Allergisk mot rakvatten

Inskrivet kl 22:06
 
Lachlan vittnar i domstolen. Han tar på sig skulden och påstår att det var en olycka när han råkade skjuta sin morfar. Han talar om att han inte tänkte klart när han försökte skylla på Andy.
 
Pierce kommer hem tidigare och Rhona vill att de ska gå upp till sovrummet men han tappar lusten när han ser hennes biljett till strippshowen. Han blir besviken över att Rhona vill gå men sedan säger han att det är ändå bara ett nöje.
 
Finn pratar med Kasim som först tror att Finn är där för hans skull men då berättar Finn att han är på en dejt. Kasim erkänner att han ljög om pojkvännen för att allt hade bliviit så intensivt. Han ville reda ut saker med familjen. Finn frågar om de inte kan vara vänner ändå.
 
Ronnie släpper ut Lawrence från kontoret och de skyndar sig till rätten. Lawrence vill rädda Lachlan och Ronnie ber honom att inte förstöra allt.
 
Lisa blir förvånad över att Zak har börjat använda rakvatten. Hon är dock allergisk och nyser utav doften.
 
Jimmy vill inte ha Nicola på kontoret vilket gör henne ännu mer bestämd till att hjälpa till igen.
 
Pierce berättar att han måste jobba hela natten för det är mycket på kontoret. Han säger att Rhona kan vila ut så hon orkar titta på stripshowen.
 
Finn berättar för Tracy att han ska vara vän med Kasim men fortsätta träffa Nathan för att göra Kasim svartsjuk.
 
Lawrence vittnar och talar om att han inte minns något från skottlossningen. Han erkänner att han druckit en del innan.
 
Juryn bestämmer sig ganska snabbt och de talar om att de inte ser Lachlan som skyldig till mordörsök. Lachlan, Lawrence och Chrissie blir lättade men sedan säger domaren att Lachlan erkänt hindrande av rättvisan när han satte dit Andy för mordförsök och det innebär att han måste genomgå en personlighetstest. Under tiden ska han fortsatt vara häktad.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Varför håller Andy sig borta fortfarande? Borde han inte kunna komma tillbaka nu? Eller är han fortfarande misstänkt för mordförsök på Lawrence? Minns inte riktigt hur det låg till...

2017-10-09 @ 17:49:45
Postat av: Lisa

Världens sämsta ”skådespelarinsats” i dagens avsnitt😂😂
Hon som kommer ut och ropar in Lawrence som vittne, det är bara Ronny och Lawrence där, hon tittar inte på dem någon gång men överallt runt omkring dem😂😂😂

2017-10-09 @ 18:24:53
Postat av: Peter H

Andy vet väl inte om ännu att han inte längre är misstänkt. Dessutom vet ingen var han är.

2017-10-10 @ 08:03:47
Postat av: Ylva

Tack för info ang Andy!

2017-10-10 @ 14:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0