Besöksförbud

Inskrivet torsdag 8/10 kl 09:32
 
Kerry är på kaféet när hon hör att Ruby börjar prata om sitt önskebröllop. Hon har svårt att hålla tyst så när Ali kommer in så är hon nära att säga något om otroheten. Ali får panik och säger åt henne att inget säga. Ruby undrar givetvis vad de pratar om och då svarar Kerry att Ali missat sin manikyrtid och det kostat henne 10£. Ali betalar muttrandes.
 
Megan ser Declan och Charity som står och håller om varann. Hon tror inte det är sant. När hon kommer till kontoret så säger hon till Leyla att Jai är den enda mannen som hon litar på. Leyla har precis innan fått ett sms från Jai. Megan som ser att Leyla kollar mobilen frågar Leyla om det är en pojkvän. Leyla erkänner att det är lite komplicerat. Givetvis nämner Megan det för Jai när han kommer in på kontoret.
 
Jai och Megan träffar Robbie. De kommer fram till att Robbie ska snoka bland Charitys personliga saker för att hitta något som avslöjar henne. Så när Robbie kommer till kontoret och det är tomt börjar han leta bland papper och lådor. Charity kommer in och blir förbannad så hon ger honom sparken och säger åt honom att flytta ut för han är vräkt. Declan kommer in och hör detta. Han säger åt Robbie att säga till sin mamma att låta Charity vara.
 
Ashley pratar med Harriet om att han kanske borde flytta och det kan innebära att han flyttar från byn. När hon senare träffar honom på puben så frågar hon honom om det. Han säger att han borde gå vidare med livet och så erkänner han att Laurel kysst honom men att det inte påverkat honom.
 
Charity träffar Debbie och tackar henne för att hon ställ upp. Debbie svarar att om någon annan får veta detta så kommer hon att säga sanningen.
 
Robbie berättar om att han misslyckades med uppdraget och att han nu är både arbetslös och bostadslös. Megan ber Jai att låta Robbie flytta in hos dem och Jai säger att det är okej trots att han inte verkar vilja det. Medan Robbie flyttar in så kommer polisen till huset. Declan har anmält Megan så hon får besöksförbud, hon får inte komma nära Charity för då kan hon riskera att arresteras. När polisen gått är Megan övertygad om att de är nära sanningen om Charity eftersom hon verkar desperat som tar till besöksförbud.
 
Debbie och Pete är på puben. Charity och Declan kommer dit och vill bjuda dem på middag men Debbie säger tvärt nej. Pete undrar vad som står på men Debbie nekar att det är något. De två går hem istället. Pete tror fortfarande att det är något. Debbie säger att hon bara är orolig för sin mamma som är ihop med Declan som visat sig kunna slå kvinnor. Sedan ber hon Pete att flytta in och han blir jätteglad.
 
Marlon ordnar en resa för Laurel, barnen, hunden och honom till Cornvall i några dagar som bröllopsresa. Laurel tvekar men när Doug erbjuder sig att vara hus- och kattvakt så blir hon glad. Doug har inte bråttom hem till Hilary för de verkar vara osams igen.
 
Jai träffar Leyla på puben. Han frågar henne vad hon menat med att det är komplicerat för det de har är bara en flirt, inget som är på allvar och det borde hon förstå.
 
Paddy och Chas besöker Aaron i fängelset. Aaron är inte så glad för advokaten har sagt att det finns en risk att han inte blir frisläppt. Chas ser hur några andra interner tittar hotfullt på Aaron men han är inte orolig. När Chas och Paddy kommer hem så pratar de med Cain på puben. Edna hör dem och får då så dåligt samvete att hon erkänner att det var hon som ringt polisen. Chas blir rasande och svär att hämnas om det händer Aaron något i fängelset. Edna säger att hon kommer inte kunna förlåta sig själv om det händer något.
 
