Äkta män

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 3/12 kl 09:41
 
Doug är fortfarande upprörd över vandaliseringen och det blir inte bättre när folk småretas med honom på kaféet. Gabby hör det och hon börjar få dåligt samvete men Liv säger att de ska ta det lugnt. Harriet märker flickornas oro.
Liv och Gabby ordnar med en ny grönsakskorg med lite grönsaker till Doug. När Harriet dyker upp så får flickorna bråttom därifrån. Harriet berättar för Bernice om att hon sett Liv stjäla grönsakerna från David. De inser att Gabby och Liv har dåligt samvete.
 
Jai som fått veta om Priya och Rakesh från Brenda säger till Priya att tänka sig för så inte Nicola får reda på det. Priya berättar det för Rakesh och han säger att de borde berätta för alla innan ryktet sprids.
 
Debbie ber Ross om ursäkt för sitt beteende. När hon sedan får höra att Cain behöver hjälp på verkstan säger hon åt sin far att anställa Ross igen för att han ställt upp så för henne och Sarah.
 
Adam erbjuder Ronne hjälp med renoveringen av Aarons och Roberts hus.
 
Bernice och Harriet väntar på att Liv och Gabby ska komma hem från skolan. De konfronterar flickorna som erkänner motvilligt att de bara skojat med Doug. Som straff får flickorna att de måste vara med i Emmas kyrkokör.
 
Moira ger Debbie Hollys gummistövlar för att ha när hon hjälper till på gården. Hon ser Debbies tvekan så hon säger att hon vill att de kommer till användning igen. Debbie säger att Moira kanske kan ta hand om Cain som älskar henne.
 
Priya och Jai är på puben och hon väntar på Rakesh. Nicola och Jimmy är också där. Rakesh kommer dit och visar öppet att han och Priya är ihop. Nicola blir rasande men Priya säger att hon älskar sin man. Nicola säger åt Priya att välja mellan jobbet och honom. Priya vägrar att avstå från Rakesh så hon säger att hon kan följa med honom till Manila om han tackar ja till det jobbet.
 
Laurel hälsar på Ashley igen och hon ser att han tagit av sig vigselringen. När hon ska ge honom den tar han ringen och ger till Maggie som blir jätteglad. Laurel försöker då ta tillbaka ringen men Maggie blir arg och börjar skrika och slår till henne. Ashley tittar surt på Laurel.
 
Marlon märker att Laurel är ledsen när hon kommer tillbaka från besöket. Han går hem till henne så hon får prata ut. Laurel blir glad och plötsligt pussar hon honom på kinden och precis när hon är så nära att pussa honom på munnen kommer Sandy hem och allt avbryts. Sandy blir besviken och Laurel försöker förklara. Marlon säger till henne att han faktiskt är ihop med Carly nu.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Oväntat med Laurel och Marlon idag. Jag var lite rädd att hon skulle ta till flaskan igen efter besöket hos Ashley. Oerhört jobbigt för henne att se Ashley försvinna in i demensdimman.

2017-11-30 @ 20:59:35
Postat av: jackson

Hemskt att skåda Laurels vånda när hon besöker Ashley. Han spelar otäckt bra, tycker jag. Blicken stundtals helt i fjärran etc.

2017-11-30 @ 22:29:25
Postat av: ELIZA

Men tur ändå att Laurel är så pass medveten, att förstå, att det är hon som måste acceptera...Tyvärr, många i den sitsen...

2017-12-01 @ 06:42:05
Postat av: Anders

För att vara åldring med käpp så måste jag säga att Sandy är en jäkel på att smyga!

Stackars Laurel! Hon är verkligen en duktig skådis Charlotte bellamy!

Ps/ Den där reCAPTCHA-rutan bråkar med mig! Om man råkar klicka den innan man skrivit klart så avkryssas den efter ett tag och sedan så går det inte att kryssa i den igen, med följden att man får skriva om hela inlägget. Vet att spammare är ett otyg som minst borde bestraffas med rådbråkning och kölhalning, men finns det ingen annan och bättre lösning?

2017-12-01 @ 06:54:47
Postat av: Adm

Jag vet tyvärr inte varför det strular när man ska spara namnet när man kommenterar. Det finns heller inget sätt att redigera sina kommentarer, inte ens jag kan ändra i det ni skrivit. Det enda jag kan göra är att ta bort en kommentar.
/Marie

2017-12-01 @ 14:02:18
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0