Poo-lard

Laurel verkar må bättre men undviker att gå ut ändå. Dan kommer över med en lapp som han skrivit upp de verkstäder som Cain haft kontakt med i samma veva som bilkapningen ägde rum. Nu kan hon tipsa polisen så de vet var de kan söka. Laurel går över till puben för att prata med Marlon men råkar komma precis när han skojar med Diane om Laurels jakt på misstänkt gärningsman. Laurel blir fruktansvärt besviken och går hem igen.
 
Kerry haltar runt och kommer till kaféet. Hon hittar Amy där och när det visar sig att Kerry har ont i foten efter tatueringen så tvingar Amy henne att åka till sjukhuset. Det gör att Amy missar en viktig intervju som Rishi ordat åt Pollards som kompensation för att försäljningen gick i stöpet.
 
Rhona fortsätter att be Vanessa att inte lämna dem. Hon kramar sin vän för att visa hur mycket hon betyder för henne men precis då kommer Paddy in. Han blir förbannad över att hon väljer att prata med Vanessa istället för honom. Rhona blir irriterad över Paddys ilska så hon går iväg därifrån. Paddy pratar med Pearl som känner sig ivägen på kliniken eftersom ingen vill prata med henne om vad som händer. Han berättar om sin oro för att Rhona glider ifrån honom. Det slutar med att Pearl peppar Paddy till att verkligen försöka få tillbaka sin fru innan det är försent.
 
Alicia råder Dom att ge deras festivalbiljetter hon fått av Declan till Gemma som då kan bjuda med sig Belle så de kan bli vänner igen. Dom gillar inte tanken men Alicia står på sig.
 
Katie kommer till Home Farms kontor för att hämta sina saker. Hon får veta att de tänker anställa en ny stallchef. Alicia som berättar om Gemma och festivalbiljetterna får tre nya biljetter av Declan så hon kan gå med Dom och Jacob. Megan muttrar om att han ger bort massa dyra biljetter.
 
Laurel vill inte gå samtidigt som Marlon och Paddy ska till byn så hon skyller på att hon ska samla ihop kläder från Arthur som Archie kan få. Sedan tar hon lappen och saxen och åker in till stan. På ena verkstan så säger hon att hon behöver hjälp med att besiktiga bilen. Precis då kommer en kille ut och Laurel blir nervös för hon känner igen honom (igen).Hon föförljer sedan honom för att se vart han tar vägen. Laurel åker sedan hem och sätter sig vid köksbordet. Hon tar upp saxen (inte skruvmejsel som jag trodde härom dagen) ur väskan.
 
Paddy kommer hem och berättar att han bokat en helg till Rhona och honom. Hon blir rasande över att han gjort det igen fast de bestämt att vänta. Paddy ger sig inte eftersom han tror att om de väntar kan det vara försent. Rhona går motvilligt med på att de kan åka iväg.
 
Val och Eric tar emot journalisten som ska skriva om värdshuset. De är lite besvikna över att Amy inte hör av sig om var hon är. Val försöker visa sin bästa sida och hon använder sig av franska ord för att verka finare. När de är klara går de till puben. Amy kommer dit med Kerry som är glad över att dottern följt med till sjukhuset.
 
Gemma söker upp Belle för att be om ursäkt och ge biljetten men Belle är fortfarande så bitter så de blir inte vänner även om Gemma försöker få Belle att förstå att hon är ångerfull.
 
Rhona försöker få Vanessa att ändra sig, så hon stannar kvar även om Rhona åker iväg med Paddy några dagar. Hon försöker få Vanessa att förstå att hon tvivlar på om Paddy är rätt för henne.
 
Nicola och Declan sitter på puben och väntar på Megan. Katie är där men pratar inte med dem utan sitter och sms:ar. Nicola förklarar för Declan att man gör så för att inte verka ensam. Declan säger att han inte bryr sig om Katie längre. Då gör Nicola en imitation av Declan när han ger Alicia biljetterna tidigare under dagen. Det uppskattades inte av honom. =)
(Jag gillar Nicola emellanåt, hon kan vara både rolig och snygg, eller fulsnygg.. ja charmig iaf)
 
David ser i tidningen att journalisten skrivit Poolards istället för Pollards i artikeln. Han visar Eric det och då ser de att Gennies dödsannons är med i samma tidning. Eric lägger även märke till att ett par som dött i en koloxidförgiftning (?) eftersom de har samma namn som Kyles adoptivföräldrar. Han visar Val det och då inser de att de kanske måste berätta för Amy om vad som hänt.
 
Marlon upptäcker att Laurel inte är hemma och att hon inte är på jobbet och att hon inte alls tänkt ge Lisa kläder till Archie. Dan berättar om lappen han gett henne och då skyndar sig Marlon till Cain. Han är så förbannad att han tar tag i Cain och skriker åt honom att berätta vad han vet. Cain blir rasande när han hör att Dan lämnat ut verkstäderna och att Laurel kanske åkt dit, det är inga män man hotar hur som helst som jobbar där.
 
