Jesus skänker pengar

Inskrivet kl 22:40
 
Advokaten råder Laurel att spela förvirrad och säga att hon inte minns varför hon gjort som hon gjort. Laurel vill inte alls gå med på det eftersom hon vill att sanningen ska komma fram. Hennes enda chans att slippa fängelse är att Ross tar tillbaka anmälan. Laurel möter Moira i byn och hon ber henne prata med Ross men Moira vet inte var han är så hon kan inte hjälpa henne. Tillslut överväger Laurel om det kan vara värt att ta ett fängelsestraff bara hon kan säga som det är.
 
Amelia fortsätter att försöka hitta småjobb. Ali säger åt henne att gå till sin pappa och hjälpa till med att tvätta bilar. Amelia studsar iväg glad i hågen.
 
Declan lämnar det stora K-formade bordet utanför Katies dörr. Hon och Chas får väldiga problem med att flytta på det. Declan som gått till puben för att dränka sina sorger får sedan sällskap av Megan. Hon försöker få honom att sluta dricka men Declan är bitter så han fortsätter. När de går ifrån puben så stannar han utanför Katies hus för att börja tjafsa med henne. Han anklagar henne för att försöka sno allt han äger och har. Megan gör allt för att försöka få honom därifrån. Declan tar fram massa sedlar som han kastar mot Katie ute på tomten. Megan samlar ihop lite av pengarna och sedan lyckas hon få iväg honom hem.
 
Amelia som har tvättat klart några bilar är på väg hem. Hon hittar en av Declans sedlar som hon tror är pengar ifrån Jesus. Amelia blir glad och rusar hem till Ali och Ruby som blir skyldiga att betala halva anmälningssumman som de lovat att göra om Amelia lyckas skaffa andra halvan själv.
 
Ashley lyckas tillslut få ihop sin ansökan till prästtjänsten. Sandy som vill glädja sin far och stötta honom köper en sportbil som present. Ashley blir tveksam först för han tror att fadern stulit bilen men får då reda på att Sandy köpt bilen för pengar han ärvt av Alan.
 
Katie kommer till gården och upptäcker att någon mockat hos hennes hästar. Hon går in i huset för att kolla upp vem som hjälpt henne. Det visar sig vara Adam som haft tid över.
 
Paddy försöker prata med Rhona för att få reda på vad hon egentligen tycker om hans snedsteg med Chas men Rhona vill inte det utan säger att hon är okej med det hela. Däremot vill hon att de tar hem Leo igen. Paddy tvekar men de pratar med Marlon som inte alls är beredd på det. Marlon pratar sedan med Chas om Leo. Han säger att han inte riktigt litar på Rhona, hon verkar glad och det kanske beror på att hon börjat med pillrena igen tror han.
 
Vid färjelägret möts byborna. Val skäller ut Kerry för att ha hjälpt Amy. Dan är besviken på Kerry som inte berättar för honom om vad som händer. Cain går in för att leta rätt på Amy. Han får tag på henne och börjar då övertala henne att lämna ifrån sig Kyle eftersom hon kommer inte att få det lätt som ensamstående mamma på Irland. Han nämner Kyle som sin son och det stör Amy. Tillslut lyckas Cain och han får ta med sig barnet till de andra. Amy blir kvar på båten och åker iväg. Kerry tar på sig kidnappningen av Kyle så fort hon inser att Amy tänker dra utan barnet. Allt för att Amy inte ska få polisen efter sig. Polisen tror dock inte på Kerry så hon får bara böter för att stört polisen i deras arbetet.
 
Val blir besviken på alla. Hon skäller ut Victoria för att inte ha stoppat Amy och sedan skäller hon på Andy, Dan, Kerry, Cain och även Eric får sig en släng. Val går runt och muttrar och känner att allt är tröstlöst. Eric blir förtvivlad över att bara få massa skit för allt han gör. Han säger åt henne att han börjar ledsna eftersom han inte vet om de ens har något äktenskap längre att värna om...
 
 

Kommentarer
Postat av: MariaF

Alltså... Var inte Ashley lite väl snabb att ta emot en bil från sin pappa? Kanske minns fel men förut hade väl pappan rätt ont om pengar!? Om han nu inte ärvde ordentligt från Alan?

Skärp dig nu Valerie! Tycker lite synd om Eric som alltid får skäll. Gillar ju Eric nu! Annat var det förr när han var typ kommunalråd. Då var han ju riktigt odräglig:)

Detta med bortadoptionen av Kyle, kan Cain som biologisk pappa påverka något? Undrar om Amy är ute ur serien nu??

2015-01-27 @ 13:52:48
Postat av: AnnaS

Många tråkiga tröttsamma historier nu! Paddy, Rhona och Leo: det är Rhonas barn, hon har slutat med tabletterna, låt henne ta hand om honom!
Paddy, Rhona och Chas: säger Rhona att det är okej så låt henne vara! Hon har varit en idiot, varför skulle hon inte kunna förstå och förlåta Paddy?
Val och Eric: ska hon göra slut med stackars Eric igen? Världens bästa karl, i alla fall när han vill.
Ashley: ska han lyckas bli präst eller kör han ihjäl sig?
Katie: sluta jävlas med Declan! Hur länge dröjer det innan hon blir ihop med Adam? Han verkar ha börjat jobba på det.
Laurel: nu har hon gett Cains tjej, glömde precis vad hon heter, dåligt samvete, så nu letar hon väl upp Ross och så är han tillbaka igen. Suck.