Jimmy lagar veganmat, en tofugryta, som han bjuder Nicola på. Han har precis ätit själv säger han. Hon tvingar i sig den fast hon inte tycker om. Senare går Nicola till puben för att äta men får veta att Jimmy varit där och ätit i smyg så hon går hem igen. Jimmy som sitter i soffan och äter choklad gömmer choklaen när Nicola plötsligt dyker upp. Nicola hittar chokladkakan när Jimmy går in i köket. Hon tar den och slickar på den innan hon lägger tillbaka den under kudden.
 
Leyla är på puben och pratar med Diane som tittar på Doug emellanåt. Hon säger till Diane att låta bli Doug för att inte svika honom igen. Sedan säger hon till Doug att inte lita på Diane. Hon berättar historien om Eric och Val. Det verkar inte avskräcka Doug som spanar in Diane i alla fall.
 
Rishi har svårt att komma ihåg larmkoden till larmet hemma. Det gör att Jai kommer ihåg Charitys lösenord till sin dator så han hackar sig in på den och upptäcker hennes betalningar till abortkliniken. Han visar Megan utdragen och hon tar med sig dem och rusar iväg till Home Farm för att prata med Declan.
 
Megan och Jai konfronterar Charity med kontobeviseen. Declan vill inte tro dem även om Megan berättar att det är två besök på kliniken precis som det blir när man gör abort på medicinsk väg. Han ringer polisen som kommer för att arrestera Megan. När Megan ber honom att tänka efter så svarar han att det var Debbie som gjorde abort och Charity betalade den.
 
Charity är orolig för att Megan nu vet om att det var Debbie. Declan säger att det är inte deras problem eftersom Debbie får skylla sig själv som inget sagt till Pete för sådant undanhåller man inte sin man.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag tror att Declan har kommit på en bra idé för att avslöja Charity! Frågan är om hon kan svika Debbie om det skulle komma ut att Debbie skulle gjort aborten.

2015-10-07 @ 12:59:37
Postat av: Anonym

Tror oxå att declan har hittat ett sätt att avslöja charity. Han såg väldigt lurig ut på slutet!! Hoppas det så hon lär sig en läxa som kommer svida!! Tycker det är en toppen serie!!

2015-10-07 @ 14:02:47
Postat av: Catrin

Hur tänkte Megan när hon gav kontoutdraget till Declan? Självklart skulle ju Charity säga att hon betalat Debbies "abort". Tror som ni att Declan kommer att avslöja henne, frågan är bara NÄR? Är så trött på att Charity kommer undan hela tiden. Och ja,jag tror att Charity kan svika Debbie, för hon tänker ju bara på sig själv!

2015-10-07 @ 16:11:41
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag skulle vilja att en riktig häxa kom in i serien och rörde om i grytan..

2015-10-07 @ 17:27:27
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag tycker Andy och Katie är ett så rart par, Ross är så snygg och sexig och kan visa känslor, det gillar jag.
Marlon är oxå bra Att visa känslor.
Och Debbie hon tänder direkt när hon blir konfronterad haha jävla bitch!
skönt att Andy har hittat tillbaka till Katie, dom är så rara tillsammans

2015-10-07 @ 17:52:01
Postat av: Jackson

Det skall bli intressant att se vad Declan nu hittar på. Farlig!!!!! Charity kan säkert svika både Debbie om vem som helst om det kniper. Någon annan än sig själv tänker hon väl sällan eller aldrig på. Synd att Pete antagligen kommer att få ett falskt besked beträffande Debbie, nu när de skulle flytta ihop och allt verkade ordna sig till det bästa. Ruby lär väl också få sig en otrevligt sanning till livs.

2015-10-07 @ 17:57:38
Postat av: Jackson

En liten (eller gärna stor, haha!) fling mellan Doug och nu står det still i skallen - bardamen - vill jag gärna se NU. De hade väl något på gång tidigare när hanS fru var som värst, vilket hon ju tycks vara IGEN.