Laurel har åkt in till stan igen. Hon väntar utanför huset där verkstadskillen verkar bo. När han kommer ut ur porten tar hon saxen i handen och går emot honom. Han passerar henne utan att hon gör något. Laurel håller sig kvar där i området och när hon får chansen så går hon in i porten och väntar på honom. Killen återvänder men han ser inte Laurel som väntar i trappen. Så fort han gått in i lägenheten smiter hon in efter honom. Killen blir förvånad men hon tar fram saxen och säger åt honom att ska få lida lika mycket som han fått henne att lida.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Händer mycket nu, och hälften kunde jag vara utan..Sörjer Gennie..(fast jag vet IRL att hon ville hoppa av) ...Gillade karaktären..Chas funderade över sin syster och nämnde hennes klädstil..Vilket Laurel tycks ha ärvt..Tidigare har hon också haft kläder som jag inte tyckt passat ihop , men i veckan tog hon rekordet..(inom parentes är jag inte särskilt intresserad av sånt,men när det skär sej så ser jag det..)....Antingen vill dom ha en särskild stil på rollfiguren eller så har påkläderskan dålig smak..Eller??..Gud så ytligt det här blev då..Med så många döda som vi vet vem som har gjort...I övrigt vad gäller Marlon och Laurel får det väl ta ett slut..Förstår att det är jobbigt,det skulle jag också tycka,men sök hjälp...Paddy och Rhona,ett slut där också,vi veeet att hon är beroende och Paddy är blind...Inte skulle min man missa nåt sånt...Bara humöret,fram och tillbaka, hujjja...Och tror inte heller, som många andra här att Alicia är särskilt intresserad av att flytta ihop med Dom, men nöden har tydligen ingen lag...Förstår däremot inte flera kommentarer angående honom...Att han skriker, han skriker väl inte mer än andra när det behövs?..Debbie och Cameron, vem av dom är mest störd??..Hon villig att ta tillbaka en mördare...Och han velar??..eller vad ska jag kalla det??..Han håller fast vid Chas tills han är säker på Debbie??..Konstigt...Blev det ingen Australien resa för Diane?..Nää,just det ..Chas var ju tvungen att hjälpa Mördaren,med advokat pengar...Fy f*n...Hon skulle bara veta...Val och Eric, är jag förvånad?..Men tror ändå att Eric har mer hjärta än henne...Moira och Cain, går sin gilla gång...Kul!! Häv Er till altaret!!..Gillar paret...Jag gillar Kerry, hon är en frisk..(Hmmm...) fläkt...Och är ihop (mellan varven när dom inte gjort slut) med den mest normala karln i byn...Jimmy är också ganska normal,när han inte är för vek...Men tycker han tar sej ton ibland..Ha ha ha ...Sen ser jag fram emot någonting kanske ? roligt...Orsaken är tråkig, men att Ejjmi får tillbaka sin son...Tror hon behöver det...Få se om Tjejerna hittar tillbaka sin vänskap?..Bägge 2 mår dåligt..

2014-11-08 @ 18:57:27
Postat av: AnnaS

Jag har inte heller förstått varför Dom skulle vara psykopat...

2014-11-08 @ 23:04:40
Postat av: AnnaS

Förresten, jag tycker att Laurel har lite fina kläder, inte som Gennie kanske, men lite retro också.
Förut tyckte jag om Laurel, jag kommer ihåg när hon blev kär i Ashley, då var hon jättegullig! På sista tiden har hon bara varit jobbig. Hur tänker hon nu då, ska hon hota en våldsverkare med en sax...?

2014-11-08 @ 23:11:06
Postat av: Astrantia

Vad kul att ni diskuterar Laurels klädsel, jag har retat mig på den ett tag nu :-) Det är som att hon ska försöka klä sig lite retro (som Gennie) men det blir liksom bara fel, både vad det gäller färg- och stilkombinationer. Hon ser ju så tantig ut. Inte har hon väl haft sådan dålig klädstil förut?!? Läste i en FB-grupp att hennes kappa gör att hon ser ut som en pepparkaksgumma och det stämmer ju :-) Jag har också gillat Laurel förut, minns henne som ganska "normal" när hon började i serien och innan Ashley spårade ur. Nu är hon bara för mycket. Varför ställer inte Marlon ett ultimatum: att hon måste få prof.hjälp annars så gör han slut. Märks ju att det tär på honom. Och herregguuuud, när ska veterinärstoryn ta slut? Så segt.

2014-11-09 @ 14:20:19
Postat av: Gloria

Är det bara jag som tycker att de har världens fulaste heminredning? Asså, ingen stil alls! Bara massa konstiga färger och hyllor osv. Hemma hos Nikhil är väl rätt ok och Home Farm, men resten ser ju värre ut än en second hand affär!

2014-11-09 @ 23:13:07
Postat av: jackson

Instämmer helt och fullt med Dig, Gloria!

2014-11-10 @ 08:59:01
Postat av: Jonas

Laurel har väl alltid varit lite ding och haft en klädstil som får henne att se ut som en mormor.

2014-11-10 @ 10:26:03
Postat av: ELIZA

Ang. heminredningen..Eller frånvaron av den..Några gånger har det varit nån scen från ett sovrum, och då har jag reagerat,för att där ser det mysigt ut med tapeter och annat,till skillnad från övrigt i huset..

2014-11-10 @ 11:34:37
Postat av: Elin

Dagens (måndagens) två avsnitt var bara SÅ tråkiga!! Men nu kan det ju förhoppningsvis bara bli bättre... :)

2014-11-10 @ 15:29:58
Postat av: Ylva

Kan bara hålla med. Laurels problem, Rhonas problem, Amys problem ang döda fosterföräldrar, Nikhils problem = tänker inte gå på Gennies begravning och ökar volymen på tv:n när han hör sitt barn gråta. Suck...

2014-11-10 @ 16:11:40
Postat av: Linn

Vill ni vara snälla och inte diskutera något kommande avsnitt här, utan bara det avsnitt som gäller för den här dagen! Tack!

Förstår ni inte att ni ger oss spoilers som vi inte vill ha?

En del av oss inte vill veta vad som kommer att hända!

2014-11-10 @ 22:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0