Gamla synder

Inskrivet onsdag 18/11 kl 08:52
 
Pete träffar Aaron ute på gatan. Han råder Aaron att inte ge sig i lag med Ross och så pekar han på polisbilen som precis stannat utanför Ross hus. Polisen frågar Ross om vad han gjort kvällen innan. Ross är rätt kaxig och säger att han varit med Aaron. Så fort poliserna gått så messar Ross Aaron och talar om vad han sagt. Så när poliserna kommer för att fråga Aaron så svarar han att han varit med Ross. 
När Aaron sedan träffar Ross så säger han att han måste vara försiktig eftersom han är villkorligt frigiven.
 
Nicola söker jobbet som förvaltare på Home Farm. När hon går så hör hon Chrissie och Lawrence prata om hennes okunskap. Även Robert blir tvungen att söka jobbet om han vill ha det. Nicola beklagar sig för Jimmy och säger att hon antagligen inte får jobbet så nu ska hon bli årets mamma istället eftersom de ska försöka få ett till barn. Samtidigt som hon säger det har hon knappt tid med Angel som påkallar hennes uppmärksamhet.
 
Andy talar om för Debbie att han vill att barnen bor hos honom när han flyttat till gården för det är vad barnen vill. Debbie blir förtvivlad när hon hör detta eftersom barnen är det hon lever för.
 
Polisen kommer hem till Pete för att prata med honom, Det visar sig att det är inte Ross det handlar om utan om någon som heter Danny Rowns. Pete säger att han inte känner till den mannen. Polisen talar om att Danny angett att Pete sålt ecstasy förut. Pete nekar till det men måste komma till stationen nästa dag för förhör. När Debbie kommer hem så säger inte Pete något om polisens besök.
 
Jai bestämmer sig för att börja jobba halvtid för att kunna vara med sonen lite mer. Han ber Priya att jobba lite mer extra. Hon vill då ha mer ansvar om hon ska ställa upp.
 
Jimmy är trött på att Nicola tjatar om att de ska försöka få ett barn till så när han hör att Rodney har svårt att sova hemma hos sig för att Brenda och Bob har sex och att tvillingarna är sjuka så erbjuder han Rodney att bo hemma hos dem i några dagar. Både Bernice och Nicola blir förvånade när de hör att deras far ska bo i huset med dem men de kan inte annat än gå med på det. Nicola är rätt besviken för det betyder att de får vänta med att ha sex för hon vill inte ha det så hennes far kan höra. Bernice svarar att på tal om det så tror Gabby att Nicola har astma.
 
Ruby hör när Ashley och Harriet pratar om något par som vill ha ett stort drömbröllop. Det gör att hon börjar fundera på sitt eget bröllop. Ruby frågar om inte Harriet kan välsigna dem men Harriet får inte det för biskopen. Harriet får sedan veta att Ashley haft en välsignelsegudstjänst för Paul och Johnny men att han fått ett elände efter det av just biskopen. Hon blir glatt överrasad av Ashleys rebelliska sida.
 
Lawrence kommer in på kaféet. Han stannar till vid Roberts och Chrissies bord för att tala om att Robert inte fått jobbet som förvaltare och att det är synd att han sagt upp sig som reklamansvarig (?) på företaget, sedan vänder sig Lawrence till Nicola för att tala om att hon fått jobbet. Robert blir fruktansvärt irriterad och rusar ut från kaféet.
 
Debbie är förvånad över att polisen inte gjort något mot Ross som stulit en bil ifrån hennes verkstad. Hon konfronterar Ross när hon ser honom på gatan. Ross svarar att han har vänner som hjälper honom vilket hans bror borde ha gjort. Debbie blir rasande och skäller ut Ross och anklagar honom för att ha förstört Donnas och Aprils sista tid tillsammans.
 
Ali söker upp Jai för att be om ursäkt för tidigare men hon vill bara kunna träffa sin systerson. Det gör att Megan och Priya lyckas övertala Jai till att låta Ali få chansen att träffa Archie någon gång ibland.
 
