Barnsliga vuxna

Inskrivet fredag 27/10 kl 19:39
 
Debbie hinner gömma sig innan Chrissie, Lawrence och poliserna kommer in på kontoret. Polisen hittar passet och Chrissie får svårt att förklara varför det inte är borta.
 
Middagen med Marlon, Carly, Vanessa, Rhona, Paddy och Pierce  blir pinsam med många pikar. De leker Sanning och konka så Rhona måste erkänna att hon fantiserar om sex med Cain. Pierce blir inte på bättre humör. Det blir dålig stämning så Rhona går och Pierce följer efter.
 
Doug och Diane försöker få Laurel att förstå att det bästa för Ashley är att komma till ett sjukhem. Laurel berättar för Gabby och Arthur att deras far borde vara på sjukhem åtminstone dagtid.
 
Ross och Rebecca hånglar i soffan på Home Farm när Lawrence upptäcker dem. Han kör ut Ross som märker att Debbie är där. Han kysser Rebecca som precis kommer ut så Debbie kan smita.
 
Sarah erkänner för Lisa, Zak och Sam att hon har en pojkvän i Frankrike som heter Louis.
 
Sarah är orolig för att Debbie ska åka fast så hon säger att hon hellre tar den billigare behandlingen.
 
Cain ger Ross pengar för att hålla sig borta från Debbie.
 
Rhona och Pierce pratar med varann sittandes hemma på köksgolvet. Han är inte ångerfull över att ha varit elak på festen. Plötsligt tar han tag i henne och kysser henne medan han drar ned henne liggandes. Efteråt sitter Rhona på soffan med sönderriven klänning. Han skyller sedan på att han är överkänslig på grund av Tess och Paddy. Sedan pussar han henne lätt och hoppas att allt är bra mellan dem.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Rhona har blivit tonåring på nytt. Pierce passar inte in i tramsgänget.

2017-10-25 @ 13:44:18
Postat av: Såpa fantast

Det är Pierce som inte passar in så som han behandlar Rhona. Hon måste jämt vara på sin vakt, för att inte råka göra eller säga fel, för att han inte ska bli sur eller arg. Det var så pinsamt för henne på festen. Det var nog meningen från hans sida att förödmjuka henne inför deras vänner. Och det han gjorde efter festen...

2017-10-25 @ 13:55:53
Postat av: jackson

Pierce blir allt otäckare. Han kommer snart att ha lyckats med att bryta ner Rhona totalt.

2017-10-25 @ 14:03:45
Postat av: Ylva

Ja Pierce blir bara värre:( Vilken pinsam fest förresten...

2017-10-25 @ 14:19:16
Postat av: Såpa fantast

Hur kan Pierce tvinga Rhona till sex mot hennes vilja? Stackars Rhona vågar inte säga ifrån. Undrar om vännerna anar att något inte står rätt till.

2017-10-25 @ 14:35:40
Postat av: malin

Ja hjälp för Pierce, har sett ett par skuldbeläggande inlägg på Rhona här på bloggen och det är ju verkligen inte hennes fel. Det är han som är fel. #me too i allra högsta grad på de här incidenterna.

Väldigt många livsläxor i den här serien :S

2017-10-25 @ 14:36:47
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Sofia

Det är något mycket olustigt kring Pierces och Rhonas förhållande. Underligt och bara allmänt jobbigt att titta på. Hon är en barnunge och han är oberäknelig. Det här med Ashley - uttjatat. Visst, det ska vara alla möjliga situationer i serien men tycker det här har gått för långt. Ashley är för pigg rent fysiskt med tanke på hans sjukdom, det går inte ihop att han är så vital. Att Debbie kunde "springa" förbi när Ross och Rebecca höll på var overkligt.

2017-10-25 @ 14:41:44
Postat av: Såpa fantast

Jag håller med malin helt och hållet. Rhona har inte gjort fel och barnslig är hon inte. Man ska inte skuldbelägga offret.

2017-10-25 @ 14:57:31
Postat av: jackson

Jag tror absolut att Rhonas vänner misstänker att förhållandet blir alltmer destruktivt.

2017-10-25 @ 15:42:55
Postat av: Tina

Vem i bloggen har skuldbelagt Rhona när Pierce tvingar sig på henne sexuellt?

2017-10-25 @ 15:59:20
Postat av: ELIZA

Otäckt att se Rhona sitta i soffan och titta på sin söndriga ((jag vet att det heter trasig)) klänning...På axeln...Undrar också vem som skuldbelagt Rhona?..För min egen del tror jag fortfarande att hon jamsar med pussar och annat, ((inte hårdhänt sex)) för att hålla honom på gott humör...Men höll andan idag när hon nämnde Cain´s namn...Tänkte direkt att det får hon fan för...Och det såg vi ju, hon blev straffad...((Kallas våldtäkt om hon inte ville))Låter HEMSKT att jag säger det, men önskar hon skulle få ett blåmärke på "fel" ställe, så någon får tillfälle att fråga, och då förstår hon att folk ser vad som pågår...Och kan hjälpa henne att få ut fanskapet...Vad läbbigt det här blev nu,med allt som pratas om sånt här, både här hemma och i andra länder..Men på tiden att allt kommer upp i ljuset!!!!Hoppas att Laurel nu äntligen får råg i ryggen och får hjälp till ett boende för Ashley...Men håller inte med Sofia,om att han är för pigg fysiskt...Min pappa var borta med vinden,men hade spring i benen...Även jobbat på boende, så det är inget ovanligt...Det var även fint att hon frågade barnen vad dom tyckte...Middagen dom hade hos Marlon,blev ju pinsamt där, men en undran...Leker man sanning och konsekvens i den åldern?

2017-10-25 @ 21:10:11
Postat av: Sofia

Jag menar att sjukdomen bör ha gått så långt nu att han inte kan vara så pigg som han är. Har också erfarenhet av den men inte sett någon vara så pigg i det skedet.

2017-10-25 @ 21:32:10
Postat av: Lisa

Absolut att benen är piggare än huvudet vid demens!

2017-10-25 @ 21:42:05
Postat av: Jag bara

Hela festen var löjlig. Jag har inte skuldbelagt Rhona för övergreppet som Pierce utsatte henne för, jag tror att det var jag som misstolkades. Jag tycker att en del övertolkar kommentarer på bloggen och verkar ha ett behov av att "förklara" vad andra menar. Pierce passar inte in i hennes umgänge, han är för allvarlig och kanske borde söka hjälp för traumat med frun.
Lite kul med Cain som Thomas sexdröm förresten eftersom de är gifta i verkligheten.

2017-10-25 @ 22:41:39
Postat av: Jag bara

Förbaskade stavningskontroll. Det ska stå Rhonas sexdröm, inte Thomas

2017-10-25 @ 22:43:13
Postat av: Pete H

Den där festen påminde mig om hur det är i Sverige. Inget civilkurage öht.

2017-10-25 @ 23:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0