Utpressning, grönsakstjuvar och en bokklubb

Inskrivet kl 19:42
 
Debbie flyttar in hos Moira med barnen. Cain hjälper henne och Moira är så glad att hon erbjuder Debbie ett jobb som mekaniker på gården. Glädjen blir kortvarig då polisen knackar på och ber Debbie komma in på förhörd. Hon är misstänkt för smitning från en olycka, i en stulen bil.
 
Chrissie ska opereras så hon kan inte besöka Lachlan. Rebecca erbjuder sig att åka dit istället.
 
Doug bestämmer sig för att filma sitt lilla grönsaksstånd eftersom grönsakerna försvinner men ingen betalar.
 
Tracy startar sin bokklubb men det är svårt att få in folk som vill vara med. Frank lyckas dock övertala Megan och Leyla att ställa upp.
 
Debbie blir släppt mot borgen och hon berättar för familjen att hålla sig på mattan nu eftersom polisen kommer att hålla henne och de andra under uppsikt.
 
Charity som förklätt sig med mörk peruk är på väg att lura en man som kommit till byn i sin lyxbil Cain stoppar henne innan hon drar iväg med bilen. Debbie skäller ut sin mamma som var på väg att lura någon på hemmaplan
 
Zak och Lisa planerar Joanies begravning med Harriet. De får hålla nere på kostnaderna för Joanie efterlämnar ingenting och hade ingen livförsäkring.
 
Rebecca återkommer från fängelset och berättar för Lawrence att Lachlan inte vill ha besök av familjen varken nu eller senare.
 
Charity är desperat och ringer till Frank. Han kommer till henne och hon vill ha hans tips på hur man tjänar ihop massa pengar snabbt. Frank berättar att han lurade kvinnor förr, även Tracys mamma. Han vill dock inte börja med skumraskaffärer igen. Charity som spelat in samtalet hotar med att låta Tracy och Vanessa ska få veta vad han gjort. Hon vill att han gör något nu, så de får ihop pengarna till Sarah. Frank vägrar att göra något ensam så hon måste vara med på det de ska göra annars blir det inte av.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Undrar vilka rackartyg Charity kommer involvera Frank i.

2017-11-03 @ 21:43:57
Postat av: Anders

@Såpafantast: Tror att det blir någonting uppe på Home Farm. Frank hörde ju meddelandet om att Lawrence och Rebecca skulle vara på sjukhuset hela dagen pga Chrissies operation. Smörgåsbordet uppdukat m.a.o! Dock så sade ju Frank att det behövdes två personer för att utföra kuppen som han planerade, och för ett simpelt inbrott så behöver man ju knappast vara två. Vi får se på måndag helt enkelt.

2017-11-04 @ 19:21:44
Postat av: Såpa fantast

Det blir nog inte lätt att bryta sig in i Home Farm. Det är säkert hög säkerhet med larm och övervakningskamera där.

2017-11-04 @ 20:02:41
Postat av: Ylva

Tracy "Den Dumma Blondinen" personifierad startar bokklubb. Undrar om manusförfattarna tycker det är väldigt kul? Ursäkta gnäll.

2017-11-04 @ 20:49:28
Postat av: jackson

Jag tycker också att Tracys bokklubb är rena skämtet.
Larv!

2017-11-04 @ 22:09:38
Postat av: Såpa fantast

Bokklubben har ju knappt startat. Man får väl vänta och se hur det utvecklar sig. Kanske får man se Tracys smarta sida.

2017-11-04 @ 23:42:48
Postat av: Ylva

Vi får se. Konstigare saker har hänt i såpor...

2017-11-05 @ 13:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0