"Inte så bra på att supa på dagtid"

Inskrivet fredag 20/11 kl 00:21
 
Lawrence kommer hem från sjukhuset, han har skrivit ut sig själv. Chrissie är fortfarande sur på honom och hon säger åt honom att Robert förtjänar en rejäl ursäkt. Lawrence tackar Robert för att han skyddat familjen och bara för det får han jobbet som förvaltare. Nicola får erbjudandet att bli administrativ assistent istället. Hon blir inte alls glad när hon får höra det.
 
Chas kommer på besök till familjen Dingle. Lisa berättar att Belle kommer vara hemma under dagen för att hon är magsjuk. När Lisa gått så frågar Chas Belle om hur hon fejkat magsjukan. Hon inser att Belle vill slippa skolan. Belle svarar att alla hatar ju henne ändå så varför ska hon dit. Chas berättar att hon vet hur Belle känner det för hon kände likadant när hon kom ut från fängelset.
 
Leyla tar på sig att hjälpa Katie med bröllopet även om Katie säger att hon knappt har någon budget. Dessutom måste Katie höja hyran för Leyla och Vanessa. När Leyla kommer med förslag på en svart häst och rosenblad till Katies entré på bröllopet inser Katie att det inte kommer att bli billigt så hon säger till Leyla att hon inte behövs, Katie ordnar med bröllopet själv.
 
Marlon är på jobbet en snabb sväng för att hjälpa Victoria innan han ska följa med Laurel till rättegången. Plötsligt ringer de från Aprils skola och han måste skynda sig dit. Det visar sig att April varit elak mot en flicka och rektorn är orolig. Hon rekomenderar sorgterapi. Marlon bryter ihop och förklarar att de har försökt men att det inte går så bra. Han är orolig för att April är så rädd att det kan hända honom något.
 
Laurel ska till rättegången men hon får inte tag på Marlon. Doug erbjuder sig att skjutsa henne till läkaren som han tror att hon ska till. Hon blir tvungen att säga som det är. När de kommer hem lovar Doug att hjälpa henne med allt hon behöver ha hjälp med, framför allt att skjutsa henne under det här året hon är utan körkort. Laurel är fortfarande besviken över att Marlon inte var med och när han kommer hem får hon veta att han glömt bort tiden när han var i skolan hos rektorn.
 
Belle sitter ute och ser när Kirin går hemifrån. Hon går in i deras hus men plötsligt kommer Kirin tillbaka. Hon blir nervös men säger att hon ville bara se hur det såg ut i huset där hennes kompis en gång bott i. Han gissar sig till att det är Belle för han känner till historien om henne. Kirin berättar att han förstår henne för han har varit i samma sits när hans mamma dog när han var liten. Han hade tjatat om ett dataspel som han ville ha och då hade föräldrarna åkt iväg för att handla en sen kväll när olycka var framme. Han hade haft skuldkänslor väldigt länge.
 
Chrissie upptäcker att hennes mammas förlovningring har blivit stulen vid inbrottet och det gör henne ledsen. Robert säger till Aaron att ge tillbaka ringen men Aaron hänvisar till Ross. När Aaron träffar Ross frågar han efter ringen men Ross vill inte ge tillbaka den. Då går Aaron in i Andys hus för att leta efter ringen. När han hittat den lämnar han den till Robert som blir glad. Robert ger Chrissie ringen och säger att han hittat den i gruset utanför bilen.
 
Ross blir förbannad på Aaron när han upptäcker att ringen är borta. Han säger att man inte kan leka Robin Hood för att sedan ge tillbaka till de rika.
Aaron blir förbannad på Robert som vill bjuda på en öl som tack. Aaron säger att nu är de kvitt så Robert bör hålla sig undan.
 
Kerry och Priya är på jobbet när Kerry visar en artikel om Laurels rattfylla i tidningen. Laurel försvarar sig med att hon hade inte druckit så mycket den lunchen men att att hon borde inte kört bil. (Konstigt att de skrivit ut namn på vem som kört rattfull)
 
Jimmy kommer till Home Farm för att be Robert att försöka få Nicola att känna sig betydelsefull på jobbet som assistent.
Andy kommer också dit men för att kolla hur Robert mår efter inbrottet (Victoria bad honom att göra det). Han passar på att be om anstånd med första hyran på gården eftersom han kan behöva pengar till advokat i vårdnadstvisten.
 
