Tre olika otrohetsaffärer, nästan...

Inskrivet kl 21:44
 
Letandet efter Belle fortsätter. Lisa ger sig med ut och låter Zak stanna hemma för att vila upp sig.
 
Rakesh kommer till Home Farm för att vara med Chrissie men hon säger att hon ångrat sig. Han lyckas ändå hålla sig kvar genom att övertala henne om att han verkligen vill ha henne. När Chrissie får tillfälle så fotar hon honom när han kysser hennes hals. Rakesh inser att han blivit lurad och Chrissie hånar honom. Han får panik och tar tag om hennes hals. Chrissie blir rädd och säger att han ska få pengarna trots allt. Hon tömmer kassaskåpet gråtandes och han får pengarna och går.
 
Holly säger att hon lyckats ändra tiden med Megan så hon kan följa med Moira till sjukhuset för att få svar på HIV-testet. Moira säger att hon inte behöver sällskap utan kan åka själv. Holly går till verkstan och ber Cain att prata med sin fru men han säger bara att hon får söka upp honom själv om hon vill något. Medan Cain pratar med Holly så sitter en avklädd Charity i en bil inne i garaget.
 
Dan och Nicola fortsätter att ge varann blickar och se olyckliga ut när den andra är nära sin respektive.
 
Joanie försöker få Zak att koppla av genom att ha sex med honom. Det gör att han inte hör när Belle ringer honom. Efteråt så upptäcker Zak meddelandet Belle lämnat på hans mobil och han förösker ringa henne. Belles mobil ligger ute på gatan bakom några soptunnor men hon syns inte till.
 
Carly bjuder hem Rhona och Pierce på middag hemma hos Marlon. Allt för att hon ska kunna berätta för Pierce om en triathontävling hon ska delta i. Han är intresserad av att själv vara med.
 
Pryia får höra av Rakesh att problemen med pengarna som saknades från kontot är löst för banken hade gjort fel. Han vill inte ha sex med sin fru utan drar sig undan.
 
Moira får positiva besked på sjukhuset så hon skyndar sig att skjutsa Holly till arbetsmötet hos Megan. Holly är sen men lyckas övertala Megan att ge henne en chans att fotografera bröllopen. Megan tvekar ju först men Holly säger att hon är ren från drogerna sedan länge.
 
Megan får höra på puben att det går rykten i byn att Moira och Holly är inblandade i någon HIV/droghistoria. Holly erkänner då att Moira stuckit sig på en spruta och att hon själv inte varit ren så länge som hon sa tidigare.
 
Lisa blir vansinnig när hon hör att Belle hört av sig men att Zak varit upptagen av annat när hon ringde. Sedan kommer polisen och talar om att de hittat en kropp i närheten där Belles telefon hittades men de vet inte vems kropp det är. Lisa får panik och känner att hon måste åka till brottsplatsen. Zak följer med henne men de får inte se något. Hon säger att hon kommer aldrig förlåta honom om det hänt Belle något.

Kommentarer
Postat av: Edna

Förstår att Lisa är stressad, men hon är verkligen arg och sur och gnällig hela tiden. Jag förstår att Zach föll för Joanie istället :)

2017-04-18 @ 13:18:32
Postat av: Såpa fantast

Man kan förstå anledningen till att Lisa är arg, sur och gnällig med tanke på omständigheterna. Belle är ju försvunnen. Ingen vet var hon befinner sig och hur hon mår eller om något har hänt henne. Så man kan verkligen förstå Lisa.

2017-04-18 @ 14:08:33
Postat av: Jag bara

Lisa, om någon har anledning att vara missnöjd. Hon har fått dra ett tungt lass redan innan detta med Belle. Lat make som mest satt på puben, hon har haft mesta ansvaret för försörjning och hushåll med lite eller ingen hjälp. Ska hon då vara kvittrande glad också för att inte misshaga sin lodis till make.😣

2017-04-18 @ 14:34:16
Postat av: Edna

Nu är det förståeligt, men hon är ju alltid gnällig och sur! Bortsprunget barn eller lodis till man till trots. Tråkig karaktär tycker jag. Fy va störd Chrissie är just nu!

2017-04-18 @ 15:28:12
Postat av: Ylva

Jag har ibland tyckt att Lisa gnäller och gapar onödigt mkt men för närvarande förstår jag henne.

Undrar vad som händer med Dan och Nicola?

2017-04-18 @ 17:20:12
Postat av: Jag bara

Hoppas Nicola håller dig till Jimmie, de passar ihop. Och Dan och Kerrie passar ihop, fast man anar när man ser Dans blickar och minen han hade när han tittade på Nicola och Jimmie ihop, att han nog önskar vara mer än sjukgymnast.

2017-04-18 @ 18:47:29
Postat av: Jonas

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Lisa måste vara världens gnälligaste och mest enfaldiga person. Hur kunde Zack stå ut ens en dag med den klagomuren? Nog för att även han har sina stunder, men han kan i alla fall prata i ett normalt tonläge ibland.

Trodde att Chrissie spelade för att kunna ringa polisen ang. Rakesh och pengarna, men nu verkar det ju nästan som att hon är skärrad på riktigt. Mycket märklig vändning på hela historien.

2017-04-19 @ 07:48:46
Postat av: Peter H

Fick Rakesh några pengar, eller hur blev det?

2017-04-19 @ 09:30:00
Postat av: Frk Höger

Peter H, ja han hade ju handskfacket fullt med pengar och sedan sa han till Priya att allt var löst med banken.

Jag fatta inte heller om Chrissie var skärrad eller bara låtsades.

2017-04-19 @ 12:18:32
Postat av: Såpa fantast

Man såg att Chrissie var skärrad på riktigt. Hon tog fotot för att utpressa Rakesh. Men med tanke på hans våldsamma reaktion blev hon rädd och gav honom pengarna istället.

2017-04-19 @ 13:58:46
Postat av: Liv

Jag skulle också vara gnällig i Lisas situation som är just nu, och annars med för den delen. Hoppas de hittar Belle snart, så sorgligt när folk mår dåligt och försvinner.

2017-04-19 @ 19:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0