Rehab för en häst i speedos

Inskrivet kl 20:05
 
 
Debbie söker upp Victoria för att berätta om sin oro för Andy. De båda söker upp honom på Home Farm men han blir bara förbannad och säger åt dem att gå.
 
Tracy förstår först inte varför det inte finns varmvatten när hon ska duscha så hon ringer Dan som kommer hem för att kolla vad som står på. Han hittar givetvis inget fel eftersom det är Kerry som stänger av vattnet. Tracy inser det och spelar då upp rollen som martyr och gråter en skvätt. Sedan klagar hon på att Kerry tar all mat så hon inte har någon. Dan som precis äter nudlar ur en burk erbjuder sig att dela denna med henne. När de sitter och äter ur hans nudelburk så kommer Kerry hem och blir rasande. Hon får nog och säger åt Tracy att flytta.
 
Vanessa vill öppna en rehabanläggning för hästar med bassängträning eftersom någon hon känner tjänat massa pengar på liknande arbete. Paddy är inte alls intresserad. När de sitter på kaféet och diskuterar saken med Rhona så får Rhona samtal från banken. Pearl som sitter med i sällskapet blir orolig men lugnad när Rhona säger att det var bara en signatur som saknades på något dokument.
 
Laurel ska tvätta men hittar en vodkaflaska i maskinen. Hon tycker det är trist att bara gå hemma och nämner det för Ashley. Han frågar Bernice om hon behöver hjälp med något på salongen. Bernice kan erbjuda Laurel ett försäljningsjobb. Ashley blir glad och ber henne att inget säga till Laurel om att han var den som föreslog henne för arbetet.
 
Val piggnar till och börjar videoblogga. Finn försöker få reda på om sjukskötaren har "flickvän" och får till svar att det har han inte.
 
Alicia försöker förföra David men när det sedan hettar till så börjar hon gråta och kan inte fortsätta. Det får henne att inse att hon måste gå i terapi för att prata med någon.
 
Pearl börjar spela på internetkasino och vinner till en början men sedan när hon satsar lite större summor så kommer förlusterna.
 
Bernice säger till Andy att han är välkommen hem till henne för att prata, ta en drink eller bara vara och det gör att han kommer dit. Hon vill bjuda på kaffe men han vill ha något starkare. När de sitter på soffan så kastar han sig över henne men hon säger nej. Hon vill inte ha sex med honom så han blir besviken och går därifrån.
 
Andy som är på väg hem från Bernice möter Tracy som precis blir utkastad av Kerry. Han säger att han har en lösning på hennes bostadsproblem så hon följer med honom till Home Farm. Han kastar sig över henne när de sitter på soffan och hon tvekar men när han säger att hon är så snygg så faller hon för det.
 
Priya pratar med sin mamma som inte har någonstans att bo eftersom köpet av huset inte gått igenom än. Priya säger att hon kan bo hos Jai och Rishi. När Rishi får höra det blir han irriterad eftersom han inte vill bo med sin exfru men han får ge med sig.
 
Lawrence kommer in i köket på morgonen och ser både Tracy och Andy i morgonrockar. Han blir irriterad och säger åt dem att detta är inget hotell. När han senare återigen ser Tracy rota i köket får han nog och säger åt Robert att säga till sin bror att flytta om han inte kan ta hänsyn till dem som bor där. Andy blir inte speciellt förbannad utan får en idé. Han tar med sig Tracy och flyttar in i Katies hus så när Leyla och Vanessa kommer hem så kommer de inte in för att han bytt lås. De blir väldigt förvånade när de får reda på att Andy är ihop med Tracy.
 
Bernice får höra om Andy och Tracy så hon söker upp  henne och varnar henne för att leka med Andys känslor.
 
Laurel ska få hjälp av Paul med sminktips inför jobbintervjun med Bernice. Hon är lite nervös så hon häller upp vodka i sitt glas med apelsinjuice. Paul hjälper Laurel innan han ska till sjukhuset för att hälsa på Val för att sedan åka hem igen.
April hittar juiceglaset och dricker upp allt. Laurel upptäcker det och de får skjuts till sjukhuset av Bernice. April klarar sig och får medicin mot illamåendet. Laurel säger åt April och Bernice att inget säga till Marlon som skulle bli så orolig.
 
April nämner för Doug att hon fått konstig juice och hamnat på sjukhus. Han konfronterar Laurel på en gång men Laurel blir bara förbannad för att han snokar. Hon säger att han kanske ska tränga sig på hos någon annan istället.
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Bernices halvbror, Paul, han är väl också hennes kusin. Ibland måste man riktigt tänka till över släktbanden. Alla är väl mer eller mindre släktingar eller har haft förhållanden kors och tvärs.

2016-02-15 @ 11:50:58
Postat av: AnnaS

Synd att Paul åker igen! Jag hoppades att han skulle stanna kvar och kanske bli ihop med Finn!

Konstigt att Jimmy inte reagerade mer när Lawrence sa att han inte fick tag på Nicola! Hon har åkt till ett främmande land och har ingen kontakt med vare sig sin familj eller sin chef. Jag skulle ju blivit jätteorolig!

2016-02-15 @ 12:44:40
Postat av: Nyfiken Kvinna

Så var Andy igång igen med att förföra kvinnor, vem har inte han varit tillsammans med i byn? Tracy verkar ju stå näst på tur, Hoppas han hittar någon han blir kär i och blir lycklig igen.

2016-02-15 @ 13:56:53
Postat av: Jackson

Hemskt var det att se Andy och hemskt var det att se Laurel. Kan vi få litet glädje och lycka, tack?!

2016-02-15 @ 16:09:24
Postat av: Ylva

Ja vad trist med Laurel. Och Andy. Fast veterinärkliniken verkar helt plötsligt gå lysande. Men det kanske Pearls spelberoende sätter P för?

2016-02-15 @ 16:29:08
Postat av: AnnaS

Frågan är vem av Andy och Tracy som blir mest utnyttjad... Inte roligt att se, som sagt, men skönt att Tracy förstår problemet. Även om jag inte gillar henne vill jag inte att hon ska bli utnyttjad av Andy.

2016-02-15 @ 18:22:05
Postat av: ELIZA

Utnyttjad av Andy...Hon är vuxen, lite korkad, men dom utnyttjar nog varann...

2016-02-15 @ 19:50:08
Postat av: Hedda

Nu går det utför, Laurel... Ajaj. Måste säga att jag blev rätt förvånad när jag tittade bort en stund -kändes det som- och plötsligt bodde Andy och Tracy tillsammans. Men som sagt, hon behövde någonstans att bo. Men han verkar rätt manisk just nu.

Blev glad av att Robert verkade ha klippt av moppen han hade på huvudet.

Jag tycker också att det är synd om Paul nu verkligen åker. Han är jämt så positiv.

Nu är inte jag så insatt och såg inte scenen där April drack ur Laurels glas, men hur mycket vodka hade hon haft i juicen?! Eftersom April skulle köras till sjukhuset i full fart. Antagligen var det en hel del då.

2016-02-15 @ 21:04:15
Postat av: AnnaS

Hedda: ja, det var en rejäl slurk! Nästan hälften sprit skulle jag tro. Tycker att April borde tyckt att det smakade illa och inte druckit av det.

Eliza: ja, det var det jag menade. Ömsesidigt utnyttjande.

2016-02-15 @ 22:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0