Ross ser Roberts bilnycklar på bardisken. Givetvis kan han inte låta bli att stjäla bilen. Aaron upptäcker det när han kommer till ladan där Roberts bil står. Precis då kommer Robert in. Han hotar med att ringa polisen eller skvallra för Moira om vad som pågår i deras lada.
 
Pete kommer till polisstationen. Han får se bilder när han är på en nattklubb och har kontakt med en del unga tjejer. Det visar sig att en av tjejerna dött av en överdos av smutsig ecstasy och polisen tror att det är Pete som sålt den till henne. Pete nekar till det men råkar sedan säga att han sålt ecstasy en gång i tiden. När han kommer hem berättar han om polisförhöret för Debbie. Han är orolig för att han kan ha orsakat denna flickas död.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Hur smart är det att stjäla bilar på Debbies garageplan? Det verkar finnas en enorm marknad för stulna lyxbilar i England och de som äger sådana bilar verkar vara väldigt slarviga med nycklarna. Jag tror inte att en småfifflare som Ross skulle kunna stjäla nån annars.

Min första tanke när Jais son dök upp var hur han kunde veta att det var rätt barn. Såg att ni är fler som tänker likadant.

Vore det inte smart av Andy att vänta med att säga nåt till Sarah innan de verkligen bor på farmen? Det är väl som med bröllopen, ofta blir det inget av i slutändan!

2015-11-17 @ 16:23:29
Postat av: Mammio

Tycker också Ross o Aaron är så klantiga, vill Aaron åka in igen, eller?

Tror fortfarande att det är en bluff med Archie, snubben som gav Archie till Jai var helskum o Rachel har väl aldrig knarkat, vad jag kommer ihåg.

Synd att det ska börja krångla till sig för Pete, nu när han o Debbie funkar så bra.

Angående förra inläggets kommentarer, om vi inte fick gissa o spekulera här, vore det inte så kul. Ser man tillräckligt med serier o speciellt om man följer samma i flera år, så är det inte speciellt svårt att se en storyline långt i förväg, skulle man inte få gissa om det, då? När tex någon ska lämna serien, så byggs det upp i veckor innan, känns vem som ska försvinna o definitivt ifall de ska dö.

2015-11-17 @ 18:22:34
Postat av: ELIZA

Så klart att vi ska spekulera!!!

2015-11-17 @ 19:08:10
Postat av: Niitta

Jag tycker att alla ska fortsätta gissa, tycka, spekulera, tro......etc. Man behöver ju inte tro på allt man läser. Ingen vet ju vem som vet eller vem som bara gissar.
Förresten, jag googlade av nyfikenhet och saknad efter Paul L, som spelade Butch Dingle, han arbetar som lärare nuförtiden. En gammal dröm enl honom.

2015-11-17 @ 19:12:11
Postat av: Ylva

Jag tycker Archie är sig lik från förut. Men jag undrar verkligen vad som hänt med Rachel. Har sagt det förut men fy vad Ross är osympatisk:(

2015-11-17 @ 19:32:49
Postat av: Stina

Bara för att Archie liknar Jay behöver det inte vara hans son. Han har Jays färger men det är ju många som har. Visst kan man undra vad som hänt Rachel, men jag saknar henne inte
Håller med att Aron är dum, vill han riskera att åka i fängelse igen? Han var ju inte kriminell tidigare men han kanske blev det i fängelset.

2015-11-17 @ 20:17:49
Postat av: AnnaS

Klart vi ska fortsätta spekulera! Det är ju en stor del av nöjet att läsa! Vill man ha absolut spoilerfritt får man väl låta bli att läsa här.

2015-11-18 @ 00:30:01
Postat av: AnnaS

Alltså, jag menar inte att nån spoilar medvetet, men vill man inte att nån ska gissa och ha rätt får man hålla sig borta härifrån. Jag tycker att det är extremt spoilerfritt här och det är skönt att det respekteras fullt ut.

2015-11-18 @ 00:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0