Emmerdales pizzeria?

Inskrivet söndag 13/11 kl 22:29
 
Kerry råkar nämna för Belle att Zak och Joanie åkt på semester. Belle ber henne att inte säga något till Lisa men när Lisa kommer till puben så säger Pearl det. Lisa blir givetivs väldigt ledsen och besviken.
 
Nicola är sur över att behöva passa Jimmys barn. Hon tar med lille Carl till jobbet på Home Farm. Gabby får hjälpa henne att passa barnet. Bernice och Lawrence kommer hem från bröllopsresan. Lawrence säger åt Nicola att inte ta med barn till arbetet.
 
Cain får papper att fylla i för att kunna besöka Charity i fängelset. Noah blir besviken över att inte få följa med. Moira säger åt Cain att de måste hjälpa Noah med hans oro eftersom Charity släpps snart och de har ingenstans att bo. Hon går till James och Emma för att be dem låta Noah få umgås med Moses lite mer. Noah får då vara med på en myskväll hemma hos James och Emma. Finn skulle gå och köpa pizza. (Har de en pizzeria i byn?) Emma passar på att bearbeta Noah till att få honom att tjata på Cain om att få bo kvar hos dem när Charity släpps.
 
Laurel och Ashley är på sjukhuset och hon får prata med läkaren i enrum. Hon berättar om sina barn, om det som de förlorade och om Ashleys demens. Laurel är övertygad om att göra abort men läkaren vill att hon väntar med beslutet eftersom hon bara är i femte veckan. Väl hemma råkar hon få syn på en tröja som Daniel haft och hon blir ledsen. Hon börjar tvivla på sitt beslut och kan tänka sig att föda barnet. Lite senare får Laurel en blödning och de åker till sjukhuset. Där kan inte läkaren säga något om det är ett missfall eller inte utan de måste vänta några veckor. Laurel är övertygad om att hon förlorat barnet.
 
Rhona bönar och ber Paddy att stanna hemma från konferensen för att hon mår inte så bra psykiskt. Paddy vägrar och han vill inte avstå från att sova kvar även om hon vill att han åtminstone kommer hem över natten.
 
Paddy åker iväg till hotellet och träffar Tess där. De myser och njuter av att kunna ses någon annanstans än i bilen.
 
Rhona får svar från adoptionsbyrån och de meddelar att det är ok för en adoption och att de ska få träffa en adoptionspanel. Rhona ringer Paddy som inte svarar. När han väl svarar efter massa missade samtal så blir han rörd av Rhonas glädje och han inser att han håller på att förstöra sin familj. Paddy smyger iväg från Tess för att packa sin väska. Tess som saknar Paddy går upp till rummet och ser att han är på väg. Han gör slut med henne och hon blir besviken. Paddy försöker förklara att det de hade var bara något tillfälligt och nu vill han inte såra Rhona mer.
 
Rhona saknar Paddy och när hon får rådet av Vanessa och Pearl att åka till hotellet och överraska honom så gör hon det. Paddy lyckas gömma Tess i badrummet och han och Rhona går ned till baren och firar med champagne. Tess kommer ned och Rhona får syn på henne. Hon blir förvånad men Tess säger att hennes man sover uppe på rummet. Rhona bjuder Tess till att fira med dem. Paddy sitter och blir nervös för varje ord Tess säger och han är orolig för att hon ska avslöja något för Rhona. Flera gånger så verkar det som om Tess kommer att säga något men hon gör inte det utan pratar rätt allmänt. Däremot ger hon Paddy en pik när hon går och Rhona undrar vad hon menar. Paddy svarar att han tror att Tess inte tycker om honom.
 
Paddy lyckas övertala Rhona till att de ska åka hem för att mysa trots att de har ett hotellrum bokat.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Det var nära ögat att Rhona hade sett Paddy och Tess tillsammans. Men jag har känslan av att Tess inte kommer att ge upp.

2016-11-11 @ 12:49:24
Postat av: jag bara

Kaninkokarvarning på Tess.

Jimmy är ju bara för underbart roligt!! Han passar så bra ihop med den ganska humorbefriade ironiska Nicola.

2016-11-11 @ 13:23:18
Postat av: Ylva

Ja nu ser det illa ut för Paddy. Och Emma försöker ställa till det för Moira och Cain.

2016-11-11 @ 13:37:48
Postat av: Såpa fantast

Idag kunde Paddy andas ut tills vidare, men Rhona kommer att få reda på hans otrohet förr eller senare.

2016-11-11 @ 13:53:50
Postat av: Elina Wikström

Hej,

Jag älskar Timrå och detta spännande program som sänds på televisionen.
All kärlek till er mina Emmerdalevänner.

2016-11-11 @ 15:49:45
Postat av: ELIZA

Timrå? vad har Timrå med Emmerdale att göra?

2016-11-11 @ 18:14:49
Postat av: Såpa fantast

Har Hem till gården någon fanklubb i Sverige? Har letat men kunde inte hitta.

2016-11-11 @ 20:14:58
Postat av: Jonas

Kan Ashley verkligen vara pappa till barnet? Det känns inte direkt som att de har varit ihop så länge. Det vore roligare om pappan till barnet är Laurels one night stand.

Paddy har verkligen genomgått en personlighetsförändring på sistone.

2016-11-12 @ 08:25:36
Postat av: Anonym

Ashleys kommentar när Laurel berättade att hon var gravid var ju något i stil med att det inte kunde vara möjligt....

Paddy blir jag toooooookig på! Varför ordna en "utflykt" med älskarinnan och sedan, väl på plats, mer eller mindre hastigt dumpa henne? Vi får väl hoppas att det ordnar sig mellan Rhona och honom nu och att han fattar vikten av att de tänker adoptera m m. Men, men, inte tror vi väl att ä-rinnan kommer att ge sig så lätt? Hennes uppvisning när de tre drack bubbel tillsammans var verkligen magnifik!

2016-11-12 @ 08:44:54
Postat av: Viola

Jonas, det är nog säkert Ashley som är far till barnet, Laurel nämnde ju att hon varit nykter i åtta månader, nu är hon i femte veckan.

2016-11-12 @ 09:29:34
Postat av: Anonym

Ja, barnet var Ashleys. Laurel är inte den som är otrogen förutom när hon hade one night stand med en främling och då var hon stupfull. Synd att hon fick missfall just när hon hade bestämt sig för att behålla barnet.

2016-11-12 @ 10:39:29
Postat av: jag bara

Det var väl inte helt hundra att hon har fått missfall om jag fattade rätt. Hon spelar kaninkokar Tess är verkligen bra.

2016-11-12 @ 12:53:34
Postat av: AnnaS

Vilken fin blus Rhona hade på hotellet! Annars är det sällan jag tycker att de har snygga kläder i serien.

Tess är verkligen farlig! Finns Pierce på riktigt?

Klart att Emma ska försöka ställa till det. Men nu har hon ju James för sig själv, varför vill hon då förstöra för Moira? Är det bara för att hämnas för gammalt groll?

2016-11-12 @ 22:33:22
Postat av: Såpa fantast

Tess kan utgöra fara för Rhona om hon vill ha Paddy för sig själv.
Emma vill hålla Moira långt bort från James. Hon verkar vara extremt svartsjuk och misstänksam.

2016-11-13 @ 12:08:53
Postat av: ELIZA

Emma är ett lika stort kaninkokar ämne som Tess... Gör vad som helst när hjärnan slår slint på dom...

2016-11-14 @ 06:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0