Låtsas vara hundmat

Inskrivet kl 23:02
 
Ross och Charity ska kidnappa hundar men lyckas inte så bra. Hon blir sur när hon inser att han bara tänkt vänta på hittelön istället för att sälja hundarna vidare. De blir uppjagade av en rottweiler i en klätterställning i en park. Där erkänner Charity att hon tänkt flytta från byn. Ross säger att han gör allt för Moses så hon får inte ta honom. När de ska fly från den arga hunden så springer Ross iväg så Charity kan springa åt andra hållet.
 
Kerry funderar på abort men Joanie säger att det kan ju vara Dans barn och han behöver aldrig få veta något.
 
Nicola hittar Jimmy när han sitter i möte med sorg-gruppen. Hon blir förbannad och låtsas att hennes man också är död. De sitter och kastar skit på varann och blir arga. Dock ber Jimmy om ursäkt senare och de blir vänner igen.
 
Marlon lagar mat och Carly skruvar ihop en hylla till April. Han blir lite nedstämd för andra retar honom för att vara kvinnlig så Marlon ber Carly om att byta så hon får laga mat. Det slutar med att han råkar limma fast hyllan med golvet.
 
Charity och Ross sitter i bilen utanför huset efter att ha misslyckats med hundkidnappningen. De kysser varann men avbryts av att de ser en polisbil. Polisen hjälper en redlös Cain in till Chas hem. Charity får bråttom och hon lämnar Ross.
 
Kerry är på sjukhuset men måste vänta en vecka för att kunna göra ett ultraljud som ska konstatera om hon är gravid så hon kan göra abort. Hon får panik för hon kan inte ljuga i en hel vecka.
 
Jai och Holly fortsätter att ses. De går till cricketpaviljongen där de får vara ifred. Hon pratar om att göra sin mamma stolt men då behöver hon massa pengar. Jai ber Holly ta med passet när de ska till Bradford eller om det var Watford för han har en överraskning på gång. Dessutom vill han göra deras förhållande officiellt.
 
Cain får skilsmässopapprena och han muttrar. Moira säger åt honom att skynda på att skriva på så det blir överstökat. Holly råder honom att kämpa för att få behålla Moira men han vill inte ta råd av en heroinknarkare.
 
Charity träffar Cain i köket. Han är på väg att gå eftersom hon sagt att hon är ihop med Ross men då erkänner hon att det sa hon bara för att göra honom svartsjuk. Det lyckades så de kysser varann.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Vilken enorm skillnad på hur Hollie ser ut nu mot tidigare. Men att hon kallar gården för sitt barndomshem var ju lite konstigt för hon var väl ganska stor när de kom dit och dessutom har hon ju varit borta en stor del av tiden. Varför ogillar de engelska tittarna hennes och Jais förhållande, de var ganska söta ihop, kanske de kan ta fram det bästa ur varandra.

Vet någon vad tittarna i England tycker om tramset med ex bröllopsbesvären o d?

2017-05-09 @ 13:47:04
Postat av: Såpa fantast

Jag kommer ihåg direkt efter avsnittet där deras romans började skrev tittare kommentarer på sociala medier och ett ord som poppade upp var "cringy". Jag har precis läst en artikel angående Jai att producenten funderade på att skriva ut honom ur serien när han var en skurk, men bestämde sig istället att göra honom till en bättre person.

Jag tror att tittarna i England misstänker att nästan varje bröllop är med förhinder av något slag. Men det viktigaste är att det slutar lyckligt, tycker jag.

2017-05-09 @ 14:15:40
Postat av: Jennifer

Nicola borde skilja sig, Dan och hon är söta ihop. Hoppas Cain och Moira finner varandra igen. Mer normala avsnitt nu jämfört med tramset i fredags.

2017-05-09 @ 15:58:41
Postat av: Såpa fantast

Jag hoppas också att Cain och Moira hittar tillbaka till varandra och det vill tittarna också. Vi som vill ha normala avsnitt utan trams får maila produktionsbolaget. Det är dags att producenten får reda på vad tittarna i Sverige önskar.

2017-05-09 @ 17:33:12
Postat av: Anders

Holly och Jai är ett bra par enligt mig. Båda har stökiga bakgrunder med missbruk bakom sig, och båda har betett sig som rena parior för att sedan på Emmerdaliskt såpavis ha rehabiliterat sig. Dom är söta ihop tycker jag.

Marlon borde skärpa till sig! Hajar inte varför han känner sig så osäker och så omanlig! Allt sedan han gjorde entré i serien så har han kucklat med så gott som varenda tjej i byn, men nä.. Ett par hantverkssmissar och ett par handväskskommentarer senare så känner han sig som en emaskulerad liten skolpojke igen!! Bra att han har Carly! Han kan behöva en riktig kvinna!!

Cain och Charity SKALL vara tillsammans! Cain blev på tok för tråkig när han blev ihop med Moira!!

Charity flytta till Sverige!? Jo här hade nog hon kunnat göra goda affärer, skrupellös som hon är hahaha!

2017-05-10 @ 00:54:36
Postat av: Jonas

Hos oss är det jag som lagar maten och min flickvän som skruvar ihop möbler, men det är en fördelning som jag är nöjd med.

2017-05-10 @ 07:44:51
Postat av: jackson

Nu var det väldigt länge sedan vi såg Ashley med familj. Med tanke på den nyfödda lilla tjejen vore det kul att få veta mer.

2017-05-10 @ 08:40:50
Postat av: sluggo

Tråkigt att det är slutet för Cain och Moria. Nu ska vi genomlida tramset med Charity/Cain men blir inte långvarigt han får snar ihop det med Harriet om man ska tro på tråden i "spy" ;)

2017-05-10 @ 11:40:16
Postat av: Anonym

Cain och Moria passade bra ihop hoppas att dom finner varann igen, charity är bara jobbig, inget att satsa på

2017-05-10 @ 13:47:34
Postat av: Såpa fantast

Sluggo, du tittar efter spoilers liksom jag. Var hittar man tråden i "spy"?

2017-05-10 @ 14:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0