså,hur många av Emmerdales kvinnor tittar på Kardashian??? Såg några avsnitt från början med dom,men slutade, för jag orkar inte med deras släääpiga bebis röster...Men det är inte rösterna dom i så fall tagit efter...Utan frisyrerna...Långt mittbenat hår,(ev med extrahår),eller med benan på sidan...Men detta SLÄNGANDE med håret...Sätt upp det eller klipp...Det var det jag retade mej också på i Kardashian... Speciellt Chloe...ALLTID satt hon och drog i håret...Med bägge händerna...Dom som är värst i Emmerdale är Harriet och Charity...Den enda som inte slänger med håret är Moira...Och så klart Diane,med flera som har kortare...Gud vilken värdelös kommentar,inte sant,men kan inte hålla mej...Ha ha ha ...vad gäller igår,roligaste scenen,när Pete och Leyla hänger ut genom varsitt toafönster ..ha ha..men vilka prakt archlen dom är,både Pete och Prijja...Detta liggande till höger och vänster...Och nästa prakt stjärt är väl Harriet?? Huuur kan hon sitta och vänta på svar om cain "vill vara med moira eller mej"????? Fast jag hoppas fortfarande på Cain-Moira...Fint par...Paddy och Rhona kan gott börja om dom också...Jag gillade dom som par...Dan och Jimmy, har missat vad det där gäller,men om nu deras kvinnor tycker det verkar roligt att springa,så varför inte springa själva...Killarna gjorde rätt som tog en REJÄL vätske kontroll!!!...Men det mest spännande var ju förstås EMMA igår,och Finn...fattade det som om Finn fortfarande trodde att det var en olyckshändelse med pappa James...NUUUUU ska jag gå och kolla DAGENS avsnitt!! Återkommer.....

2018-04-20 @ 16:56:08
Postat av: Jag bara

Jag har långt hår, har alltid haft det och varierar mellan mittbena och sidobena. Vet inte om jag går omkring och slänger med håret, omedvetet isf. Tittar aldrig på Kardashians.

2018-04-20 @ 19:44:28
Postat av: ELIZA

Puss på dej, Marie :-)

2018-04-24 @ 17:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0