Föräldrarnas åsikter

Inskrivet lördag 14/10 kl 19:59
 
Emma blir inte alls glad när hon ser att Kasim är tillbaka med Finn. Hon visar verkligen sin besvikelse och blir ännu surare när hon inte får sympati av Pete och Leyla.
 
När Kerry och Lisa kommer till fabriken så ser de Nicola sitta vid ett bord och plocka choklad. Det visar sig att Nicola fått jobb på fabriken. Kerry visar henne hur man kan ta choklad, så mycket man vill och orkar man inte äta det där så kan man ta hem till familjen. Nicola ser även att Kerry är borta på toaletten i 14 minuter och verkar inte alls bekymrad över att hon inte jobbar som hon borde.
 
Charity gör allt för att påminna Chas om vilken katastrof det var när Chas var ihop med Paddy medan Marlon gör allt för att få Paddy att våga närma sig Chas. Marlon bjuder även Paddy på restaurang men säger att han själv inte kan gå så Paddy får ta med sig Chas istället.
 
Laurel får rådet av Will att söka boende till Ashley en bit ifrån Emmerdale. Hon hittar ett ställe som inte är så dyrt men det tar en timme med bil att komma dit. När Gabby får veta det blir hon sur för hon kan inte åka dit då. Harriet som hör detta säger att det går faktiskt att åka buss dit.
 
Nathan kommer till Davids butik för att träffa en man. Mannen kommer dit och Nathan lyckas få mannen att beställa en låda av exklusivt vin.
 
Nicola kan inte hålla sig när Rakesh kommer till fabriken så hon säger åt honom att gå därifrån. Då avslöjas det att hon blivit fabrikens VD och det första hon gör är att ge Kerry sparken och en skuld på all choklad som hon stulit. Rishi och Jai kan inte göra annat än låta Nicola bestämma.
 
Chas börjar planera Roberts och Aarons bröllop. När Charity råder dem att gifta sig i Las Vegas så blir Chas arg och säger att de får inte gifta sig utan henne. Aaron och Robert gillar dock tanken på att gifta sig utan allt ståhej.
 
Finn och Kasim kommer in i butiken och ser Nathan med den andre mannen. Kasim går fram och börjar prata med Nathan som låtsas inte veta vem Kasim är. David råkar nämna att Nathan kostar pengar och mannen går därifrån utan att köpa något vin. Kasim blir besviken när han får veta att Finn lurat honom med att tro att Nathan var hans dejt. Kasim drar iväg och Finn följer efter i en av företagets taxibilar, som egentligen skulle jobba.
 
Kasim åker hem och Finn ser var han bor. Han går ut för att prata med Kasim men det blir jobbigt när Kasim inte vill prata med honom eftersom hans pappa inte gillar homosexuella. Finn ber om ursäkt men ursäktar sig med att han älskar Kasim. Kasim blir arg och gör slut med honom.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra att Nicola kör med utpressning mot Rakesh. Även hans familj får lida för hans dumma misstag. Fast de visste om vad han hade gjort men höll tyst. Nu är de tvugna att gå med på hennes villkor.

2017-10-13 @ 17:31:11
Postat av: Peter H

Pierce kan vara näste galne psykopat om Emma åker fast. Det verkar alltid finnas en i serien.

2017-10-13 @ 19:10:27
Postat av: Peter H

Sorry för dubbelpost. Har nåt trassel med min dator.

2017-10-13 @ 19:11:24
Postat av: Anders

Ibland så kan HTG bli mer än fånigt, men det är ju litet det som är charmen (Fast jag borde kanske säga "Sharmen" egentligen hehehe..:)

I det verkliga livet så hade koncernledningen dvs Rishi, Priya och Jay bett Nicola att flyga och fara! Det finns inte på kartan att en seriös företagsledning skulle tillsätta en ny VD enbart pga utpressningsskäl!! Om chokladfabriken låg på Sicilien eller i Nordafrika så skulle jag kanske ha kunnat köpa förfarandet, men i ett civiliserat land såsom England så går det verkligen inte till på det viset! Tvärmiss och en småful idiotförklaring av publiken enligt mig!!

Finn och Kasim fick en väntad såpafnurra på tråden. Kan inte säga att jag blev överraskad direkt haha. Tycker dock att dom passar bra ihop!

Robban och Aaron sedan.. Bröllop i Las Vegas.. Om jag hade varit i deras skor så hade jag slagit till direkt (Innan manusförfattarna får tråkigt igen och mördar någon av dem haha)

Tycker dessutom att Paddy och Chas skulle bli ett fint par! Hoppas på det!:)

2017-10-14 @ 01:02:03
Postat av: jackson

Förra gången Chas och Paddy hade en fling blev den ju ganska kortvarig, men....

Eländes elände att det skall strula så mycket för Finn och Kasim!

2017-10-14 @ 08:46:44
Postat av: Anonym

Anders, utpressning är typiskt förekommande i såpor. I det här fallet har Nicola verkligen en hållhake på Sharma-familjen. Om de inte går med på hennes krav, polisanmäler hon dem för att de visste om Rakesh och branden. Det skulle ge godisfabriken dåligt rykte och många affärspartners skulle dra sig ur och inte göra affärer med dem.

2017-10-14 @ 08:54:41
Postat av: Såpa fantast

Jag blev Anonym igen.

2017-10-14 @ 09:01:26
Postat av: AnnaS

Nicola - vd:n från helvetet! Ska bli intressant att se vart det tar vägen!

2017-10-14 @ 14:44:35
Postat av: Såpa fantast

Nu har Nicola makten i sina händer. Hon kan i princip ställa vilka krav hon vill för att hålla tyst om Rakesh och branden. Hon vill så klart ha fördelar till sig själv.

2017-10-14 @ 16:14:35
Postat av: Jonas

Hoppas att Kasim försvinner för gott. Han är ju en ännu större drama queen än vad Dom var. Dessutom är mustaschen och håret förfärliga.

Håller med Anders angående Nicola/Sharma-situationen.

2017-10-15 @ 08:40:11
Postat av: jackson

Ja, det känns absolut inte som om Kasim tillför något. Bara krångligt mysko och med en ganska märklig frisyr! Vi får leta någon bättre kandidat till Finn, tycker jag.

2017-10-15 @ 12:03:34
Postat av: Såpa fantast

Finn behöver någon som älskar honom, vilket Kasim uppenbarligen inte gör. Fast jag tycker att Finn går till överdrift och på detta sätt skrämmer bort Kasim.

2017-10-15 @ 16:19:37
Postat av: Ylva

Familjen Sharma är verkligen rätt klantiga. Först kompensera Kerry för hennes "olycka" och sedan acceptera Nicola som chef utan tjafs. Märkligt.

2017-10-15 @ 16:52:03
Postat av: Gerd

Ja helt otroligt hur de håller och på men tror nog at Nicola skulle få upp arbetsmoralen på fabriken !!

2017-10-15 @ 18:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0