Blommor, gps och glömda byxor

Inskrivet tisdag 6/10 kl 11:22
 
Declan kommer in på salongen och säger till Bernice att hon hyr ut i andra hand utan tillåtelse. Antingen kastar hon ut hyresgästerna eller så blir hon själv uppsagd från kontraktet.
 
Charity skickar iväg Robbie på fraktarbete. Hon ger honom sin privata gps för att han ska hitta och komma i tid. När han kommer hem och tar ur gps:en ur bilen så upptäcker han tidigare adresser hon varit på och det som fångar hans intresse är att hon varit på en abortklinik. Robbie skyndar sig till Megan för att berätta om sin upptäckt.
 
Kirin och Vanessa ses och det blir svårare och svårare att hålla det hemligt. De har precis haft sex på soffan när Leyla kommer hem med Priya för att bröllopsplanera. Kirin hinner precis springa upp till Vanessas rum utan att bli sedd men han glömmer att ta med sig byxorna. Priya ska välja blommor så hon vill ha Rakesh favortiblommor men blir osäker på vilka de är så hon ringer till Kirin trots att Vanessa försöker få henne att låta bli. Givetvis upptäcker Priya att hans mobil ringer i närheten och hon hittar den. Kirin kommer ner och erkänner allt. Priya blir rasande och hon får Vanessa att lova att de aldrig kommer att ses igen men Kirin lovar inget.
 
Andy får sms från sin bror Robert som gratulerar till förlovningen. Han säger inget till Katie men hon får veta det av Victoria.
 
Dan har svårt att bete sig normalt för händelsen med Ali plågar honom. Han vill att de erkänner vad som hänt men Ali vägrar för hon tror att det kommer att förstöra hennes relation med Ruby.
 
Sam ska köpa blommor till Tracy men kortköpet går inte igenom i Davids affär. Han får köpa på kredit. Han köper sedan även mousserande vin på puben, han hade inte råd med champagne som han ville, för att fira att de varit ihop en månad.
 
Megan går till Declan på Home Farm för att berätta om upptäckten om abortkliniken. Charity är där och förnekar allt och säger att Megan bara är ute efter att förstöra för dem. Declan blir förbannad på sin syster och ber henne gå därifrån. Sedan får han trösta Charity som är ledsen över att blivit falskt anklagad.
 
Robbie får veta att Declan inte tror på Megan. Han berättar att han nämnt det för Chas som inte kunnat dölja att hon redan visste om det. Robbie tror att om Chas vet så vet även Debbie och det gör att de ska fortsätta att "riva av skorpan lager för lager tills det börjar blöda"

Kommentarer
Postat av: Jackson

Vad har Declan i kikaren? För inte gick han väl på Charitys lögner? Lillpojken var cool! Litet larvigt av Priya att reagera som hon gjorde.

2015-10-01 @ 13:17:00
Postat av: Anonym

Declan är ju inte född korkad, så ska han verkligen gå på detta?? Vad gör en abort klinik mer än aborter??..Ja just det!! Aborter...Är ju ingen vanlig gyn mottagning precis...Vem ska Charity limma på efter hon blivit utslängd...För det måste hon ju bli...Sandy och Rodney och Ashley går bort...Dom har inga pengar...David och Jimmy har stabila äktenskap tror jag...Marlon, näääääääääääää....Och förresten är inte dom kusiner...Cain skulle väl kräkas på henne...Robbie, och dom övriga ungtupparna är inte aktuella, för unga och utan pengar...Andy går bort, är ju i giftas tagen...Var det förresten bajsringen Katie hade, eller en annan..?? Ha ha ha ...Vem har vi kvar, jaaa, nya killen, Karesh...Hette han väl...Han är väl stadd vid kassa...Ja, nu syns det vad jag tycker hon går för, den där Charity..."Lite larvigt", det var vänligt sagt...Vad hade Prijja med det där att göra??...Och tror som en del andra att Dan inte kan hålla igen med vad han gjorde med exxet....Han är för ärlig...Jag gillar den där karln...Och Kerry är så härligt tanklös...Skönt att slippa Marlons snörvlande idag...Och vad händer med Sam´s kreditkort...Undrar om han fattar att han nu är skyldig 20 tusen...Och hon damen, som namnet nu föll bort på, lär ju dra som en avlöning, höll jag på att skriva, men menar , dra lika fort som pengarna gick åt...herregud, dom har känt varann en månad.........................

