Duscha i spagetti med sås

 Inskrivet kl 23:51
 
Ali pratar med Debbie för att få henne att ge Sean lite extrajobb, speciellt nu när Dan har en körning till München. Debbie tvekar men låter grabben få tvätta bilar och koka te. Ali gör allt för att försöka få Sean till att stanna i byn.
 
Vanessa är besviken över att David fått Nikhil till att sälja huset till Rakesh så hon blir bostadslös. Jai får höra det och han skäller ut David som inte alls hjälper honom att stoppa äktenskapet. David förklarar att han bara är intresserad av att ha sin dotter i närheten, om Priya är lycklig med Rakesh så har David inget emot det.
Vanessa får sedan erbjudande om att flytta hem till Katie och Leyla, hon tackar ja till det.
 
Leyla och Megan träffar en blivande brud som promt vill ha sitt bröllop på Home Farm för hennes väninna hade haft det och hon var så nöjd med det. Megan förklarar att det kan bli svårt men kvinnan ger sig inte. Det gör att Leyla och Megan försöker övertala Charity till att få låna gården för 7000£. Charity inser att de är desperata och kräver 10 000£ men det vill inte Megan gå med på eftersom då blir deras vinst minimal.
 
Val besöker Finn på gården. Hon får veta att han blivit utsatt för hot och mordförsök. James får Val till att lova att inget säga till någon i byn.
 
Bernice tror fortfarande att Andy vill ha tillbaka henne så hon mutar Adam till att bjuda ut Katie så huset blir tomt under kvällen. Sedan tar hon på sig sexiga underkläder och lagar en middag till Andy. När han kommer hem tillsammans med Katie blir Bernice väldigt upprörd. Andy förklarar att han redan sagt åt henne att det var ett misstag. Bernice är så förbannad att hon stormar ut men innan hon går så häller hon all mat ur kastrullen över Katie.
 
Bernice går till puben för att supa sig full. Hon beklagar sig för alla som vill höra och när hon ser Adam så talar hon om att Katie och Andy är ett par. Det sitter en kosmetikaförsäljare vid ett av borden och han söker sedan upp Bernice på salongen för att erbjuda henne ett modelljobb för hans vän söker mogna sexiga kvinnor. Nicola som hör det blir besviken över att inte bli tillfrågad.
 
Leyla börjar kasta blickar på Jai och hon småretas med honom. Hon säger att Megan är värd en bättre man än honom.
 
Donna säger åt Ross att hon ska lösa problemet med Gary North men hon vill inte säga vad hon ska göra. Hon går till stationen för att prata med vakten som sitter vid beslagtagna föremål. (Han påminde mycket om Terry) Donna lyckas komma åt så hon kan byta ut en påse kokain mot florsocker. Sedan åker hon hem till Gary för att placera ut påsen under diskbänken. Det kommer hem en ung tjej till huset men Donna lyckas smita utan att bli sedd.
 
När polisen ska göra ett tillslag hos Gary efter ett anonymt tips så är Donna givetvis med. Hon letar i huset men när hon kommer till diskbänken så är kokainpåsen borta och hon får panik. Gary ser givetvis hennes desperation.
 
Donna kommer hem och ser Gary prata med April och Marlon. Det gör henne nervös och när Gary vill att hon som polis kollar hans baklyse på bilen så vill hon inte det men han insisterar. När de kommer ut så tar han tag i henne. Han talar om att hon glömt att kolla när städerskan kom till hans hus, därför misslyckades hennes kupp. Gary säger att om hon låter bli att umgås med Ross så kommer hon att klara sig, även hennes familj. Donna får ett mindre anfall och svårt att andas men efter ett tag blir hon bättre.
 
Ross är hemma när Donna kommer dit för att tala om vad som hänt. Hon är ledsen och gråter men hon kan inte ta risken att träffa Ross fler gånger. Han gråter också och försöker övertala henne till att han ska hjälpa Gary en sista gång. Ross vill att han och Donna rymmer tillsammans men hon vägrar. Donna går därifrån och Ross står kvar gråtandes.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Nu verkade Donna lite sjuk faktiskt. Har funderat på hur hon kan vara i så fin form samtidigt som hon är döende. Samtidigt såg jag det ni andra sett länge, att hon och Ross är ett fint par. Tråkigt om det slutar så här!

Kul för Bernice, hoppas det inte är nån som lurar henne bara! Jag börjar gilla henne mer och mer!

2015-09-08 @ 22:12:42
Postat av: Annika

Är så glad för att du skriver vad som händer här!
Jag har fattat tycke för Donna och tycker det är så hemsk att hon är dödssjuk och ska tvingas lämna sin dotter så jag orkar inte titta innan jag läst vad som hänt, vill inte bli överraskad...
Tycker Andy är överdrivet självömkande, en arm kan man väl klara sig utan! Värre kan det väl vara med nervsmärtor iofs.
Kerry och Dan är väl ett alldeles utmärkt smaklöst par så varför det blev slut fattar jag inte, hoppas de lappar ihop det igen!
Skulle gärna veta vad Rakesch gjort Jai, någon som vet?

2015-09-09 @ 11:52:50
Postat av: Julia

Åh Ross..

Tyckt att de enda ljusglimtarna senaste tiden har varit Donna och Ross, klart det ska försvinna också .. Undrar hur länge Donna kommer vara kvar i serien. Fattat tycke för henne så känns riktigt tråkigt :(

2015-09-09 @ 13:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0