Besvikelser

 Inskrivet kl 20:32
 
Aaron låtsas inte veta vad Rebecca pratar om men då påpekar hon att det finns inspelat på övervakningskameran. Hon hotar med att ringa polisen och då erkänner han. Aaron berättar även varör han inte vill använda sin fars arv. Han tycker att Gordon kommer alltid att vara med dem om de använder hans pengar. Rebecca vill bara ha sina pengar tillbaka, inte jäklas med Aaron så hon polisanmäler inte honom
 
Tracy lockar Pete till affären för att kolla om Leyla sagt något till honom för hon så gärna vill ha sin pojkvän för sig själv. Sedan säger Tracy till Leyla att Pete är frustrerad för han vill ha Leyla mer för sig sjäv.
 
Rebecca får tillbaka sina pengar och hon vill veta hur Robert är inblandad i stölden. Hon inser att Robert inte vet något när hon ser Aarons reaktion.
 
Lisa behöve inte Zaks pengar för Cain har ordnat med en billig laptop till Belle. Hon säger att Zak behöver pengarna till insatsen på lägenheten.
 
Paddy träffar motvilligt Lydia men när Rhona ser hans velighet när han inte kan säga nej så går hon fram till dem och låtsas vara Paddys fru. Lydia blir besviken och Pierce drar iväg med Rhona.
 
Leyla träffar Pete på puben och hon börjar prata om att ses oftare. Han vill givetvis det också så utan att kolla att de tänker på samma sak skyndar sig Leyla hem för att packa för att flytta ihop medan han tror att de ska resa iväg på en weekend.
 
Aaron berättar för Liv att han köpt huset. Liv blir så glad att hon nästan kramar Robert. Hon skyndar sig sedan för att berätta det för Chas. Robert blir förvånad över att Aaron ändrat sig så Aaron erkänner inbrottet och att Rebecca övertygat honom att leva livet för pengarna.
 
Leyla packar massa hårtorkar och locktänger så Pete blir misstänksam. De upptäcker att de missförstått varann. Hon blir rasande och går och skäller ut Tracy. Tracy försöker försvara sig inför David men han är väldigt besviken på henne som lagt sig i andras liv. Hon blir ledsen för att David alltid tänker på Leyla i första hand.
 
Pierce är besviken över att Rhona sa att hon var gift med Paddy.
 
Rebecca kommer tlll puben för att berätta för Robert att affärskontakten hört av sig igen. Robert firar husköpet med Aaron, Chas och Liv men går och sätter sig med Rebecca. Han är förvånad över att hon fått så bra kontakt med Aaron. Rebecca säger att hon insett att Aaron är Roberts kärlek och att hon inte kan tävla mot honom. Hon är väldigt flirtig så Moira som precis kommit dit säger åt dem att skaffa ett rum. Aaron tittar oroligt åt deras håll.

Kommentarer
Postat av: jackson

Inte ett dugg roligt, bara fånigt, tycker jag att missförståendet Tracey/Pete/Leyla blev.

2017-09-04 @ 15:20:56
Postat av: Ylva

Urfånigt tycker jag också. Hoppas det händer något spännande snart. Det brukar väl alltid göra det i julavsnitt?

2017-09-04 @ 18:14:23
Postat av: Anonym

Tracy är så jobbig. Hoppas hon försvinner ur serien, hon tillför ju inget.

2017-09-04 @ 23:42:57
Postat av: Peter H

Utmärkt med en sammanfattning när man missar avsnitt.

2017-09-05 @ 05:20:13
Postat av: jackson

Det känns litet oroligt när man ser hur dåligt Moira mår. Vad kan få henne att må litet bättre, tror ni?

2017-09-05 @ 08:25:26
Postat av: Jag baraä

Ja inte sprit iallafall.

2017-09-06 @ 17:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0