En liten person med en stor mun

Inskrivet torsdag 13/4 kl 22:12
 
Alla i Dinglesfamiljen är sura på Jermaine. Han får inte följa med ut och leta efter Belle och Lisa säger åt honom att flytta för han bör inte vara kvar när Belle kommer hem. Jermaine flyttar till värdshuset så länge.
 
Carly får höra att Belle är försvunnen så hon skippar dejten med Pete för att hjälpa till i skallgången. Hon får gå med Marlon och de två ger sig ut i skogen. De småtjafsar med varann som vanligt och Marlon snubblar och gör sig illa. Carly bär hem honom och hjälper honom med ett kylförband. Hon erkänner sina känslor och då säger Marlon samma sak.
 
Lachlan hittar Belles jacka i skogen. Han ringer Zak som kommer på en gång, tillsammans med Sam. Zak blir först förbannad och tror att Lachlan gjort något men lugnar ned sig sedan.
 
David säger till Tracey att han inte vill att Frank ska flytta hem till dem för Jacobs skull.
 
När Tracey kommer till kaféet hör hon att Leyla och Vanessa kallar henne för lycksökande slinka. Hon blir förbannad och säger att David har inte mycket pengar eftersom han bara har massa skulder.
 
April råkar nämna för Bob att Carly och Marlon är kära i varann. Bob blir upprörd och försöker tala Carly till rätta. Han säger att hon borde tänka på April.
 
Cain blir besviken när han inser att Charity vetat om Belles icke-graviditet. Han säger att hon är en skam för släkten som inget sagt och han vill att hon drar i från byn.
 
David har ringt radion för att skicka ett frieri till Tracey via ett radioprogram. Tyvärr är Tracey så upprörd över tjejernas ord så hon stannar inte kvar i butiken för att höra frieriet.
 
Ronne meddelar Lawrence att han måste till Spanien för att hjälpa sin bror som råkat ut för en olycka och som inte har någon försäkring. Det gör att Lawrence sätter in pengar på Ronnies konto så han kan hjälpa sin bror hem igen.
 
Jermaine möter Charity på busshållplatsen och han övertalar henne till att stanna i byn precis som hon tidigare under dagen hade övertalat honom att stanna kvar för Belles skull.
 
Vanessa är tveksam till att hälsa på sin pappa när de ska väcka honom ur medvetslösheten.
 
Charity återvänder till puben och säger till Cain att hon ska göra vad hon kan för att allt ska bli rätt igen.

Kommentarer
Postat av: Anders

Vad bra att Carly och Bönstjälken har slutat att bete sig som ett par kärleksfumlande trettonåringar, och jag tycker att Bob överreagerade när han fick nyheten. Även fast dom har betett sig väldigt tonårigt så är det faktiskt två vuxna människor som det handlar om!

Undrar vart Belle har tagit vägen, men iom att detta är det hyfsat fantasilösa HTG så sitter hon förmodligen och häckar antingen i Cricketpaviljongen eller i Seths gamla skogskoja. Det brukar iaf vara på det viset när någon är på rymmen.

Vad fint att Lawrence har mjuknat litet när det gäller Ronnie, men jag tycker inte att dom skulle kunna bli ett bra par iom att Lawrence är en sådan hänsynslös typ medan Ronnie verkar vara en trevlig fyr. Han förtjänar en trevligare partner!

Nu kom jag på varför jag tyckte känna mig igen Tracy och Vanessas farsgubbe. Skådisen liknar en av mina favoritskådisar nämligen Ralph Fiennes! Undrar om dom är släkt på något vis?

2017-04-11 @ 14:51:46
Postat av: Såpa fantast

Jag har tagit reda på att Tracy och Vanessas farsa har spelat Robin Hood på 80 talet. Han har även spelat i Dynastin. Kul att ha en så pass känd skådis i Hem till gården.

2017-04-11 @ 16:05:28
Postat av: Ylva

Jag tycker Brenda har blivit lite bitchig/otrevlig. Har jag fel?

2017-04-11 @ 16:26:07
Postat av: Anders

Brenda har väl alltid varit litet småbitchig när det beger sig. Skvaller gillar hon också, men det verkar ju alla äldre damer i byn ha som favorithobby!

2017-04-11 @ 18:15:01
Postat av: Peter%20H

Brenda har alltid varit stenkorkad och otrevlig. Märkligt att Bob med fem äktenskap bakom sig har synpunkter på andras förhållanden.

2017-04-11 @ 18:53:32
Postat av: Såpa fantast

I en liten by är det begränsade möjligheter att roa sig. Därför förekommer mycket skvaller. Alla vet allt om alla. Pearl och Brenda står för det mesta av skvallret.

