Manipulationer

Inskrivet kl 22:20
 
Lisa säger till Zak att hon tror att Belle söker efter en faderfigur i doktorn.
Belle säger att de kan fråga Charity eller Rakesh om hennes förhållande för de vet om allt.
 
Marlon vill berätta för Paddy men Rhona säger att det är taskigt eftersom Paddy är ensam och 100 mil hemifrån.
 
Jermaines fru söker upp Belle på fabriken och Rakesh är där så han talar om att han träffat dem på fabriken men att han inte sett att något verkligen hände även om Belle såg ut att klä på sig. Angie tror fortfarande att allt bara är Belles fantasi. Hon säger att Jermaine är beredd att förlåta allt om Belle söker professionell hjälp.
 
Emma och James bjuder Charity till Moses födelsedagskalas. Charity säger att hon redan ordnat ett speciellt kalas när Moses fyller ett år. Emma blir väldigt besviken.
 
Chas träffar polisen i Davids affär. De har trevligt och Chas skrattar mycket. Hon bjuder hem honom men när de ska gå upp till hennes rum råkar han ha ned en låda med gamla foton. Chas får ett utbrott och säger åt honom att gå sedan kastar hon fotona i papperskorgen.
 
Lachlan söker upp Belle för att kolla hur hon mår men hon vill inte prata med honom. När han gått kommer Jermaine in. Han ber om ursäkt för det han sagt men han var rädd för att förlora sitt jobb. Jermaine säger att han blivit förhälskad i Belle. Han ångrar sig att han sårat henne. Hon vill att han säger sanningen men det kan han inte för då kan han bli av med sitt jobb och dessutom hamna i fängelse.
 
David vill träffa Amba trots att hon är förkyld. Jacob förösker skydda David med att erbjuda sig att ta hand om Amba. David blir irriterad och ber Jacob ta det lite lugnt. De sitter sedan ute och pratar och David säger att Jacob överdriver med sitt beskydd. När David går så tar Jacob ett paket cigaretter från ett bord på uteserveringen.
 
Paddy ringer via datorn och märker att Marlon verkar nervös. Han ser att Rhona är där också så han säger att han saknat henne. Marlon skyller på dåligt internet så de bestämmer att de får höras senare. Han säger sedan till Rhona att han inte kunde säga sanningen till Paddy.
 
Emma säger till James att de bara leker familj, att de har inte ens ett eget hem eller är gifta på riktigt.
 
Jermaine säger att Belle kan erkänna att hon förföljt honom och söka hjälp och på det viset vinner de lite tid och kan fortsätta ses. Lisa, Zak och Cain kommer in. Cain blir rasande och kastar sig över Jermaine men Belle ber honom sluta för hon har ljugit, hon säger att det är sant att hon har stalkat doktorn.
 
Justin, polisen Chas träffade, kommer dagen efter för att kolla att hon mår bra. Hon tackar för det men säger att hon inte är redo för att träffa någon nu.
Charity försöker övertala Chas att ändra sig men Chas säger att hon bara drar till sig psykopater. Aaron kommer in och ser fotona i papperkorgen. Han plockar upp dem men Chas vill inte ha dem hos sig. Hon tror att Aaron hatar henne för allt som hänt.
 
Lachlan vill inte låta Jermaine komma undan men Belle hotar med att aldrig mer prata med honom om han gör något.
 
Tracy ser Jacob som ska tjuvröka så hon drar med sig honom till David som blir rasande. Jacob tycker det är hans rätt att förstöra sitt liv precis som David som inte aktar sig för infektioner.
 
Chas har dåligt samvete för att hon övergett Aaron som liten så han blev kvar hos monstret till far. När Aaron åkt iväg på minisemester med Liv och Robert så börjar Chas att supa sig full.
 
James bestämmer sig för att köpa en ring och fria till Emma för att få henne att bli gladare.
 
Rhona är grinig på jobbet så Vanessa försker prata med henne. Rhona är orolig för att Pierce kommer att lämna henne för att han tror att hon bara utnyttjar honom för att ge igen på Paddy. Vanessa tröstar Rhona och de blir vänner igen.
Pierce ber om ursäkt när han träffar Rhona och de blir också vänner igen.
 
David berättar för Tracey om att Jacob håller på att göra honom galen eftersom han är orolig för att det ska sluta som med Dylan. Hon säger att Jacob är en fin tonåring och inte alls som hon, så berättar hon om när hon var ung och plötsligt kysser David henne.
 
Lisa och Zak säger åt Belle att hon måste prata med Angie och lova att det inte upprepas.
 
