Syskonkärlek

Inskrivet fredag 14/4 kl 17:09
 
Marlon tar avstånd från Carly efter att Bob pratat med honom. Carly blir jätteledsen och skäller ut Bob.
 
David friar genom att ett flygplan får skriva frågan "Marry me Tracy" i luften. Tracy hinner precis se resterna av orden. Hon svarar inte men han går ändå med på att låta hennes pappa får flytta in hos dem och att han ska be Leyla flytta till Vanessa.
 
Polisen kommer till fabriken för att fråga Rakesh om vad som hände i cellen när Andy rymde. De har med sig en övervakningsfilm där Rakesh beter sig misstänkt men det finns inget ljud så polisen har inga bevis. Chrissie kommer till kontoret och får veta av Priya vad som händer.
 
Marlon får meddelande på en hemsida där han efterlyst Belle om att hon synts till i horkvarteren i Hotten. Han och Sam ska åka dit och när Charity hör det följer hon med eftersom hon är bekant med området. De går runt och delar ut flygblad men Sam lyckas bara ge bort massa pengar till uteliggarna han tycker synd om och Marlon ältar problemen med Carly så Charity säger åt dem att åka hem igen.
 
Leyla hör att Tracy stämmer träff med någon Alex så hon talar om för David att Tracy är otrogen. David tror henne inte.
 
Tracy har åkt till sjukhuset och sitter vid sin fars sjuksäng. Vanessa kommer dit och ser henne där. Hon tror att Tracy är ute efter att flirta in sig hos Frank och de båda tjejerna börjar tjafsa med varann. Frank vaknar till och säger att de är syskon. Tjejerna har svårt att acceptera detta så de fortsätter att tjafsa med varann. Tracy säger att hon tänkt låta deras pappa flytta hem till dem men nu har hon ångrat sig, sedan går hon därifrån med David som precis kommit dit med Leyla. Leyla får veta att Alex är en av sköterskorna hos Frank.
 
Charity hittar tjejen som tipsat om Belle men hon är för borta i knarkdimmorna för att ge klara svar. När Charity ska gå så kommer det en kille hon känner igen. Det är en man som Cain sett till att ha hamnat i fängelse. Mannen blir hotfull och ska hämnas på Charity. Hon springer upp för en trappa upp i huset och låser in sig i ett rum. Mannen följer efter och börjar slå sönder dörren.
 
Chrissie är orolig för att Rakesh inte håller sin del i deras deal och att han lät Andy fly. Hon kommer att se till att han förstår att en deal är en deal och att man måste hålla det.
 
Cain tror inte på Charity när hon ringer efter hjälp. Han tror att hon försöker lura honom som häromdagen. När Sam sedan råkar nämna var de varit och att de lämnat henne ensam så åker Cain dit för att leta efter henne. Charity försöker flirta in sig hos mannen för att få en chans att fly. Cain kommer som en räddande ängel och hotar mannen med mer elände om han visar sig igen.
 
Cain är förbannad på Charity så han säger åt henne att ta bussen hem. Hon är på väg att göra det men han ändrar sig. De åker iväg så de ser inte att Belle kliver av bussen och är alldeles förvirrad. Hon pratar med sig själv och vet inte var hon är.
 
Marlon ber Carly om ursäkt och de blir sams. Sedan kommer Bob och ber om ursäkt han med.
 
Vanessa och Tracy ses på puben och de fortsätter att bråka med varann. Denna gång börjar de till och med att slåss.
 
Charity har fått slag på ryggen av mannen i knarkarkvarten så hon har ont. Cain hjälper henne och de sätter sig i verkstan. Hon tycker synd om sig och ber om ursäkt för att hon gjort fel även om hon menade väl. Det slutar med att de kysser varann.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hej på er! Glad Påsk! ♡

Tack Marie för en trevlig blogg! ♡

Kram till alla läsare ♡ :)

2017-04-12 @ 12:41:39
Postat av: Jag%2520bara

Glad Påsk

Fortsätt titta efter HTG, Edna som Rose i skenet bedrar.

Dagens bästa

"Blåslagen och lättantändlig"

Dagens sämsta

Vanessas och Tracys larviga catfight på Woolpack.

2017-04-12 @ 13:10:41
Postat av: Jag bara

Glad Påsk

Fortsätt titta efter HTG, Edna som Rose i skenet bedrar.

Dagens bästa

"Blåslagen och lättantändlig"

Dagens sämsta

Vanessas och Tracys larviga catfight på Woolpack.

2017-04-12 @ 13:11:39
Postat av: Ylva

Edna som Rose i Skenet bedrar är kul!

Vem kom på den dåliga idén att Vanessa och Tracy är halvsystrar? Inget Nobelpris i litteratur där...

2017-04-12 @ 13:27:37
Postat av: Såpa fantast

Skådisen som spelar Vanessa kom på iden att Vanessa och Tracy ska upptäcka att de är halvsystrar. Det är förresten väldigt typiskt i såpor.

2017-04-12 @ 13:55:33
Postat av: Stina

Snälla inte Marlon ochCarly, de passar inte alls ihop , varför skulle hon falla för en tönt som Marlon. Vart har Belle tagit vägen? Hon är inte i stånd att klara sig själv. Kanske dags för en ny familj på Home farm? Ettannat par som inte passar ihop är David och Tracy, hon är jättejobbig.

2017-04-12 @ 17:14:56
Postat av: Anonym

Meh Davids karaktär som cancersjuk känns inte så trovärdig alls.. Tracy och Vanessa historien mer än lovligt fånigt. Flytta in pappan bara sådär..nej så funkar det inte. Varför skulle David kasta ut Jakes riktiga mamma till förmån för en fängelsekund? Charity o Cain såklart :) Ny familj på Homefarm...mer än gärna. Sååå skönt att slippa Pierce just nu . Chas kommer tbx med hela håret avklippt btw ingen kommentar från nån iaf en sjukt stor förändring av stil. Aron och Liv fint där idag :) Pria måste väl se igenom sin ohederliga man snart för sin egen och dotterns skull. :/ Bob och Brenda?? Suck byns byfånar mer än Sam

2017-04-12 @ 21:48:45
Postat av: Jennifer

Wow vad sexiga Cain o Charity kan vara , härligt med skinnjackor o motorolja! Chrissy verkar på väg att förlora förståndet helt. David Beckham börjar bli tråkig som ständigt snorslörvande. Belle har hon lagt silikon eller?

2017-04-12 @ 22:08:27
Postat av: Jennifer

David skulle det vara! Kul det där med stavningskontroll....

2017-04-12 @ 22:09:21
Postat av: Edna

Jag tycker att Charity och Cain har mkt mer spännande dynamik än Cain och Moira. De är mer lika, lika störda båda två. Alltid intressant att se vad Cain och Charity ska hitta på :)

2017-04-13 @ 10:07:54
Postat av: Jag bara

Gillar Moira, men håller med dig Edna.

2017-04-13 @ 10:52:02
Postat av: Nyfiken Kvinna

Glad Påsk alla som skriver och läser här på bloggen, kram ♡ :)

2017-04-16 @ 12:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0