Mera otrohet...

Inskrivet torsdag 29/9 kl 13:21
 
Jag vill bara påminna om att inte skriva i kommentarerna om vad som kommer att hända utan bara diskutera sådant som redan hänt.
Om jag tycker kommentaren är olämplig så tar jag bort den....
 
 
Bob frågar Ashley om hur samtalet med Harriet hade gått. Ashley erkänner att han inte pratat med henne än eftersom tidpunkten aldrig blev rätt.  Sedan samlar Ashley mod och går hem för att prata med henne. Han blir allvarlig och försöker få fram det han vill ha sagt. Ashely gör slut med Harriet som blir förtvivlad. Hon förstår inte vad som händer och varför han gör som han gör. Ashley säger att det är inte vad han vill, att han ångrar sig och att det måste ha varit medicinen som påverkat honom.
 
Cain umgås mer och mer med Kyle. Han kallar honom till och med för sin son. Debbie blir väldigt förvånad men glad.
 
Nicola retar Bernice som börjat prata som en överklassdam.
 
Chrissie, Kerry, Nicola och Bernice planerar möhippan som ändrat stil från fest till afternoontea. Kerry märker att Bernice ljuger för Nicola om att Lawrence och Bernice har sex. Kerry säger till Bernice att tänka sig för om hon ska gifta sig och välja att leva utan sex. Bernice svarar att hon är medveten om det men att hon älskar Lawrence. Kerry blir så frustrerad så hon söker upp Andy för att be honom om hjälp.
 
Emma är fortfarande borta men James får veta av en av hennes kollegor att hon sökt jobb i Manchester. James och Finn åker dit för att leta rätt på henne. När de ser att hon kommer från jobbet så går de fram och pratar med henne. Emma är besviken när hon inser att de fortfarande tror mer på Chas än på henne, trots att hon offrat sin familj. James ändrar sig och säger att han tror henne för att han älskar henne.
 
Joanie har köpt biljetter till Northern Soul, ett populärt dansställe i stan, till Zak, Belle och henne. Belle följer med motvilligt men får kul när hon träffar en ung kille som hon kommer bra överens med. När han tror att Joanie är Belles mamma så skojar Joanie och håller med. Hon låtsas vara Zaks fru men Zak blir besvärad och får bråttom hem. Joanie följer med honom hem. Där säger Zak att det var respektlös mot Lisa att skoja sådär. Han vill att Joanie flyttar därifrån så fort som möjligt.
 
Diane och Doug kommer hem från semestern. Hon ber Chas om ursäkt och de båda vill bli vänner igen även om det kan ta lite tid.
 
Ashley säger till Bob att lova att inte säga något om sjukdomen för någon.
 
Joanie söker upp Kerry och Dan för att berätta att hon blivit utkastad. Dan och Kerry möter sedan Cain på puben och talar om för honom att Joanie och Kyle håller på att flytta. Cain blir orolig och söker upp Zak för att fråga vad som hänt.
 
Zak erkänner att det inte var hela sanningen och säger sedan att orsaken är att egentligen skäms för att han inte har råd att betala för dem. Cain svarar att han kan betala för dem så de kan bo kvar. När Cain gått och Joanie kommer för att hämta sina saker så frågar hon Zak varför han vill att de flyttar. Zak svarar att han inte vill det och att hon kan få bo kvar. Sedan kysser han henne och hon blir väldigt förvånad.
 
Bernice har sin möhippa. Diane, Victoria, Laurel och Harriet har kommit dit. Kerry skyndar sig att dra iväg Bernice till ett annat rum. Där väntar en naken Andy, iklädd endast en skjortkrage och förkläde. Kerry låser in dem i rummet. Bernice får panik men Andy lugnar henne. Hon förklarar att hon är nöjd med arrangemanget hon har med Lawrence, så Andy klär på sig igen. 
När Bernice ska hjälpa Andy att smyga ut innan han blir sedd så ser Chrissie dem. Hon följer efter och hör när Andy frågar Bernice om hon är säker på vad hon gör. Bernice är förvirrad och plötsligt kysser han henne. Sedan går de iväg tillsammans från festen. Chrisse har sett allt.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Hoppsan! Vad tar det åt Zak? Kanske dags för Lisa att komma hem?

2016-09-28 @ 15:14:27
Postat av: jag bara

Var är Lisa, alla far hit och dit så man minns ju inte vart de har rest, eftersom det händer så mycket hela tiden.

Förresten kom att tänka på Tina Dingle, vad hände med henne, har för mig att de inte tagit henne av daga. Vore ju kul om hon kom tillbaka, åtminstone några avsnitt.

2016-09-28 @ 15:55:10
Postat av: Peter H

Konstiga avsnitt idag med mycket relationsdrama. Inte min grej riktigt.

2016-09-28 @ 17:58:22
Postat av: Hedda

Jag har följt serien till och från sedan 1997, men kommer inte ihåg någon Tina Dingle. Mandy Dingles sprakande karaktär skulle jag gärna vilja se igen!

Jag har haft svårt att följa serien pga jobb och har inte riktigt orkat kolla på den på play heller. Det känns roligare att komma hit och se, om det finns något att se helt enkelt!

2016-09-28 @ 19:14:13
Postat av: jackson

Vem var Tina Dingle?

Laddningen mellan Joanie och Zak tycker jag har legat i luften en längre tid.

2016-09-28 @ 22:44:01
Postat av: Anders

Skall alla gå omkring och vara otrogna nu helt plötsligt?
Bernice med Andy, Paddy med assistenten och Zac med Joanie?

Måste vara något med vattnet i byn!

2016-09-29 @ 00:41:57
Postat av: jackson

Ja, himmel, hur blev det nu med Bernice och Andy i denna röra?????? Och Paddy och assistenten???? Det är nog vattnet...... Haha!

2016-09-29 @ 07:38:03
Postat av: Viola

Tina Dingle var Zaks dotter ihop med Nellie Dingle. Tina var bara med ett par år för ung. tjugo år sen. Minns att hon bara gav sig iväg, vet inte mer än så.

2016-09-29 @ 09:45:20
Postat av: AnnaS

Det har känts som om Zak och Lisa är det enda någorlunda stabila paret i byn. Typiskt att det ska bli så här då. Men ska bli spännande när Lisa kommer hem!
Varför vill Lawrence gifta sig med Bernice egentligen? Kan de inte bara vara vänner?

2016-09-29 @ 11:23:36
Postat av: jackson

Vem var Nellie Dingle?

2016-09-30 @ 07:20:16
Postat av: jag%20bara

Nellie var Jacks hustru före Lisa. Mamma till Ben, Butch, Sam och Tina. Tror det fanns en till äldre bror till syskonen Dingle, men är inte helt hundra.

2016-10-02 @ 11:09:34
Postat av: jag bara

Varför lägger datorn in %2520 mellan "jag och bara"? har försökt ta bort det men det återkommer hela tiden.

2016-10-02 @ 11:10:57
Postat av: Adm

>>>jag bara, jag vet inte varför du har konstiga tecken när du skriver ditt nick. Det är ingen annan som påpekat att de har samma fel.
Du menar väl ZAKs förra fru inte Jacks?
Nellie och Zak har även en son till som heter Nathan men som aldrig varit med i serien. Undrar om inte han skulle kunna dyka upp någon gång...

2016-10-04 @ 22:58:14
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0