David och Tracey ligger i soffan och hånglar när hon plötsligt får en stor hårtuss i handen. Han blir förtvivlad när han inser att nu kommer håret att ramla av.
 
Chas är stupfull och håller låda på puben. Charity hjälper henne in i lägenheten när det blir för mycket. När Charity gått tar Chas upp ett gravtest ur väskan.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Hoppas att både Belles och Rhonas förhållanden är över snart. De är nästan plågsamma att följa.

Chas på fyllan var ingen höjdare heller.

2017-02-20 @ 12:58:43
Postat av: Anders

@Peter

Instämmer!! Att snuskdoktorn fick henne till att gå med på hans plan fick mig att bli riktigt illamående, även fast HTG bara är på låtsas. Min käre lillebror råkade ut för en liknande typ när han var i Belles ålder(Han är gay och blev groomad av en tre gånger så gammal snuskgubbe)och det höll på att sluta riktigt illa! Därför så blir jag väldigt illa berörd av just denna historia. Faktiskt första gången som en såpa lyckas att beröra mig så. Bra på ett sätt, men obehagligt på ett annat!:P

För en gångs skull så sympatiserar jag med Lachlan. Även fast hans motiv må vara luddiga så gjorde han rätt i att försöka avslöja äcklet!!!

Ang Chas så tycker jag att hon förtjänar en schysst kille för en gångs skull, och polisen verkar vara just en sådan. Han var ju den enda som verkligen tog Aaron på allvar när pedofilhistorien började att nystas upp.

2017-02-20 @ 14:09:20
Postat av: Anders

..Och dagens guldstjärna går till Tracy!! Jag ogillade henne från början, men jag börjar att tycka bättre och bättre om henne!:)

2017-02-20 @ 14:12:27
Postat av: Såpa fantast

Chas behöver ha lite kul efter allt som har hänt den senaste tiden, särskilt med Aaron och rättegången mot Gordon. Att supa sig full är kanske inte den bästa lösningen.

Både Belle och Rhona har fallit för olämpliga män. Man får se hur det utvecklar sig.

2017-02-20 @ 14:14:47
Postat av: jag bara

Alkohol verkar vara lösningen på alla problem i Emmerdale.

Instämmer i allt ovanstående, om Lachlan, Tracy, Pierce, Chas och den vidriga doktorn. Väldigt förresten vad Charity var snäll mot Chas, hon brukar ju bara bry sig om sig själv, oftast.

Hemskt med din bror Anders, jag har en son som är gay så man oroar sig för allt möjligt. Annars tycker jag att just HTG framställer homopersoner på ett bra sätt, de är inte fjolliga och inte komiska, utan som i verkligheten, som alla andra.

2017-02-20 @ 17:47:28
Postat av: Ylva

Doktorn sa till Belle att han t.o.m. kunde hamna i fängelse om deras förhållande kom fram. Det var väl ändå att ta i. Belle är 17 år ju. RIKTIGT fult av honom.

2017-02-20 @ 19:08:32
Postat av: jackson

Doktorn blir allt slemmigare. Fy!!!!!

2017-02-20 @ 19:49:37
Postat av: ELIZA

Doktorn kan faktiskt hamna i fängelse..Han ligger med en patient...Likvärdigt om en lärare gör samma med en elev...Förbjudet att utnyttja någon som står i beroende ställning...Och nu tror jag att han ska komma undan,i och med att Belle "erkände" att hon stalkat...Det var det dummaste hon gjorde...Hon skulle spelat med, i hans fula spel tills hon hade bevis i telefonen med SMS...Och vaaad ser han hos henne?? Han är ju dubbelt så gammal,hon bara en snorunge...Om han nu är så kär så borde han väl stått upp för henne...Avstängd från jobbet..Ja,kanske,men stormar blåser förbi...Olustig historia,hur som helst..!! Håller med ang. Chas...Onödigt,det var inte vackert...Men att hon nu blev så nere och känslosam...Och nu den STOOORA frågan jag har...Trumvivel...VEM har hon legat med??? Har jag missat nåt???? En PREGNANCY test upp ur handväskan??!!!..................Funderade,och kom just ihåg Gordon...Men det är väl så länge sen att hon borde ju sett på magen om hon är gravid??

2017-02-20 @ 20:38:34
Postat av: Såpa fantast

Jag tror inte att hon har legat med nån sedan Gordon i slutet av februari. Det har gått över 3 månader om jag har räknat rätt. Hon borde ha märkt något tidigare.

2017-02-20 @ 21:04:21
Postat av: jackson

Gravid med Gordon???? Bevare mig väl!

2017-02-21 @ 08:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0