Bränn bort din hjärtesorg

Inskrivet kl 22:11
 
Chrissie blir förvånad när Bernice är hemma men Lawrence åkt till Dubai. Bernice skyller på att det var en jobbresa så hon ville inte följa med. Hon börjar dricka tidigt på dagen. Nicola undrar vad som händer och Bernice får det att verka som om att Lawrence varit otrogen.
 
Belle träffar Lachlan på kaféet och han undar var doktorn är. Belle försvarar Jermaine och säger att han har mycket att tänka på just nu så de hinner inte ses.
 
Bernice konfronterar Ronnie som berättar om att han och Lawrence blev förälskade när de var yngre. Efteråt går hon till puben för att dricka ännu mer. Rakesh kommer dit och ber henne ge Sam nycklarna till grävmaskinen.
 
Cain passar Kyle men måste iväg för att kolla ett bråk på verkstan. När han åker från gården så råkar han slarva när han stänger grinden så massa får smiter iväg.
 
Dan är klar med sjukvårdsutbildningen.
 
Holly får jobb med att hjälpa Victoria i foodtrucken.  Hon ska få följa med till olika marknader och sen även till festivaler.
 
Charity har dubbelbokat så det blir firande av drottningen och Moses på samma gång på puben.
 
Aaron och Robert kommer hem från semestern. Charity berättar för dem vad som hänt med Chas.
 
Bernice som är jättefull går till grävmaskinen och startar den. Hon kör in i husbygget och river alla ställningar.
 
Cain kommer hem och blir förbannad när Holly passar Kyle. Han hade bara lämnat sonen och tagit för givet att Moira skulle passa honom men hon behövde gå och ta in fåren. Moira ber Cain att acceptera Holly precis som han börjat acceptera Kyle.
 
Belle ser bilder på Internet på Jermaine och hans fru när de är på fest och verkar ha trevligt ihop.
 
Bernice bryter ihop när hon är hemma och hör Andy och Chrissie som skrattar och har kul ihop när de kommer hem. Nästa morgon mår hon inte så bra och hon får bråttom iväg när hon hittar nycklarna till grävmaskinen i väskan,
 
Arthur måste hålla sig vaken så inte piratspökena tar honom.
 
Rakesh ser vad som hänt vid bygget och han anklagar Ronnie som nekar.  Han ger Ronnie sparken. Bernice får bråttom iväg när hon hör dem på kaféet. Hon går hem och gråter. Andy kommer in i köket på Home Farm där hon är och hon berättar för honom vad hon gjort på fyllan. Ronnie kommer in. Han är rasande och anklagar Bernice och Lawrence för de förstörda byggnadsställingarna men då tar Andy på sig skulden. De söker upp Rakesh och berättar Andys historia. Ronnie vill dock inte ha jobbet tillbaka.
 
Tracey ger Belle råd att bättra på sin karma för allt verkar i olag. De kommer fram till att de ska bränna saker som tillhört den man som krossat deras hjärtan. Lisa är med dem och bränner Zaks keps.
 
Rishi hör när Dan, Rodney och Jimmy smider planer. Han får veta att de har ett ställe där de får vara ifred. Senare ses de i piratskeppet och dricker sprit och spelar kort tillsammans med Ashley. De är högljudda så Arthur som hör dem blir livrädd.
 
Holly får betalt av Victoria efter arbetsdagen så hon åker till stan för att shoppa.
 
Moira blir orolig när hon hör att Holly åkt till stan med massa pengar. Holly svarar inte när de ringer henne så Moira blir alldeles skräckslagen. När Holly väl kommer hem utan shoppingpåsar så blir Moira vansinnig och börjar kolla om Holly tagit droger eller har något i väskan. Moira hittar konsertbiljetter som Holly köpt istället för dem som försvann. Holly blir rasande när Moira inte litar på henne och hon rusar ut. Hon tar fram ett paket med droger ur fickan men slänger paketet efter en viss tvekan i soporna.
 
Andy vill veta vad som hänt eftersom han tagit på sig skulden. Han missar ett möte med Chrissie och någon kommande affärspartner. Bernice berättar för honom om att Lawrence är gay och att han varit ihop med Ronnie. Hon är ledsen för hon känner sig lurad och utnyttjad, allt för att hon inte vill vara ensam. Andy tröstar henne och plötsligt kysser de varann. De hinner precis släppa taget när Chrissie kommer in och hämtar vin. Chrissie tar med sig Andy upp till sovrummet och Bernice står kvar i köket.

Kommentarer
Postat av: Edna

Otroligt skrattretande att Bernice blev så berusad av en halv flaska vin!? Varför ska byborna alltid hämnas/förstöra ngt så fort dom dricker alkohol?

2017-02-23 @ 14:56:11
Postat av: Såpa fantast

Det är de negativa effekterna av att supa sig full. Då kan man förlora kontrollen och göra dumma saker som man kommer att ångra. Bernice skulle aldrig få för sig att löpa amok med grävmaskinen om hon var nykter.

2017-02-23 @ 15:16:53
Postat av: ELIZA

Bernice drog i sej betydligt mer än en halv flaska vin... Hon grundade med Vodka, i köket hemma, med isen klirrande i glaset... Lite vin på det, och sen till puben, där hon köpte en flaska vin.. Som hon drack från och hade i handen i traktor´n , eller vad det heter hon körde...Grävmaskin,ser jag nu ovanför, skit samma ,en stor förstörelse maskin var det...Meeen, varför tog Andy på sej det??? Dumskalle...Holly, totalt O-intressant person, varför kom hon tillbaka?? Men roligt att Cain tar till sej sin son...Saga om nå grodor...Ha ha ha ..Tuffingen där...

2017-02-23 @ 16:18:17
Postat av: jackson

Andy!!!!!

2017-02-23 @ 20:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0