Ett pund

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 1/12 kl 20:04
 
Laurel packar en picknickkorg för att besöka Ashley. När hon kommer till vårdhemmet har han inte tid utan han ser mest på en annan kvinna på boendet, Maggie. Laurel lyckas tillslut få med honom ut på en promenad men när han ser Maggie får han bråttom till henne och han knuffar till Laurel som försöker få med sig honom.
 
Brenda har en ny hobby, hon försöker se vilken kändis folket i byn liknar. När hon pratar med Jai på kaféet så ser inte han hur Priya och Rakesh tar på varann. Jai vänder sig om och då har Priya och Rakesh släppt händerna. Jai påpekar att någon ringt och frågat efter referenser då Rakesh sökt jobb i annat land. Priya blir besviken då hon hör detta och Rakesh inte sagt något.
 
Gabby pratar med Liv om att gå på bio men hon vill bara ha en täckmantel medan hon går på bio med Jacob. Liv blir återigen besviken.
 
Ross skäller ut Debbie som kallar honom feg fast han stulit bilar för hennes skull och fixade falskpasset. Han påtalar att han försökt hjälpa henne men att hon som vanligt inte ser det. Ross säger åt henne att gå till polisen innan de söker upp henne igen.
 
Debbie kommer hem till Charity. Cain är där. Sarah ringer och talar om att de kommit fram och hotellrummet är fint. När de pratat klart säger Charity att Debbie borde gå till polisen nu men då svarar Debbie att hon redan varit där.
 
Jacob och Gabby tjafsar med varann om pengar när de kommer hem efter bion. Han vill ha tillbaka ett pund som hon fått. Jacob är så sur men vill inte förklara varför han ville ha tillbaka myntet. Han går ut från kaféet där de varit och säger att han vill aldrig se henne mer. Liv som också är där ler nöjt.
 
Laurel kommer hem och då är Marlon där med Sandy Hon säger till Sandy att allt gått bra när hon hälsade på Ashley. När hon sedan är i köket med Marlon erkänner hon att det var jobbigt och att hon var svartsjuk på Maggie. Laurel vill inte åka och hälsa på Ashley om det kommer vara sådär jobbigt.

Kommentarer
Postat av: M

Bara jag som inte hade någon text på avsnittet? Inte för att den som texta på tv 4 är så bra.

2017-11-30 @ 06:43:05
Postat av: jackson

I början hade jag ingen, men efter ett tag dök den plötsligt upp.

2017-11-30 @ 08:47:38
Postat av: Jonas

Ingen textning innan pausen, men sedan kom den.

2017-11-30 @ 20:05:52
Postat av: Peter H

Jag blir tokig varenda gång de översätter med "Det är inte din ensak".

Vad är det för jävla svenska?

2017-11-30 @ 23:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0