Två dagar, dubbelt så mycket som hänt...

Återigen så har jag inte kunnat skriva varje dag, men här är i alla fall torsdagens och fredagens avsnitt.
Jag vet inte om jag missat något men då får ni berätta det.
 
Torsdag:
 
Debbie får ett utbrott på alla som är på kalaset. Hon klagar på de flesta i familjen, på deras "brister" som föräldrar och ingen är bra nog. Sarah som kommer insmygandes hör allt hon säger. Debbie är orolig för att förlora sina barn när socialen ska komma på hembesök.
 
Paddy har infört alkoholförbud i hemmet eftersom han tror att det är Rhonas problem. Hon berättar för Vanessa att det känns bättre på det viset än om han vet om att det är tablettmissbruk det är frågan om.
 
Gemma fortsätter att sura på Alicia men Alicia ger sig inte. Hon går hem till Dom och hjälper honom ändå. Gemma visar först inte sina känslor utan spelar med och skrattar. När Dom går till köket så visar Gemma ett gammalt fotoalbum. Så när Dom kommer in igen så börjar Gemma gråta över minnen på sin mamma och hon säger att det var Alicia som ville se bilder på henne. Dom tröstar sin dotter och ber Alicia att gå hem.
 
Debbie städar som en galning inför socialtjänstens hembesök. Sarah kommer ner och berättar att det är hon som pratat med läraren eftersom hon var så rädd när det hände konstiga saker. Debbie inser på en gång att det är läraren som anmält till socialen. Hon tröstar sin dotter och försöker förklara att hon inte gjort fel men att hon ska prata med sin mamma när hon är rädd.
 
Victoria försöker få Amy till att stanna i byn. Hon erbjuder till och med vännen att flytta in hos dem och låta Adam flytta ut så fort som möjligt.
 
Cameron ser Debbie som tappar sin soppåse utanför huset. Hon har nerverna på helspänn och han försöker  trösta henne genom att säga att han inte vill att hon blir av med barnen.
 
Dom håller på att skruva ihop en hylla men han säger att han inte behöver instruktioner för att klara av det. Gemma ska iväg till skolan och han ska gå samtidigt som henne. När han precis är på väg så inser han att han kanske behöver instruktionerna i alla fall så börjar han rota i soppåsen. Gemma får plötsligt bråttom iväg. Dom hittar ett graviditetstest bland soporna.
 
Andy är hos Debbie när socialtanten kommer. Han får då höra om trakasserierna och blir förbannad men säger inte så mycket just då. När tanten är klar med att ha pratat även med Sarah så går hon och lovar att återkomma när de diskuterat beslutet på kontoret. Utanför möter hon Cameron som berättar vilken fantastiskt mamma Debbie är, att hon gör allt för sina barn och det borde han veta eftersom han bott ihop med henne tidigare.
 
Adam får pengar av Robbie för hjälpen härom dagen. Precis då kommer Andy in på puben och blir förbannad på Robbie som hotat Debbie så Sarah blivit rädd. Robbie smiter undan och när Adam frågar honom om saken så nekar han givetvis och säger att Debbie hittat på det mesta.
 
Sean börjar planera för en campinghelg med sin far och förhoppningsvis Belle. Lisa säger sedan nej så Belle får inte följa med.
 
Alicia möter Dom som jagat ikapp Gemma för att konfrontera henne om gravtestet. Alicia inser snabbt vad som händer så hon säger att det är hennes test. Dom blir förvånad. När de sedan går hem för att prata om det skyller Alicia på att hon inte ville visa Jacob vad som kunde vara på gång. Sedan letar Alicia upp Gemma för att prata med henne. Hon vill att Gemma berättar för Dom och att de kan göra det tillsammans så Gemma inte ska känna sig ensam. Gemma är förvånad över att Alicia ställer upp trots allt.
 
Dom är hemma när Gemma kommer hem. Hon är ledsen men säger inget om hur det är. Dom ber om ursäkt för att han trodde annat om henne. Han gör sedan slut med Alicia eftersom han måste tänka på sin dotter i första hand. Alicia försöker förklara att han kanske ska prata med dottern innan de bryter upp men han står bara och skriker och säger att Alicia inte ska lägga sig i mer.
 

