Ömma kärleksord till en ko

Inskrivet fredag 20/4 kl 16:03
 
Sarah ber Pete om mer pengar och när hon hotar med att prata med Leyla så ger han henne pengar. Adam ser detta och frågar sedan Sarah om varför. Adam lyckas få reda på att Sarah inte ska berätta om att Pete pratat med Priya.
 
Adam konfronterar Pete som erkänner att han varit med Priya och har dåligt samvete för det. Pete vill berätta för Leyla men Adam säger att han måste vara säker,  Adam ångrar att Victoria fått reda på om Vanessa för annars hade de varit lyckliga idag.
 
Cain får be biskopen om ursäkt för att han låtsats vara präst med egen kyrka vid biskopens förra besked. Harriet tackar honom för det men då säger Cain att hon inte får låta biskopen bestämma över hennes val. Det gör att Harriet låter Sarah sjunga en valfri poplåt istället för en psalm på körövningen.
 
Finn konfronterar Emma om lappen ur hennes ficka. Hon hittar på lögner men  han tror henne inte så sakta börjar hon berätta en del av sanningen. Han märker sedan när hon råkar få se en bild på sin brudklänning så blir hon nervös. Finn ger sig inte utan får veta att hon eldat upp den. Sedan pressar han henne till att berätta hela historien.
 
Leyla blir misstänksam när hon hör att Moira vill att Pete jobbar över. Hon pratar med Priya som säger att Leyla inte ska oroa sig och att Pete kanske bara ordnar en överraskning till bröllopet. Leyla blir inte lugn så hon åker till gården och hör Pete prata ömt med någon. När hon kommer fram så ser hon att det är en ko Pete pratar med.
 
Frank fortsätter planera den hemliga vigseln men får sedan rådet av Tracy och Vanessa att prata med Megan istället för att överraska. Han vill inte eftersom det är mer romantiskt med en överraskning.
 
När Finn kommer hem så hittar han lappen som Emma glömt. Han bryter ihop och börjar storgråta. Ross kommer hem och undrar vad som händer. Finn erkänner att han tänkt på deras far. Ross säger att James inte hade velat att de sitter och sörjer utan att de ska gå vidare. Han tackar även Finn som fått honom att inte bry sig om lögnerna Laurel sagt. Finn är på väg att säga något men ångrar sig.
 
Emma kommer hem och undrar vad Finn kommer att göra med all vetskap. Han säger att han inte sagt något till varken Pete eller Ross. Hon tackar honom men då säger Finn att han inte alls bestämt sig men att hon antagligen inte kommer ha något att tacka för sen.

Kommentarer
Postat av: Alice

Men varför i hela friden berättar han inte för Ross? Jag tror att jag blir galen.
Tänk om Emma gör sig av med Finn för att tysta ner honom?
Tycker faktisk lite synd om Frank och jag fattar inte hur Megan kan lita på Charity efter alla deras bråk.

2018-04-17 @ 19:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0