Nicola är hemma och ligger på soffan och äter godis. Sedan går hon till puben för att dricka vin. Hon får sällskap av en ledsen Laurel. Först sitter Nicola och beklagar sig över Robert och jobbet som assistent och Jimmys brist på sexlust men upptäcker sedan att Laurel är nedstämd. Hon får veta att Laurel är orolig för att Marlon inte älskar henne längre eftersom han så ofta sover hos April istället.
 
Nicola går in till Marlon i köket och skäller ut honom. Hon snor med sig hans mobil på vägen. Nicola fortsätter att dricka och sedan skickar hon ett sms från Marlon till Laurel där han ber om ursäkt och vill ses på värdshuset för en natt på tu man hand. Marlon kommer ut för att förklara för Nicola om varför han är så trött men hon vill inte höra hans bortförklaringar. Hon ger tillbaka mobilen till honom.
 
Jimmy kommer hem och upptäcker en väldigt full Nicola som försöker ta bort rödvinsfläckar på en soffkudde. Hon erkänner att hon inte är så bra på att dricka på dagtid. Jimmy tröstar henne och hon säger att hon tänker tacka ja till assistentjobbet.
 
Laurel är på jobbet när hon får sms:et från Marlon. Hon blir överlycklig så när hon kommer hem kastar hon sig på honom och kysser honom hejdlöst. Laurel berättar att hon trodde han inte ville ha henne men att hon nu är så lycklig för att han vill kämpa för dem.
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Men, hallå, Lawrence - en sak är att Du har gått på Roberts falska uppträdande, men att så snabbt ta ifrån Nicola hennes nya tjänst är inte särskilt snyggt. Himmel, vad rolig/bra hon var idag! Robert ser verkligen superung ut jämfört med sin fästmö. Hur skall det gå för Laurel och Marlon på panget?

2015-11-19 @ 12:55:58
Postat av: Jackson

Kommer plötsligt inte ihåg vart Declan tog vägen. Inte fick han väl fängelse?

2015-11-19 @ 15:25:39
Postat av: Anonym

Han tog bilen och körde mot solnedgången....Efter att hållit Megan som gisslan med en pistol, och sammankallat alla Dingle´s och några andra...Bl a Dan, för att berätta för allihop vad han och Charity gjort mot dom...Fast nu svävade jag ju iväg, det var ju vart Declan tog vägen Du frågade...Som sagt, mot Solnedgången...Är ingen Sibylla, men måste ju undra.... Nääär kommer han tillbaka??...För han lever ju uppenbarligen....

2015-11-19 @ 18:16:19
Postat av: ELIZA

Blev så ivrig så jag glömde namnet..Ha ha ha ha ....

2015-11-19 @ 18:16:58
Postat av: Anonym

Ska jag döpa om mej, kanske...

2015-11-19 @ 18:17:53
Postat av: ELIZA

Gick och diskade.. Och började fundera... Du satte lite griller i huvudet, Jackson...Vad hände med pengarna dom fick för branden, Declan och Charity? Gick allt till uppbyggnaden? För Charity verkar ju ganska pank, eftersom hon började lalla med bilstölder igen? Funderade också över, ÅMMM, Declan har några pengar kvar, vilket land kan han börja om i,som inte har utlämningsavtal med England...För inte kan han ju "börjaom" i England, han är väl efterlyst för bedrägeri....Små funderingar, men dock....

2015-11-19 @ 18:47:22
Postat av: Ylva

Ja idag var Niccola riktigt rolig! Men Robert är verkligen en ful fisk. Var han likadan förr i tiden? Jag såg inget HTG så ofta då. Eliza: Tack för info om fejkade inbrottet

2015-11-19 @ 19:25:32
Postat av: AnnaS

En tanke: om Robert planerade att slå Aaron eller Ross i samband med inbrottet, hur skulle de förklara sin skada sen? Och vad skulle syftet vara?

Hoppas att April äntligen får professionell hjälp. Det skulle nog Belle också behöva förresten.

Tramsigt med förberedelserna inför Andys och Katies bröllop. Och bra början att be om uppskov med hyran innan man ens har flyttat in. Robert borde slängt ut dem innan de hann flytta in.

2015-11-20 @ 01:55:56
Postat av: Jackson

Att Katie ids fixa både brudklänning, tärnor m m när det är hennes tredje bröllop! Tjatigt.....!

2015-11-20 @ 09:26:56
Postat av: Niitta

Nicola är nästan jämt rolig.

Jag kom just på, efter ett reklam avbrott, att tjejen i Telenor reklamen ( familjen med pappan som köper tjänster av sina barn för megabites ), är väldigt lik Katie.

2015-11-20 @ 10:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0