En liten krock

Inskrivet kl 22:11
 
Cain vill inte att Kerry träffar Kyle efter att hon tänt eld på husvagnen. Zak säger att hon är familj precis som Moira. Zak tycker att Cain ska kämpa för att få tillbaka Moira.
 
Charity fyller snart 41 och Chas planerar en liten överraskningsfest.
 
Leyla tycker hon och Megan ska satsa på möhippor i företaget. Frank som går förbi dem på kaféet håller med henne.
 
Chrissie får samtal från fängelset om att Lachlan blivit misshandlad.
 
Cain tar med sig Kyle till Moira för att få träffa henne. Han säger att han vill att de blir en familj igen men hon svarar att julen de tillbringade ihop var ett misstag. Hon vill ha ut honom ur sitt liv för alltid.
 
Frank föreslår för David att de ska satsa på möhippor. David inser att det är för att imponera på Megan.
 
Harriet försöker få både Moses och Eilza till kyrkans lekgrupp.
 
Kerry möter Cain och Kyle men Cain håller undan barnet så Kerry inte ska få träffa honom. Cain vill inte att ett fyllo kommer nära Kyle.
 
Jai och Megan åker till sjukgymnasten med Eliza men krockar på vägen. Mannen i den andra bilen låter dem åka utan att blanda in försäkringsbolaget, de byter bara telefonnummer med varann.
 
Chrissie vill att Cain säljer sin del av verkstan till henne men det vill han inte.
 
Megan är orolig för att behöva vänta två år på att få veta om det är något fel på Eliza.
 
Rebecca bjuder Sam på lunch och han blir orolgi för att ligga illa till eller att det sa vara en dejt. Hon lugnar honom med att det bara är arbetsgivaren som bjuder på en lunch.
 
Lisa fösöker övertala Moira att tänka på hur jobbigt Cain haft och att hon är den enda han lyssnar på.
 
Dan kommer till verkstan. Cain klagar på honom att han tagit tillbaka Kerry men då säger Dan att Cain är patetisk som inte har familj eller hem trots att han är över 40. Dan säger även att Cain var tvungen att förföra en tonåring men då ilsknar Cain till och är på väg att slå till Dan. Kyle ser det och rusar ut från verkstan till Zak som kommer. Zak som inte vet vad som hänt berömmer Cain medan Kyle tittar efter sin far.

Kommentarer
Postat av: jackson

Tror ni att Moira slutligen kommer att falla till föga - igen? Jag tror det, men tippar att det kommer att ta låååååånnnnnnng tid.

2017-10-02 @ 14:11:31
Postat av: Anonym

Det undrar jag också. Cain försöker att få Moira tillbaka. Men han kanske borde ge upp tills vidare och ge henne mer tid. Lisa tog ju tillbaka Zak och Dan tog tillbaka Kerry.

2017-10-03 @ 00:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0