Jobbsökning, en mindre fest och grisbilen

Inskrivet torsdag 9/4 kl 23:17
 
Charity och Declan hotar Mark med klacken på hennes sko. De lyckas få reda på att Rachel bodde i huset för tre år sedan men nu hade han tänkt ta pengarna och sticka. Charity och Declan snor åt sig Marks pengar och skrämmer sedan iväg honom.
 
Sean försöker förklara för Belle om sina känslor för henne. Han säger att han inte är intresserad av den stora festen egentligen utan han vill träffa henne. Belle pratar sedan med Sam om hon ka lita på Sean igen efter det han gjort. Sam som är besviken på att Rachel lämnat honom säger att man inte kan lita på någon.
 
Ruby som sökt ett extrajobb som assistent blir intervjuad av mannen hon ska sköta om. Han är tvär och väldigt grinig och när mannens barnbarn kommer in på kaféet där de sitter så visar det sig att barnbarnet är en gammal pojkvän till Ruby. Killen och Ruby kommer bra överens och tillslut så blir gubben också på bättre humör så Ruby får jobbet.
 
Paddy och Marlon möter en man ute på gatan. De tror att han är journalisten som ska intervjua dem men det visar sig att han är ägare till grisarna som Paddy hittat, Varken Marlon eller Paddy vill lämna ifrån sig grisarna men mannen lyckas övertyga dem om att han är deras ägare. Han får dem tillslut och åker iväg med dem till sin köttbutik (eller vad det var för reklamtryck på bilen) Marlon och Paddy är väldigt bittra över att Rhona lurat dem om att hon ringt till tidningen.
 
Dan söker upp Rishi för att berätta om Mark. Han säger att de kände honom när de bodde i samma område och att killen gjorde vad som helst för pengar. De åker iväg och letar upp Jai på adressen han skulle till.. Han blir förtvivlad när han inser att han blivit lurad.
 
Harriet vill ordna en stor fest i byn för alla barn och ungdomar eftersom de är för unga för att åka in till festen inne i stan. Dom blir den som hjäper henne.
 
Alicia märker att Leyla fortfarande är orolig över Priya. Leyla låtsas som hon inte vet något men Alicia lyckas ändå få reda på om ätstörningarna. Leyla ber sin syster att inget säga till David för då kommer Priya att mista förtroendet för henne. Alicia vägrar att lyssna men går sedan tillslut med på att inget säga.
 
Megan får höra att Jai blivit lurad på massa pengar när han letat efter sonen. Hon söker upp honom för att beklaga. Jai är full men låter henne komma in. Det slutar med att han kysser henne. Megan blir förvånad och går därifrån. Hon berättar det för Declan som blir rasande över att Jai utnyttjar henne för att komma åt honom så han söker upp Jai för att skälla ut honom. Declan varnar Jai för att ha med Megan att göra.
 
Sam dricker sig full och ungdomarna utnyttjar det för att ta med sprit till festen. De låtsas dricka cider men letar sedan fram starkspriten. Sam får under tiden all uppmärksamhet av de vuxna eftersom han är så full.
 
Ross är på verkstan när en ung tjej kommer dit för att hämta sin bil. Hon flirtar med honom och vill bli utbjuden men Debbie som hör det säger att han måste jobba. Chas som också hör det säger sedan till Debbie att det märks att hon är intresserad av honom för annars hade hon inte nekat honom att gå på dejt. Debbie förnekar det och säger att hon inte litar på män längre. Chas svarar att Debbie måste träffa någon för annars kommer Cameron att ha vunnit över henne.
 
Megan söker upp Jai för att prata. Hon blir besviken när han säger att han vill låtsas som om kyssen aldrig hänt. Hon gömmer undan vinflaskan hon haft med sig så han inte ska se den
 
Harriet flirtar med Dom och efter festen så får hon följa med honom hem. De dricker vin och hon får Dom till att inte ringa Gemma för att kolla upp henne. Gemma ska sova hos Belle men de blir osams. De tjafsar om Sean och det som hände förut när han var med Gemma. Det blir hårda ord mellan flickorna så Belle knuffar till Gemma som ramlar baklänges och slår huvudet i en sten. Hon reser sig upp och går därifrån blödandes. Belle går hem och är ledsen över hur allt har blivit. Gemma tappar balansen i en slänt och rullar ned in bland några buskar.
(Jag hoppas hon inte blir allvarligt skadad men det var rätt mycket pikar om"frysa ihjäl till döds" "dödstrist" mm mellan ungdomarna så det kändes inte ok)
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Rhona är ond människa.

2015-04-08 @ 16:02:33
Postat av: anna

hur kan megan ha känt jai halva livet???
och va de gubbens egna grisar??

Med vänlig hälsning anna

2015-04-09 @ 03:50:47
Postat av: AnnaS

Declan och Jai är ju gamla kompisar. Det är väl troligt att Jai träffade Megan då också.

2015-04-09 @ 04:30:56
Postat av: Jonas

Det kändes inte som om att det var gubbens grisar.

2015-04-09 @ 06:58:21
Postat av: Frida

Dog Gemma? Eller blev hon bara avsvimmad?
Tycker att serien spårat ur lite nu och om hon verkligen dog så är jag osäker på om jag orkar titta mer på det...

2015-04-09 @ 15:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0