Fredag:
 
Victoria hittar Adams pengar under en kudde i soffan. Hon blir förbannad, dels för att han lever på hennes pengar och för att han umgås med Robbie som till och med fick honom häktad.
 
Debbie vänder sig till Cain för att be honom om hjälp med att hitta en bil till företaget. Han blir irriterad för att hon bara tänker på arbetet när hon borde tänka på barnen istället.
 
Brenda påbörjar sin cancerbehandling och Sarah avslutar sin.
 
Zak och Lisa erbjuder Belle att de kan åka på husvagnssemester i några dagar och Sean kan följa med. Belle totalvägrar för hon tycker husvagnen är skabbig och föräldrarna pinsamma. När Zak nämner för Dan att ungdomarna pratat om camping och att de erbjuder att åka ut med husvagnen istället så förstår han ingenting.
 
Dom ska försöka prata med Gemma men hon har stuckit utan att han märkt det. Gemma söker upp Alicia för att få hjälp att rymma men Alicia lyckas övertala flickan till att gå hem istället. De kommmer båda hem till Dom och där tvingar Alicia Gemma till att berätta sanningen. Han blir sedan rasande på Alicia som lägger sig i hans uppfostran av dottern.
 
Gennie tar körlektioner för att kunna skjutsa sin mor till sjukhuset. Det går inte så bra och hon blir osams med läraren. Rishi hör det och erbjuder sig att hjälpa henne med privatlektioner. Nikhil behöver inte få veta det.
 
Kerry klagar över att det inte finns lägenheter lediga men hon flyttar gärna in hos Andy som inneboende. Han är inte så förtjust i tanken. Kerry säger då att de måste börja planera för babyn och köpa saker till den.
 
Amy som hör mammans prat berättar att hon bestämt sig för att flytta till Portugal med Val och Eric.
 
Sean är hemma hos Belle och han planerar att de två kan vara ensamma hos honom nästa dag så de kan mysa lite. Han går gärna med på att åka ut med husvagnen med henne och hennes familj. Belle blir överlycklig och när han säger att han älskar henne så går hon med på att ses hos honom.
 
Gemma erkänner för Dom att det är Sean som är pappa till barnet men hon vill inte att det kommer ut för hon känner att hon varit en dålig kompis till Belle även om Sean inte var ihop med henne när Gemma träffade honom.
 
Moira pratar med Cain om att anställa Nathalie, den unga tjejen som skulle förföra honom medan Moira var hos Holly och Hannah. Cain blir förvånad men känner att om Moira litar på henne så är det ok för honom.
Victoria lyckas övertala Adam till att söka jobb på gården igen eftersom han behöver pengar men han hinner inte så långt för han möter Robbie som vill ta en öl för att tänka på annat eftersom det är rättegång i morgon. Adam kan inte låta bli utan följer med Robbie hem till honom istället.
 
Sean och Belle träffas hemma hos honom. Först är hon rätt bekväm i situationen men när han blir mer och mer närgången börjar hon tveka. Sean tar fram ett paket kondomer och lägger på bordet. Belle säger sedan att hon inte vill att de gör något sådant utan det räcker med lite hångel. Sean säger att det är lugnt, han kan vänta tills hon är redo. Plötsligt bultar det på dörren. Dom kommer in och han är rasande, givetvis ser han kondompaketet. Han ber Belle att gå därifrån men hon vill inte det, då säger han att Gemma är gravid. Precis då kommer även Ali hem och hör det. Strax efter kommer Dan också. Hela sällskapet hamnar ute på gatan där Lisa och Zak kommer gåendes. Det slutar med massa hårda ord, Dom är rasande, Gemma vill bara att de går därifrån för hon tycker allt är jobbigt medan Zak blir förbannad. Dom tar med sig Gemma hem men Belle är så besviken på sin vän så hon vill prata med henne för att försöka förstå varför hon gjort som hon gjort. När Belle inte får prata med Gemma blir hon så förbannad att hon hotar med att göra livet till ett helvete för henne...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Jag tycker Belles karaktär har blivit otrevlig, Sean var ju inte ens hennes pojkvän hon var ju kär i Thomas.
Även om jag inte gillar Gemma så är det rätt så elakt det Belle gör mot henne.

2014-10-06 @ 21:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0