En het husvagn

Inskrivet tisdag 26/9 kl 17:37
 
Finn är ledsen och känner att det är hans fel att Kasim lämnat honom. Emma vill ta reda på varför Kasim gjort slut men Finn stoppar henne.
 
Zak hostar så mycket att Belle blir orolig för honom som ligger i husvagnen.
 
Kerry får träffa Kyle hemma hos Lisa men Belle är hemma och håller koll på dem. Kerry lyckas ändå lura iväg Belle så de blir ensamma. De drar iväg så när Cain kommer hem upptäcker han att de är borta.
 
Emma, som inte bryr sig om vad Finn sagt, träffar Kasim och ber honom följa med på en tur med bilen för att prata. Kasim tvekar men följer med ändå. De åker till en hög bro(var det samma som James föll ifrån?) Han säger att de inte kan tvinga honom att känna något han inte känner. Emma ber Kasim att åtminstone prata med Finn.
 
Cain hittar Kerry och Kyle på puben och blir rasande även om hon bara dricker vatten.
 
Lisa kollar hur Zak mår i husvagnen. Hon stannar på en kopp te och ber honom söka upp en läkare. Zak säger att han har eget botemedel som är bättre, en "medicinkur" och sömn sedan kommer allt vara bra.
 
Aaron pratar med Paddy som erkänner att han kysst Chas. Aaron söker upp sin mamma för att berätta om att Paddy verkar ha känslor för henne. Chas tror honom inte men märker att Paddy är undvikande när han är på puben så hon söker upp honom på kliniken. Där försöker hon förklara sina känslor men råkar slå till honom över näsan när hon blir rädd för en hamster som är lös.
 
Charity häller i lite vodka i smyg i Kerrys juice.
 
Kasim söker upp Finn för att prata. Han berättar att hans ex vill försöka igen så därför kan han inte fortsätta träffa Finn. Finn blir då lättad över att Kasim är så ärlig.
 
Kerry knackar på i husvagnen men ingen öppnar. Hon tittar in men ser ingen. Då tänder hon eld på en stor papperslapp och släpper utanför vagnen.

Kommentarer
Postat av: Anders

Trodde ett tag där att Emma skulle bjuda Kasim på en ofrivillig flygtur över broräcket, men så galen var hon inte idag. Dagens galning blev istället Kerry som satte fyr på Cain och Zacs husvagn med en förmodat sovande Zac kvar inuti! Hur den människan tänker förstår jag inte, men att hon inte är en bra "Målsman" för Kyle står nu iaf helt klart!! Är redigt less på henne och hennes överilade fjortisfasoner!!

Paddy och Chas sedan.. Kan det vara något på gång där kanske? Chas verkar ju inte vara helt avogt inställd, men hur Paddy, den velpottan, känner får jag inget grepp om.

2017-09-25 @ 13:15:57
Postat av: Ylva

Kerry är verkligen rätt korkad tycker jag. Zak är jag också trött på men vill ju inte att han brinna inne i husvagnen...

2017-09-25 @ 15:27:33
Postat av: Jag bara

Det är väl dags för komapatient i några avsnitt igen, Steve Halliwells tur att ligga i sängen på betald arbetstid. Slår vad om att det är en löneförmån för HTG skådisar, så ofta som de ligger där.

2017-09-25 @ 16:18:18
Postat av: Såpa fantast

Jag tyckte att jag såg att Kerry tittade in i husvagnen för att försäkra sig om att den var tom innan hon satte fyr. Hon ville inte bränna inne någon, bara bränna ner husvagnen för att hämnas på Cain.

2017-09-25 @ 19:25:49
Postat av: Jonas

Vad var Kerrys plan? Skulle Cain lämna byn om hans husvagn brann ned?

2017-09-25 @ 22:07:04
Postat av: ELIZA

Jonas skrev det jag också funderade på...

2017-09-26 @ 06:39:50
Postat av: jackson

Tror ni att Kerry tänker så långt eller vill hon bara ställa till det för Cain i största allmänhet? Hennes handlingar brukar ju oftast inte vara särskilt överlagda.

2017-09-26 @ 09:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0