Spritstöld

Inskrivet torsdag 18/6 kl 07:55
 
Samson ger Zak en travtidning som han köpt för att muntra upp sin farfar. Zak blir rörd men Lisa undrar varifrån han fått pengarna. Samson förklarar att han tagit från sin veckopeng.
Zak och Lisa är oroliga för Sam som är borta väldigt mycket utan att säga var han varit.

Priya samlar familjen på lunch för att berätta om sina planer med att träffa en man som familjen valt ut. Både Georgia och Jai opponerar sig mot idén men Priya står fast vid sin vilja.
 
Leyla är besviken över Jais svek så hon åker in till stan för att shoppa loss. När hon kommer hem pratar hon med Alicia som nämner Megans planer på att starta bröllopsfixarverksamheten igen. Leyla vill då investera i Megans företag så hon söker upp Megan för att presentera ett förslag. Megan vill först inte lyssna även om Leyla säger att hon gör 80% av jobbet för 50% av vinsten. Efter en hel del tjat så lovar Megan att åtmintone tänka över förslaget.
 
Adam och Ross sitter och dricker med varann på puben. Adam är bitter över sin mammas svek som han ser det. Katie och Donna kommer in och Ross har svårt att låta blir att pika Donna för det han ser som hennes svek. När Diane säger åt killarna att lugna ned sig och inte starta bråk med James som hjälper till på puben så föreslår Ross att de ska sno spriten som finns i källarnen. Ross smyger ned medan Adam ska köra fram bilen så de kan lasta. De blir avbrytna några gånger men lyckas sno flera lådor som de lastar på flaket på Adams bil.
 
James anar oråd så han säger åt Katie att kolla till Adam som är onykter och kanske kommer att köra bil. Hon går ut och ifrågasätter Adams beteende. Katie upptäcker spriten och blir förbannad. Precis då kommer Diane och förstår vad som håller på att hända. Hon anklagar Ross för att ha påverkat Adam till att stjäla. Donna kommer ut och lovar att ta hand om anmälan.
 
Sam nekar till att ha lånat pengar ur burken med extrapengar. Han erkänner dock att han träffar en tjej som heter Colleen.
 
Charity och Declan kommer hem från bröllopsresan och de flyttar in på Home Farm som är färdigrenoverat. Nicola vill visa vad hon gjort medan de varit borta men Declan har inte lust även om Charity säger att de måste ta tag i arbetet på en gång. De två retar Nicola när hon presenterar sitt förslag men sedan säger de att hon gjort alldeles rätt. (Ska inte Nicola återgå till fabriken nu?)
 
Polisen ringer Debbie och talar om att Cain hittats. Hon och Chas åker för att hämta honom i Hull. Cain är fortfarande bitter och vill sticka från byn men Chas börjar övertala honom till att tänka efter. Hon säger att ingen människa är perfekt men att Moira varit bra för honom. Till och med Debbie erkänner att Moira gjort honom till en bättre människa.
 
Familjen Sharma tar emot en annan indisk familj på middag. De visar sedan fabriken och killen går på promenad med Priya och Amba. Alla verkar nöjda och kommer bra överens. Georgia berättar då att Priya lider av anorexi för hon vill vara ärlig.
 
Katie som är orolig för Adam pratar med Andy och ber honom att prata med Adam.
Andy är på gården och mekar med en skördetröska (?). James kollar också men går sedan iväg. Adam kommer dit och är fortfarande onykter. Han startar traktorn som då även startar skördetröskan. Andy vrålar till för han sitter fast med armen i maskinen. James kommer rusande för att hjälpa till.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Nu kanske ego-Adam får sig en tankeställare! Det här kan han ju inte smita från i alla fall! Hoppas inte Andy blev allvarligt skadad bara.

Chas var ovanligt klok idag!

2015-06-17 @ 13:01:11
Postat av: TinaV

Jag tycker Adam allt som oftast gör olagligheter, sedan lipar han som en liten pojke när han ska stå för det. Hur gammal ska han föreställa?
Så barnsligt han uppför sig, Moira visste ju inte att James var pappa.

2015-06-17 @ 13:35:43
Postat av: Astrantia

Ja, Adam både ser ut och uppför sig emellanåt som en barnrumpa!

2015-06-17 @ 15:35:30
Postat av: Anonym

Usch för Adam säger jag bara. Riktigt synd om Andy. Hoppas han får behålla armen.

2015-06-17 @ 16:21:53
Postat av: Niitta

Adam måste väl vara 22 om det är 23 år sedan Moira och James hade sin lilla romans.

2015-06-17 @ 19:25:17
Postat av: Linn

Niitta: Ja, Adam är 22. Han hade sin 22-årsdag rätt nyligen (strax innan Moiras & Cains bröllop, tror jag att det var).

2015-06-17 @ 23:25:51
Postat av: ELIZA

Vilket språk Adam tillåts använda mot sin mor..!! Otroligt!! Visar vilken nivå manusförfattarna är på...Hoppas verkligen HTG blir bättre framöver...Och Debbie, fan, blir galen på hennes djävla ton, nääääääääääääär är människan nöjd och glaaaaaaaaad....????????????????????????

2015-06-17 @ 23:26:31
Postat av: Jonas

Debster är aldrig nöjd och glad.

2015-06-18 @ 07:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0