Den nya delägaren av puben

Inskrivet torsdag 8/12 kl 08:37
 
Finn kommer ned från övervåningen på värdshuset och plötsligt hör han musik spelas. Han blir orolig och när han går runt för att kolla vem som är där så ser han i ett rum någon som ser ut som Val bakifrån sittandes på en stol. Finn blir rädd när personen vänder sig om och det visar sig vara Doug som tagit på sig en peruk. Finn rusar iväg. När de ses på puben så ber Doug om ursäkt men Finn fortsätter att spela rädd och säger att han inte vågar gå tillbaka till värdshuset för att jobba. Han får Doug till att gå dit för att städa toaletterna.
 
Priya får besök av arbetarna från husbygget för de vill lämna nyckeln då de ej kommer fortsätta arbeta när de inte får betalt. Hon går till affären för att prata med David för att få veta var Rakesh är. Jimmy hör att hon vet om problemet med arbetarna så han börjar prata om allt det andra som Rakesh nämnt, bland annat att han pantsatt sin klocka. När Priya får höra att Rakesh synts vid Home Farm åker hon dit.
 
Rakesh frågar Chrissie om hon kan hjälpa honom med pengar så han kan betala för cateringen på bröllopet. Hon har inga kontanter hemma och en check hinner de inte lösa in så han får låna hennes kontokort. Rakesh tackar henne med en kram precis när Priya kommer in. Priya är rasande men får tillslut veta att det inte är något mellan honom och Chrissie. Rakesh ber Priya om ursäkt för att han inte litat på henne men han vill ändå gifta sig med henne trots att hon skickat hem alla bröllopsgäster. De gifter sig i rådhuset och kommer till puben där några bröllopsgäster äter av cateringen som Jai betalat för.
 
Paddy och Rhona bestämmer sig för att försöka igen på allvar. Rhona berättar för Pearl om Paddys otrohet och säger att det var för att hon skämdes som hon ville att Pearl skulle flytta ut. Hon talar om att Pearl kan få flytta tillbaka. Pearl tackar för förtroendet men vill inte flytta in hos dem igen.
 
Emma kommer att få pengar för försäljningen av hennes fars gamla hus så hon och James börjar leta efter ett eget hus att flytta till. Hon vill dock bo i närheten så James föreslår att de ska kolla med Rakesh om de kan köpa en av hans lägenheter. (Jag fattar inte om Nicola och Jimmys gamla hus är så stort att det gjorts om till flera lägenheter eller om det är ett helt nytt hus. Rakesh har ju redan pratar om att någon ska ge handpenning för en av lägenheterna och att han och Priya ska bo i en, eller?)
 
Megan är orolig för sin dotter så hon blir irriterad på en sköterska som frågar om dotterns namn. Vanessa som är på sjukhuset passar på att hälsa på Megan. De pratar och Vanessa berättar om att hon förstår Megans svarta tankar. Det gör att Megan mår lite bättre så när Jai kommer dit och de sa få hålla i dottern för första gången så talar hon om att flickan ska heta Eliza.
 
Polisen dyker upp på gården för att höra om Cain vet något om en stulen Ferrari. Moira blir irriterad men Cain svarar det det är ok att leta i ladorna. Polisen går därifrån utan att kolla. Cain blir besviken över att Moira inte riktigt litat på honom. De bestämmer sig för att åka in till byn men blir stoppade på vägen av en stor fårflock. De försöker få fåren att gå tillbaka till hagen men lyckas inte för stängslet är trasigt. När de får syn på en Ferrari som fastnat i leran en bit ifrån så förstår de att det är den polisen letat efter. Ut ur bilen kommer Charity.
 
Cain blir rasande när han ser vad Charity gjort. Hon försvarar sig att hon behöver pengar till sina barn när hon kommer hem. De ser att polisen är på väg åt deras håll så Moira går iväg för att stoppa dem. Hon lyckas övertala polisen att hon ska lyckas få bort fåren strax.  Polisen åker iväg för att dirigera om trafiken tillfälligt på Moiras inrådan. Cain vägrar att hjälpa Charity med att sälja bilen så Moira blir irriterad och sätter sig i den och drar iväg i full fart.
 
Moira kontaktar Ross för att hjälpa dem att sälja bilen. Han vill ha 20% men Moira säger nej, han får 50%. Hon kommer sedan hem med pengarna. Cain är rasande över vad hon gjort. Charity blir besviken över att Moira behåller pengarna för att inte gå till polisen för att sätta dit Charity. Noah kommer hem men han visar ingen glädje över att mamma kommit hem. Moira och Cain går till puben för att äta och lämnar Charity hemma för att hon ska fixa mat åt sin son.
 
Charity stormar in på puben och bjuder alla på en runda och hon talar om att hon är den nya ägaren.
 
Cain följer efter Moira när hon går till toaletten. Han skäller ut henne för att hon varit så tanklös att hon tog hand om Ferrarin. Hon är glad över att inget hände så allt är lugnt. Cain blir upphetsad över hennes sätt och de slutar med att de låser in sig i ett toalettbås.
 
Cain pratar med Chas om hennes beslut att låta Charity köpa Dianes del av puben och hon försvarar sig med att den enda som vill köpa förutom hon var Gordon. Han talar om att Charity inte har några pengar.
 
Charity ber Rakesh om hjälp med att sälja åkeriet med god vinst men han säger nej för han vill leva ärligt.
 
Chas frågar Charity om hennes betalning men Charity låtsas som om allt är ok och att hon har pengar. Då säger Chas att Charity inte får låtsas vara ägare eller bjuda någon på dricka förrän hon betalat  Diane för halva puben.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Peter H

Kul att Charity är tillbaka. Det har varit lite händelselöst den senaste tiden.

2016-12-07 @ 12:42:15
Postat av: Ylva

Ja hon piggar onekligen upp. Trevligt med lite hetta mellan Cain och Moira:)

2016-12-07 @ 12:45:16
Postat av: Såpa fantast

Skulle bli kul med rivalitet mellan Charity och Moira. Charity vill ju ha Cain tillbaka. Vill gärna se de två kvinnorna slåss om Cain.

2016-12-07 @ 14:25:35
Postat av: Anonym

Varför ska de "slåss" om Cain, det är väl tillräckligt med trassel i serien. Moria är perfekt för honom, 👎 för Charity.

2016-12-07 @ 18:23:33
Postat av: Lena

Misstänkte ju att hon skulle dyka upp o vilja köpa in sig, men
hur blir det nu tro när hon ing pengar har.
Se där o jag som sa att Doug aldrig skämtade, men det var nog Chas som hittde på det för sån fantasi tror jag inte Doug ligger inne med

2016-12-07 @ 20:39:59
Postat av: monica

Nu kommer Charity att leta efter pengarna hemma hos Cain/Moira medans Cain köper in sig i puben...???

2016-12-07 @ 21:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0