2015-10-01 @ 14:02:12
Postat av: ELIZA

Blev så ivrig att jag glömde namnet!

2015-10-01 @ 14:03:39
Postat av: Jackson

Sams kosing, ja. Hade faktiskt hoppats att den läskiga Tracy hade försvunnit ur serien, men icke...
Tjejen som spelar Kerry har verkligen lyckats få fram sin rollkaraktär. Så himla vulgär såg hon inte ut innan hon började jobba med skönhet. Häpp! Fast jag gillar henne. Kusiner? Cain och Charity är väl också kusiner, eller? Har vi gått igenom byns alla karlar? Ross? För Pete vill jag reservera för Debbies räkning. Nope, Katie och Andy pep iväg och köpte en ny ring i stället för den "förkomna".

2015-10-01 @ 14:46:22
Postat av: Mammio

Declan måste ju veta, eller så väljer han att inte tänka på det, han kanske är kär på riktigt, otroligt nog. Ha ha, bajsringen, den får Andy sälja. Tveksam till det här bröllopet, nej, det blir en fnurra nånstans, tror fortfarande otäcka Robert kommer att dyka upp igen.

2015-10-01 @ 18:35:57
Postat av: ELIZA

Ja , visst är Cain och Chas kusiner... Behandlat här många gånger...men glömmer varje gång...Dom är inte halvsyskon då..? Måste fundera.. Zak pappa till Cain...Zak´s bror pappa till Chas..?? Eller tvärtom...orkar inte fundera på det...Dom är släkt i alla fall!!Ha ha ha ....(smile)

2015-10-01 @ 20:59:21
Postat av: Julia

Enligt släktträdet man kan hitta här på sidan är de vad jag kan se halvsyskon.. men även kusiner?? De har olika fädrar men samma moder, men fädrarna är ju även bröder.. rörigt :D

2015-10-01 @ 22:49:07
Postat av: Jackson

Litet incestaktigt känns det allt att Charity och Cain fick Debbie tillsammans.

2015-10-01 @ 22:51:30
Postat av: Anonym

Mammio: Ja, jag tror att man skulle kunna satsa pengar om att han kommer att komma tillbaka till Emmerdale och han är verkligen en av rollerna som serien skulle kunna vara utan fullständigt.

2015-10-01 @ 23:36:53
Postat av: anna

men hjälp, efter över (?) 10 år i serien nämns rob eller vad andys bror heter, som jag skrev o frågade om häromdagen, man kan tro jag läst spoilers, men lovar, har INTE.

har harriet prästen, barn? om inte, kanske blir det bröllop o barn för henne o ashley, hur gammal kan prästen va, 45? så det finns ju kanske tid?

dan, han försökte ju göra en av de 2 lesbiska gravid, vem? exfru eller hennes fru? om de va hennes fru, tror ni ändå hon skulle känna att hon blev mamma om dan gjorde exet gravid? eller va de hon som ville föda hela tiden? vill minnas han försökte göra brunetten gravid, va det bara henne?? eller försökte han med båda?

Med vänlig hälsning anna

2015-10-02 @ 02:50:36
Postat av: anna

är rob andys riktiga bror, eller styvbror?
är det Victorias bror också?


tror ni killen överlever armen, shit vet ju vad alla heter, men när jag skriver här glömmer jag bort deras namn titt som tätt haha

Med vänlig hälsning anna

2015-10-02 @ 02:53:33
Postat av: anna

alltså armén

2015-10-02 @ 02:54:38
Postat av: ELIZA

Andy är väl ett foster barn i familjen Sugden...Viktoria var biologisk dotter ...Och hur var det med Robert, undrar om inte han var Andy´s riktiga bror...Alltså foster barn han också...

2015-10-02 @ 07:06:33
Postat av: ELIZA

Kollat släkt trädet nu...Nä, Robert är biologisk son till Jack Sugden.. Då är Viktoria och Robert halv syskon...Olika mammor...Robert var bara 4 månader när mamman dog i en bil olycka...(Ja varför skulle inte hon ha dött)...Står "Died" på var och varannan.....

2015-10-02 @ 07:21:26
Postat av: ELIZA

Ashley född -61..Han är alltså 54 år...

2015-10-02 @ 07:23:41
Postat av: anna

Eliza: aaa ok, tack så mycket för svaren : ) Med vänlig hälsning anna

2015-10-03 @ 04:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0