Ett glas champagne kan förstöra andras planer

Inskrivet söndag 24/5 kl 23:20
 
Debbie undviker Pete men han vill ha en förklaring till varför hon ändrat sig. Hon provocerar honom och tillslut säger hon att han kanske vill lära henne en läxa. Hon säger att hon vet om domen om misshandel. Pete försvarar sig med att det var länge sedan så han inte ens tänkt på det men Debbie säger sig inte kunna lita på honom längre.
 
Chas får lite dåligt samvete för att hon varit på Moiras möhippa men att Charity inte får någon. Hon bjuder Charity på en spa-dag men inte inne i stan utan i byn hos Bernice och Kerry.
 
Sean klagar på att han inte får någon ro för att plugga. Han säger att han vill ägna sig åt skolarbetet ordentligt. Dan ger honom nyckeln så sonen kan plugga där i huset. Belle kommer hem till Dan när Sean är där ensam. Hon har bråttom att bli gravid för hon vill ha det överstökat så fort som möjligt.
 
Bernice och Kerry masserar Chas och Charitys huvuden. Kerry är bakfull så hon mår inte så bra. När Bernice ber henne hälla upp lite champagne så sveper Kerry glaset själv fast det var menat till besökarna. Det gör inte att Kerry mår bättre utan hon måste gå hem direkt. Dan hjälper henne hem precis när Belle kommit dit. Belle hör dem så hon hinner smita ut så Sean kan sätta sig vid läxböckerna igen. Dan märker att Sean verkar konstig men Sean låtsas som inget hänt.
 
Charity tar ett glas champagne ändå trots att Chas säger att hon inte borde. Plötsligt får Charity kramp och vrider sig av smärta. Chas ringer läkaren på en gång som kommer dit. Charity försöker få det till att det inte är så allvarligt men läkaren vill att hon åker till sjukhuset för kontroll men hon vägrar.
 
James är på gården och när han får tillfälle tar han en strumpa som tillhör Adam. Han skickar sedan iväg strumpan på DNA-test.
 
Chas är orolig för Charity men Charity vill gå hem så Chas följer med henne. Där får hon veta Charitys planer om att göra abort. Chas blir förfärad när hon hör det. Hon försöker få Charity att ändra sig eller att åtminstone vara ärlig mot Declan. Hon säger att hon inte kan ställa upp på detta men Charity svarar att då får hon väl klara sig själv.
 
Pete träffar Vanessa ute på gatan efter att han försökt prata med Debbie. Vanessa bjuder honom på en drink hemma hos henne. Han är ledsen och hon förstående så plötsligt böjer han sig fram och kysser henne. Snabbt drar han sig undan och ber om ursäkt och går därifrån.
 
Priya kommer hem över dagen. Det är svårt för familjen att veta vad de får prata om eller inte. Jai har tidigare sagt att de inte får prata om hennes utseende eller om mat.
 
Moira är glad över möhippan och överraskningarna. Hon får veta att det är Chas som gjort det mesta så Zak ber Moira att bjuda James till bröllopet för Chas skull. Moira lovar att prata med honom.
 
Sean får inte tillfälle att vara ensam längre. Dan ser till att Sean är med dem på puben och andra ställen. Kerry är måttligt road och väldigt besviken att hennes kväll på stan blir inställd bara för att Sean inte får lämnas ur sikte.
 
Charity får samtal från personalen från stället hon tänkt gifta sig på. Det visar sig att de inte kan använda lokalerna på grund av asbest. Charity blir stressad och kan inte alls tänka sig att ändra datumet. Hon lyckas tillslut få folk att viga henne och Declan på Home Farm istället.
 
Pete berättar för Debbie om kyssen och att den inte betydde något. Debbie låtsas inte bry sig men sedan går hon till Chas för att prata. Hon är ledsen för att Pete gått vidare med Vanessa.
 
James får brev med posten. Han får svar från DNA-testet (Det var väldigt snabbt) där det står att han är fader med 99,98% säkerhet. Det gör att han tackar ja till Moiras fråga om att komma till bröllopet som Chas sällskap.
 