2015-01-27 @ 14:03:54
Postat av: Ylva

Tycker det känns som att Rhona är på väg att explodera... Val är verkligen förskräcklig:(

2015-01-27 @ 14:38:39
Postat av: Catrin

Ja Val är riktigt förskräcklig nu! Och har varit så under hela Kylehistorien tycker jag. Ena stunden (mest hela tiden) har hon varit FÖR att Amy ska ha Kyle och motarbetat Eric hela tiden som ändå ser realistiskt på det hela,att Kyle har det bättre där han varit hela tiden.Hon gapar och skyller på allt och alla, är såååå trött på henne. Hon kan väl åka till Irland med, leta upp Amy och stanna där!

Hur länge ska Paddy älta det här med Chas då? Hans dåliga samvete som gör sig påmind hela tiden? Det ska ju vara utrett nu, eller? Rohna säger ju det iaf.

Laurel blir jag lite trött på också..och Katies attityd,trevligare förut.

Men Cain! honom gillar jag, är nog lite småkär i honom ;) Han var bra med Amy idag :)

Ingen HTG onsdag o torsdag! :( Konståkning istället!!!

2015-01-27 @ 23:05:08
Postat av: Annika

Valarie skärp dig för f*n!! Skyller på alla andra å kan inte se sina egna fel o brister. STORA offerkoftan är på, väx upp!
Har skådespelaren som spelar Amy oxå bett om att få lämna serien? Tycker det är synd att hon flippade ur så, jag gillade verkligen Amy.
Rhona är som en tidsinställd bomb, tror oxå att hon o Paddy verkligen behöver brisera för att få lugn, annars händer något olyckligt tror jag. Det märks ju tydligen att det är bara är läpparnas bekännelse att hon förlåtit Paddys otrohet, han får ju inte ens ta i hennes axel.
Jag tycker Katie verkligen biter ihop, det är Declan som är besatt. Han kan gott ha lite elände då han så gärna ställer till det för andra!
Laurel, pinsam hon är. Ska alltid vara helgonet o offret, vad spelar det för roll om hon "friserar" sanningen lite, t.o.m. hennes advokat råder henne till det...

2015-01-27 @ 23:36:30
Postat av: Annika

Oj, inlägget skickades iväg... :-)
Skulle precis lufta min oro över att du kan ha rätt Anna S; Ross o hans slemmiga pappa kan mycket väl vara på väg tillbaka tack vare att Moira letar reda på honom för att ta tillbaka anmälan.

Undrar annars om någon vet varför HTG alltid ställs in när någon match ska sändas och när det är helgdagar. Det är väl bara att ändra sändningstid...!?

2015-01-27 @ 23:42:28
Postat av: Hanna

Hej! Jag har en nyfunnen passion för HTG och hittade din blogg idag. Måste bara säga att jag älskar den, så skönt att hitta likasinnade. Keep up the good work, du är en förebild!

2015-01-27 @ 23:52:39
Postat av: Jonas

Valerie har alltid varit en av seriens mest själviska karaktärer.

Hoppas att den granna Amy kommer tillbaka till byn, men det ser kärvt ut.

Det kan nog bli svårt för den dumma Laurel att ljuga, då flera personer har hört henne erkänna vid tidigare tillfällen och om ja inte missminner mig såg polisen hennes andra attack på Ross.

2015-01-28 @ 09:18:08
Postat av: AnnaS

Konståkning??? Ser att programmet som kommer efter heter Lurad! Så känner jag mig nu! Finns det inte sportkanaler?

2015-01-28 @ 11:19:18
Postat av: TinaV

Håller med dig AnnaS.

2015-01-28 @ 12:51:42
Postat av: Pandora

Jaha så var Amy borta då. En sak som jag har lagt märke till är att en karaktär sällan lämnar serien ensam, utan ofta så är det fler som ryker samtidigt. Allan försvann ju pga att skådespelaren dog,Cameron är också död, och nu så försvann Amy. Frågan är om inte någon mer står på fallrepet. Declan verkar ju vara hyfsat ostabil, Laurel är på väg in i finkan (Kanske) och Dom med dotter verkar vara utspelade nu när Alicia-David historien har fått ett slut. Min gissning är att någon/några av dessa kommer att få göra Amy sällskap ut ur Emmerdalen.

Vad Amelia är gullig förresten! Hon vet verkligen vad hon vill det lilla livet, och vad skön hon är med sitt Jesus-vurmeri! En riktig liten trollunge det där!=)

2015-01-28 @ 13:02:29
Postat av: Peter

Varför kan dom inte visa konståkningen på Tv4 sport. Förstår inte detta riktigt. :(

2015-01-29 @ 11:16:49
Postat av: Pandora

@Peter

Varför ens visa konståkning överhuvudtaget? Tråksport!!

2015-01-30 @ 01:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0