Att skydda sin vän, oavsett...

Inskrivet tisdag 17/4 kl 06:54
 
Polisen kommer för att prata med Jacob och Eric eftersom Eric ringt vapenavdelningen hos polisen men lagt på. Jacob nekar till att ha varit på plats men David anger Josh och då försvarar Jacob honom. Polisen tror inte på Jacob så han blir anhållen och tas in till stationen på förhör. Där visar det sig att hockeyväskan innehåller spår från geväret.
 
Priya blir bjuden på en drink av Hugh på puben.  Pete ser det och skickar ett sms till henne om att han blir svartsjuk men råkar skicka det till Leyla istället. Leyla som sitter och pratar om bröllopet med Adam undrar vad Pete håller på med. Han svarar att han bara skojar. Leyla är inte övertygad och börjar känna att något är fel. När hon pratar med Vanessa om det så säger Vanessa att man ska vara försiktig med män som blir svartsjuka.
 
Rhona låter Leo vara hemma istället för att vara med på utflykt med skolan.
 
Frank känner sig skyldig för att Jacob blivit arresterad så han börjar planera för en välgörenhetstillställning för att hjälpa utsatta barn. Megan börjar vekna så Charity säger åt henne att de måste sätta dit Frank oavsett vad han gör nu.
 
Adam berättar för Victoria om att Jacks gravsten blivit lite förstörd vid skottlossningen. Hon blir ledsen och rusar dit. Diane kommer för att trösta henne och då erkänner Victoria att hon blev rädd när Adam tänkte krama henne och hon ville det.
 
Lawrence blir rasande när han ser Robert på Home Farm. Robert säger att han stöttar Rebecca och det innebär att han bryr sig om Lawrence. Efter att Lawrence fått tjafsa lite så går han med på att acceptera att Robert är där. Senare får Robert tillfälle att hälla i sömnmedel i Lawrence nya spritflaska.
 
Jacob får komma hem under utredningen och han vill flytta hem till Leyla. Han träffar Josh på bakgården och Josh berättar att han ska rymma till Birmingham och vill att Jacob följer med. Jacob som på kvällen hör att Leyla är rädd för att han ska hamna i fängelse smiter ut när alla lagt sig.

Kommentarer
Postat av: jackson

Leyla och Pete gifta sig? Ytterligare ett olyckligt par, känns det som.

2018-04-13 @ 23:35:11
Postat av: Anette

Alla jävlar kommer undan med mord och allt möjligt skit. Jacob åker dit direkt.. skrattretande! Nej Leila och Pete kan bara inte hända och varför ska alla gifta sig hela tiden så fort man vart ihop en kort tid.

2018-04-15 @ 18:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0