Pete ber Vanessa om ursäkt för kyssen. Han säger att det inte var meningen att missleda henne men han älskar Debbie. Vanessa är däremot glad över att få bekräftelse på att hon gillar män fortfarande.
 
Chas är orolig för Charity så hon skvallrar för Cain om vad som är på gång. Hon ber honom att prata med henne. Cain söker upp Charity hemma hos henne. Han säger direkt att han vet vad hon håller på med men att hon borde tänka sig för eftersom Declan inte är att lita på och vem vet vad han kan göra när sanningen kommer fram. Charity vägrar fortfarande att ge med sig. Cain ber henne att inte gifta sig för sitt eget bästa eller för hans skull. Hon frågar honom då om han skulle låta bli att gifta sig med Moira bara för att hon bad om det. Cain tvekar men svarar sedan ja. Då säger Charity att hon inte gifter sig om Cain inte heller gör det.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Jaha då lär man väl inte slippa tråk-James på ett tag då. tyvärr.

2015-05-22 @ 15:57:20
Postat av: AnnaS

JAG ORKAR INTE!!! Ska Cain ställa in sitt bröllop för att Charity inte ska gifta sig med Declan??? Kommer dom två att gifta sig istället och ska Moira i så fall gifta sig med James? Jag har haft onda aningar om bröllopen länge, men det är för att inget blir som planerat i den här serien... med några få undantag möjligen.

Hoppas Ross fortsätter att förnedra Debbie, det förtjänar hon verkligen!

2015-05-22 @ 15:57:42
Postat av: ELIZA

Vi borde starta en FörnedraDebbie klubb...(Skojar bara)...Fan, vad otrevlig hon är...James, jag drar på munnen så fort jag ser hans namn...Därför att någon här skrev att han går som om han har en kaktus under varje arm och en i skrevet Ha ha ha ha ha ...........Inte kan väl Cain ställa in med Moira? Då är han ju en idiot!! Hur många gånger har dom inte kommit och gått till varann??? Och tror faktiskt Cain älskar Moira...Skrattade högt när Kerry svepte champagne glaset, som var avsett för kunderna...Hon är för härlig, människan!!

2015-05-22 @ 17:27:35
Postat av: ELIZA

Glömde..Sean och Belle...Enligt Dr Phil är inte hjärnan färdig förrän i 25 års åldern...Och det kan man ju stryka under på när det gäller Belle...Hur tänker hon?..Rättare sagt, hon tänker inte alls...

2015-05-22 @ 17:30:35
Postat av: Anonym

Eliza: Det stämmer, man brukar säga att hjärnan inte är färdigutvecklad innan dess.

2015-05-22 @ 21:11:55
Postat av: Astrantia

Ni är för roliga med era kommentarer! Tråk-James med kaktusar här och där och så en FörnedraDebbie klubb på det :-D
Som jag sagt förr, tack och lov för Snygg-Ross, Kerry, Dan, Bob, Bernice och några andra som får mig att stå ut med karaktärer som Tråk-James och Sur-Debbie :-)


2015-05-22 @ 21:37:50
Postat av: AnnaS

Jag gillar nog Pete bäst! Gulligt att berätta för Debbie att han pussats med Vanessa! Men.Debbie har väl nåt att erkänna också i så fall.

2015-05-22 @ 23:49:42
Postat av: anna

tror ni moiras döttrar kommer till bröllopet? om INTE vore inte det konstigt?? vet dem ens att hon o cain e ett par? de nämnder ju dem aldrig, ok om de lämnat för gott, men de borde väll klämma in att de chattat eller smsat eller pratat eller mejlat eller nåt
de är väll bara i london o pluggar?
Med vänlig hälsning anna

2015-05-23 @ 02:56:27
Postat av: anna

kerry ee så bra, haha, hon har verkligen växt i rollen på sistone, sen amy lämna. vet ni om hon eller nån annan är med i nån film eller annan serie? den enda jag känner till är edna, hon är ju hyacints syster i skenet bedrar, googla om ni inte redan sett, där spelar hon en slampig syster med utmanande kläder hahha, såå olik rollen nu : D

2015-05-23 @ 02:58:21
Postat av: FrkHöger

anna,om du kollar i fliken under headern så finns HTG-spotting. Där finns massa serier o filmer nämnda med skådisar från serien.

