Ilska, sen sex

Inskrivet lördag 21/4 kl 12:47
 
Pete och Leyla blir förvånade och sedan lite sura när de ser varann när de hänger halvägs ut ur fönstret. Båda två har fastnat och får hjälp av Ross och Priya. Givetvis går Leylas låneklänning från bröllopsfotograferingen sönder.
Pete erkänner att han friat på grund av en missuppfattning och Leyla erkänner att hon tycker att det gått lite för fort fram. De bestämmer sig för att inte gifta sig.
 
Kerry och Nicola hetsar Dan och Jimmy till att springa ännu mer och de vill samla in pengar till välgörenhet genom detta. När inte männens protester hörs så springer de iväg och Jimmy visar Dan cricketpaviljonen där han gömt lite sprit som de dricker. De kommer tillbaka till tjejerna och är något onyktra och går in på puben utan att bry sig om vem som vann.
 
Harriet hittar Cain i kyrkan och han berättar om mötet med Moira. Han talar om för henne att det inte finns känslor kvar för Moira. Harriet vill då att de går hem till Cain. Han bor ju hos Dingles så när de kommer ned tillsammans nästa morgon så blir Zak, Belle och Sam väldigt förvånade. Vid frukostbordet har de en hel del skämt som anspelar på Harriets yrke. Hon håller god min men när hon råkar kalla Cain för sin pojkvän så stelnar han till.
 
Pete sitter i parken utanför kyrkan och tänker. Ross kommer för att muntra upp honom men det hjälper inte. Priya kommer dit och då blir Pete förbannad och anklagar henne för att allt är hennes fel så hon går därifrån.
 
Martha söker upp Rhona på kaféet och hon ber om ursäkt. Hon vill att Rhona besöker Pierce i fängelset för att han har ändrat sig totalt. Rhona vägrar.
 
Priya kommer till bröllopssviten på hotellet för att hämta Leylas saker. Pete är där och det slutar med att Priya sover över med honom. Leyla kommer dit på morgonen men Priya har hunnit klä på sig så hon låtsas ha kommit dit alldeles nyss för att hjälpa Leyla med sakerna. Hon hinner putta undan ett användt kondompaket under sängen. Priya går därifrån så Leyla och Pete får prata ut.
 
Leyla återkommer sedan till byn och hon är jätteledsen eftersom Pete gjort slut med henne.
 
Rhona super sig full på puben för hon är ledsen och bitter. Hon tycker det är jobbigt att höra om bröllop och annat som har med kärlek att göra. När hon är tillräckligt full börjar hon stöta på Cain som inte reagerar och då blir hon arg på honom. Hon ramlar när hon ska gå så Harriet hjälper henne hem. Rhona ber om ursäkt för sitt beteende och sedan bryter hon ihop och blir tröstad av Harriet.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Så farsartat så man ger snart upp. Enda vettiga personen verkar vara Harriet, just nu.

2018-04-20 @ 08:49:13
Postat av: Lena

Ja dom har gått över alla gränser nu så det bara blir idioti
Nästan så jag längtar efter uppehållet så irritationen får lägga sig lite.
Då kommer jag att börja längta efter HTG igen, sjukt men så är det.

2018-04-20 @ 12:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0