2015-10-07 @ 18:01:12
Postat av: Anonym

Undrar hur länge kerry kommer kunna hålla tyst om Ali och dans snedsteg.....hon är ju inte känd för att kunna hålla vad hon lovar. ...hmmm, spännande...har börjat gilla medan o Robbie mer o mer. Tror dom kommer hitta bevis mot charity!!!! Hoppas!!!!

2015-10-07 @ 19:45:29
Postat av: Niitta

Jackson. Du menar Diane. Henne har jag gillat hela tiden, en reko tjej.

2015-10-07 @ 21:04:57
Postat av: Mammio

Doug o Diane hade nåt på gång för ett tag sen, men hon valde en annan som sen sol o vårade henne. Diane kan förtjäna lite lycka, tycker jag.
Declan kommer att explodera när han klurat ut Charitys lögn o eftersom vi vet att han kan bli våldsam så lever hon farligt.
Det värsta svinet just nu är Jai, fy som han pratade till Leila, som han ägde henne o kunde göra som han ville. Hoppas han blir avslöjad inom snar framtid. Aaron i fängelset verkar var tufft, hoppas han blir fri, han kan byta plats med Adam.

2015-10-07 @ 21:12:02
Postat av: Agneta

Jag är mest glad över att man får skratta lite igen i serien. Jimmy till exempel.Nu saknar jag bara Betty.
Och ingen har cancer!!!

2015-10-07 @ 21:18:31
Postat av: Nyfiken Kvinna

Kul att Vanessa har hittat en toyboy om han nu är 17 bast, han ser betydligt äldre ut men varför ljuga om sin ålder isf, ja iaf så tycker jag hon ska njuta sålänge hon kan.
Jag tycker lite synd om skvallerkärringarna i byn, dom behöver lite mer skoj tycker jag..

2015-10-07 @ 22:26:21
Postat av: Jackson

Diane, ja. Tsck! Charlie lurade henne å det grövsta. Ytterligare en knölig herre. Gott om dem. Även om opåtlitliga damer.

2015-10-07 @ 22:26:43
Postat av: Viola

Killen som spelar Kirin är fyra år äldre än vad han spelar i serien. Men jag tycker han ser ut som minst 25.

2015-10-07 @ 23:16:48
Postat av: anna

laurels pappa, har aldrig sett han i serien innan??? men alla verkar känna honom, leila, Marlon, diane.... vem var han i serien innan? alltså har han bott med sin fru i byn innan? är laurel uppvuxen med mor o far i byn och varför lämnade isåfall föräldrarna byn, nån som kan dra Douglas historian lite fort och varför är han så bra vän med leila??

2015-10-08 @ 04:50:33
Postat av: Jonas

anna: han har figurerat ett antal gånger i serien tidigare. Bland annat jobbade han ilag med Leyla i Davids affär.

2015-10-08 @ 09:02:54
Postat av: Jonas

Dougy bodde även hemma hos sin dotter under en period. Det var nära att bli något mellan honom och Diane, men om jag kommer ihåg rätt blev det inte så mycket av det.

2015-10-08 @ 12:35:00
Postat av: Linn

anna: Om jag inte minns fel är Laurel inte uppvuxen i byn, utan i nån stad en bit bort. Hon kom till byn och gifte sig med Ashley, som då var prästen i byn.
Laurels föräldrar kom dit för att hälsa på och på nåt sätt blev de kvar i byn ett tag.
Hennes mamma var jättejobbig och gjorde livet surt för sin man Doug, och för alla andra i sin närhet. Det var synd om stackars Doug och mycket riktigt så blev det skilsmässa där, men jag tror att de blev ihop igen på nåt vis och försvann ut ur serien, tills nu.
Jag tror att Laurel har en syster också, men hon bor kvar i "stan" och har inte figurerat nästan alls i tv-serien.

Om jag minns fel får ni andra rätta mig.

2015-10-08 @ 23:39:47
Postat av: anna

tack alla för infon om Doug : )

2015-10-10 @ 04:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0