2015-05-23 @ 07:48:43
Postat av: Hannah

Vaa?! Är det Edna som är Hyacints syster?! Hahah så roligt :)

2015-05-23 @ 12:25:38
Postat av: Anonym

Anna: Ja, jag skrev det för ett par veckor sedan :) I vanliga fall är det vanligt att man pratar om personer som har flyttat m.m, men i Emmerdale verkar det som att det blir tyst om de som försvinner ur byn om man räknar bort vissa undantag.

2015-05-23 @ 14:17:03
Postat av: Anonym

Hannah: Ja, det stämmer. Hon hade rollen som systern med det stora intresset av män i början av serien. Jag vet inte vad hon heter i serien, men i alla fall, jag tror att man bytte till en annan senare och det borde ni veta som följer serien. Visst gjorde man det?

2015-05-23 @ 14:23:09
Postat av: Jonas

Edna är med i storfilmen 1984, där hon spelar ett proffs - ganska lustigt med tanke på hennes ytterst kristna värderingar i Emmerdale.

Vi får se om Cain går iväg från lynniga Moira, men jag är inte så säker på att dum-Charity är särskilt mycket bättre för honom.

2015-05-23 @ 15:47:22
Postat av: AnnaS

Jag tycker att Moira och Cain är ett fint par, vill inte att de ska bryta.
Sen undrar jag varför alla bryr sig så mycket om Charity. Hon vet väl vad hon gör och det är inte första gången hon gifter sig för pengar.

2015-05-23 @ 17:23:47
Postat av: Anonym

Anna: Det finns riktigt mycket exempel! :) Patrick Mower har varit med i bland annat Bergerac. Tony Audenshaw har varit med i Inspector Morse. Natalie Anderson har varit med i Dalziel and Pascoe. Michelle Hardwick har varit med i Heartbeat. Jason Merrells har varit med i bland annat Inspector Lynley, Lark rise to Candleford och Death in paradise. Ja, det finns hur mycket som helst :) Alla dessa serier är serier som har visats i Sverige.

2015-05-23 @ 21:56:39
Postat av: anna

tack, känner inte till nån av dem serierna, men måste kolla, tack för svar o tips

ROSE heter väll hyacints syster, det har alltid varit edna som är rose, tror jag, har sett alla avsnitt på 7an när de gick iaf, "its my syster rose, she is not the one with a swimmingpool and rome for a pooooony, hahah" Daisy heter väll hon med onslow, o violet är väll hon med poolen? haha o hyacint såklart, den bästa, men rose/edna är såå bra. ni måste kolla, finns nog på youtube : ) skenet bedrar eller på engelska: keeping up appearances, tänkte först inte på att de va edna, då rollerna är såååå olika. Med vänlig hälsning anna

2015-05-24 @ 02:57:07
Postat av: anna

ps: oj nä de har varit 2 olika rose läste jag nu, men de är såå lika att ja trodde de va samma ju!!!! men en av dem är edna iaf : ) googla för bilder
Med vänlig hälsning anna

2015-05-24 @ 03:01:28
Postat av: Jackson

Säg nu inte att Charity och Cain börjar strula med varandra!! Hur många försök att vara ihop har de gjort?

2015-05-24 @ 13:05:43
Postat av: anna

Jackson, nää de tror jag inte, tror cain lurar henne på nåt vis, annars är han ju dum alltså

ps: hur många skådespelare är det i hem till gården just nu? försökte räkna men tappade bort mig när jag nästan va uppe i 50, kan de va så många??
Med vänlig hälsning anna

2015-05-25 @ 02:18:05
Postat av: Anonym

Anna: Menar du de personer som finns i serien regelbundet i form av att de bor i Emmerdale eller överhuvudtaget?

2015-05-25 @ 15:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0