Bigami och hemliga möten

 
Nu har jag fått internet igen så jag kommer att titta ikapp och skriva lite vartefter =D
 
Inskrivet lördag 5/9 kl 13:15
 
Harriet hör att Ashley ska träffa Carole igen och nu blir hon så nyfiken att hon kollar hans mobil ifall damen verkligen finns. Harriet tror att Ashley bara hittat på någon som han träffar. Hon bjuder över Carole på middag hos Ashley. Han får givetvis reda på vad Harriet gjort och han blir irriterad på henne. Dock anordnar han en middag som tyvärr blir bränd så Harriet hjälper honom att laga maten på kaféet. Carole kommer dit och middagen blir trevlig. Sandy och Edna deltar också men Harriet går iväg när maten är klar.
 
Kevin som Kerrys make heter visar sig vara en man hon gift sig med i Las Vegas i sin ungdom. Hon trodde inte att vigseln var giltig så hon har inte brytt sig om ändra på något. Kevin har letat efter Kerry i flera år för att få skilsmässa men inte hittat henne förrän Dan lagt upp sitt fallskärmsklipp på nätet. (Konstigt att Kerry fått tillstånd att gifta sig när hon redan är gift, gör de ingen hindersprövning innan i England?) Det uppstår bråk på puben när Kevin dyker upp. Daz försvarar henne och tillslut kommer polisen. Kevin, Kerry, Daz och Dan blir bortförda till polisstationen för förhör.
 
Ross kan inte hålla sig undan Donna utan han vill vara nära henne. Hon drar sig undan men vill att de ses. När de går iväg bakom husen så ser Debbie dem. Hon frågar Ross när hon ser honom om vad som är på gång men han eränner inget utan låtsas som om han inte har kontakt med Donna. Då går Debbie till Donna och frågar henne om vad som händer. Även Donna förnekar att det skulle vara något mellan dem men när Debbie gått så söker Donna upp Ross för att fråga honom om vad han sagt. Ross lovar att ta hand om Debbie så hon slutar att snoka.
 
Dan blir frisläppt efter förhöret på stationen. När han ser Daz där och hör att Daz har annat på sitt samvete så kan han inte hålla tyst utan skvallrar att Daz och Kerry var de som stal bussen.
Kerry blir anklagad för bigami och kommer att ställas inför rätta.
Dan är så trött på allt som hänt att han gör slut med Kerry för nu orkar han inte med fler överraskningar.
 
Ross pressar Debbie till att hålla tyst för annars kommer han att berätta för Pete att Debbie bjudit ut sig till honom.
 
(Det var idag som händelsen mellan Andy och Katie hände, inte igår, men jag orkar inte ändra)

Kommentarer
Postat av: Lena

Hmmm jaja jag fick vara glad en liten stund

o Jonas jag glömde ett kommatecken :-)

2015-09-03 @ 15:50:10
Postat av: Anonym

Å vad tråkigt att det alltid ska bli sådär på alla bröllop! Vad spelar det för roll att hon gifte sig på skoj med en kille hon knappt kände för en massa år sen? Dessutom, hur kunde hon gifta sig igen om killen hon var "gift" med letat efter henne i flera år för att han inte kunde gifta sig med sin tjej?

2015-09-04 @ 09:54:57
Postat av: AnnaS

Mitt namn försvann!

2015-09-04 @ 09:56:08
Postat av: Anonym

AnnaS: Allting är inte logiskt i Emmerdale :)

2015-09-05 @ 02:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0