2017-04-11 @ 18:57:46
Postat av: ELIZA

Tycker också att Bob överreagerade...Vad har han med det att göra??.. Och att ungar inte kan hålla mun spelar väl ingen roll, i alla fall inte i det här...(Vill man inte att ungarna ska veta,vad det nu än gäller,så DÖLJ:::) Och April kan väl bara må bra av att se sin pappa må bra...Jag ser fram emot Carlys och Marlon´s förhållande...Apropå Andy, vill inte heller att han försvinner...Men han häckar väl hos Farmor i Spanien,tills Robert fått fram bevisen mot Lachlan...Ang Brenda, hon har inte blivit,hon har alltid varit lite småvass...Däremot har det småvassa, skärpts till mellan kvinnorna, Vanessa, Tracey och Leyla...Ska bli såååå kul att se vad som händer när dom kommer på att dom är halvsyskon!!! Och vad har Leyla med David och Tracey att göra??? Mycket bra svar av Tracey inne på fiket...Hon är inte ute efter hans pengar,han har bara skulder...Men hur det tvärvänder...Nyss ville hon inte ha med pappan att göra, och nu är hon på David, om att han ska flytta in hos dom...Tvära kast...Hur gick det till idag med Charity och Cain..?? Han kastade ut henne från puben, hon gråter en skvätt i busskuren, knallar tillbaka, Cain försökte inte hindra henne, och så var hon hemma igen??? Vad gick det där ut på??? Jag vet inte heller hur mycket jag hade lagt mej i Belle´s "varamedbarn"... Man tänker att det får dom lösa själva...Hon var ju med en äldre,redig karl, som varit(är) läkare...Jag har varit helt oförstående inför deras förhållande ända sen han fick flytta in hos Lisa...Hon har varit på dåligt humör, knappt närvarande, och mest fräst, och inte låtit honom röra henne...Och dååå, mitt herrskap!!! Ta-da, skyller den rediga läkaren, på... HORMONER!!! Vilket djävla skämt...Och nu har han i två dagar, påmint alla om att hon har ju varit sjuk tidigare...Och Moira och Cain, jag tänkte nejnejnej när hon ville ha skilsmässa...Dom passar så bra ihop, hoppas det löser sej...Inte för att jag skulle acceptera att han försvinner ut genom dörren utan att förklara eller vill prata ibland...Han bara glor på henne ,hugger jackan och går...Chrissie, ja vad säger man? Och fan vad det gick fort att lappa ihop den familjen...Lawrence söp i några veckor, var arg på allt och alla...Chrissie och Lachlan åkte ut på archlet... Gubben blir skjuten av sitt barnbarn...Ligger medvetslös,vaknar,får veta om Andy och Bernice...Och DÅÅÅ, lyser solen igen över den lyckliga familjen som förenas i HÄMND...Alltså,Lawrence var ju skitförbannad på Chrissie, brydde sej inte om att Bernice vänstrade, men arma den som bedrog hans dotter...Fatta den som kan....((Och dom hade ju faktiskt gjort slut när Andy och Bernice "träffades" så rent tekniskt var Andy inte otrogen))) Inte för att jag tycker att man behöver ha så bråttom, att man hittar en sängkompis samma dygn man kommit ur ett förhållande...Men det är ju förstås vad jag tycker..Ha ha ha....

2017-04-11 @ 19:14:48
Postat av: Jag%20bara

Peter
Jag ser att du också får in ett %20 i din signatur. Jag har samma irritationsmoment. Undrar om det går att göra något åt det? Någon som vet? Måste alltid ändra för hand.

2017-04-11 @ 21:00:22
Postat av: Jennifer

Eliza du skriver underbart bra! Jag skrattade gott när jag läste din recension! Intressant det med Tracys pappa, jag kände också igen skådisen, antagligen från underbara Dynastin. Snygg karl.

2017-04-11 @ 22:27:08
Postat av: ELIZA

Tack!, Jennifer! Och alla som tidigare kommenterat vad jag skriver...Roligt med uppskattning!

2017-04-12 @ 06:33:09
Postat av: Peter H

Man måste alltid ändra sitt namn manuellt tycks det.

2017-04-12 @ 09:53:09
Postat av: jag bara

Man får väl fortsätta med det. Det bara började krångla på detta vis helt plötsligt utan någon synbar anledning.

2017-04-12 @ 10:47:31
Postat av: Jonas

Det gäller nog inte alla. Jag behöver inte ändra mitt namn i alla fall, så ordet "man" är nog lite missvisande i detta fall.

2017-04-12 @ 11:52:17
Postat av: Peter%20H

Jonas/Då är det ju ännu konstigare.

2017-04-12 @ 16:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0