Gammal kärlek rostar inte...eller

Inskrivet kl 21:09
 
Lisa ska mata grisarna och upptäcker branden.
 
Kerry erkänner för Charity att hon tänt på husvagnen. Charity blir orolig för Zak och precis då får Cain som också är på puben ett samtal från Lisa om branden så han rusar iväg.
 
Finn försöker prata med Kasim innan han sticker från byn men Kasim trasslar in det med lögner om sitt ex eller ett utav dem. Kasim skyndar sig att ge Finn en kram och åker sedan iväg i en taxi.
 
Lisa försöker släcka branden.Hon vill gå in för att rädda Zak men Cain stoppar henne precis innan en mindre explosion. Lisa blir hysterisk när hon tror att Zak dör inne i branden men strax efter kommer han gåendes för han har varit hos läkaren. När de alla går in kommer Kerry dit för att se vad som händer.
 
Chas och Paddy tar en drink ihop på puben för att hon är ledig. Han har en fläskläpp efter slaget. Paddy bjuder in Chas till en middag på värdsnuset, medan Marlon står bakom en krukväxt och tjuvlyssnar. Chas tackar ja till inbjudan.
 
Lisa är både ledsen och arg på Zak. Han inser att hon bryr sig om honom så han vill försöka igen men hon kan inte lita på honom. Lisa erkänne dock att han är den enda mannen för henne även om han behandlat henne så illa.
 
Chas skäller ut Robert som tänker jobba på Aarons födelsedag.
 
Ross blir förvånad över att Marlon ger Paddy dejtingtips. De gnabbas om vem som kan dejta vem och både Marlon och Paddy blir förstummade när de ser Ross flirta med Rebecca.
 
Cain börjar fundera över hur branden startade även om brandmännen inte är bekymrade.
 
Robert följer med Rebecca hem på hemligt möte.
 
Paddy försöker charma Chas så som Ross gjort med Rebecca på puben men hon är inte lika mottaglig. Han råkar då slå till henne med champagneflaskan.
 
Pierce ringer till någon för att beställa en förlovningsring.
 
Finn söker kontakt med Kasim som glömt sin gamla tröja.
 
Lisa lagar kycklingsoppa till Zak och han får stanna kvar hos henne. Lisa säger att han kan bo i lägenheten de har. Hon pussar honom innan hon går upp till sovrummet.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Har missat några avsnitt, men det går att hänga med med hjälp av bloggen.

Undrar dock vem denne Tommy som Joanie klappade till är. Är det någon jag har missat eller dök han just upp i handlingen?

2017-09-26 @ 12:13:09
Postat av: ELIZA

Han dök väl upp som besökare på puben, när Chas och Charity hade, vad heter det... Snabb dejting?? Dom drog lott om vem som skulle sitta och prata med vem...Och kan väl tycka att han var liite otrevlig i munnen, så vem vet, han kanske förtjänade smällen...? Du kanske såg att Kerry limmade på honom, för att göra Dan sotis, men ändrade sej när det skulle till handling ute i hans bil...Då kom Joanie, och han var otrevlig mot henne, därav smällen...

2017-09-26 @ 12:22:42
Postat av: Anders

@Peter H
Om du inte visste det innan så går det att se missade avsnitt på TV4 Play. För icke betalande så går det att se avsnitt upp till sju dagar bakåt, och om man är betalande "Medlem" så går det att se avsnitt 30 dagar bakåt. Föredrar faktiskt att se HTG på nätet då man på det viset får kortare reklamavbrott än om man ser programmet via tv.:)

Zac lever och har dessutom (Nästan) återförenats med Lisa, precis som jag hade hoppats!! Hurra!! Chas och Paddy är också på gång att återförenas även fast dom ofrivilligt råkar spöa på varandra litet. Redan när jag såg hur Paddy höll champagneflaskan så visste jag vad som skulle ske. HTG kan vara rätt förutsägbart ibland hahaha! Kul dock att dom verkar ha hittat tillbaka till varandra! Chas kan behöva en trevlig kille efter alla dessa psykopater som hon har dejtat tidigare!

Vet inte om jag har missat något här men vad håller Robban och Rebecka på med för något hemligt? Dom såg minst sagt konspiratoriska ut! Minns att Rob ibland är "Affärskonsult" åt Rebecka mot en viss procent av inhöstade pengar, men jag trodde att dom var klara med transaktionerna nu? Har dom ett nytt företag på gång?

2017-09-26 @ 12:45:18
Postat av: Anders

Nu har ännu en gammal HTG:are trillat av pinn! Bobby Knutt som spelade Albert Dingle (Marlons pappa) dog plötsligt under en semesterresa i Frankrike.

2017-09-26 @ 17:25:42
Postat av: Såpa fantast

Så modig Lisa var som försökte rädda Zak när hon trodde att han befann sig i den brinnande husvagnen. Cain fick hålla tillbaka henne för att hon inte skulle rusa in i lågorna.

2017-09-26 @ 18:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0