Upptäckte...

 
 
..precis att jag inte hinner se dagens avsnitt så jag återkommer i morgon och berättar vad som hände.
(Det verkar problem med att kommentera så om det inte funkar så skriv i tidigare inlägg)
 
 
Uppdaterat 28/7, Nu går det att kommentera också.
Detta hände:
 
Alicia har kommit hem och verkar rätt glad efter arbetsresan. Hon får reda på att David och Priya flyttat ihop men hon säger att det inte gör henne något.
 
David möter Eric och han frågar honom om Alicia och Jacob. Eric råder David att tänka på Priya nu och släppa Alicia.
 
Gabby har blivit avstängd från skolan så hon måste plugga hemma. Ashley försöker få henne att göra det hon ska även om Bernice inte tänker sig för och låter flickan slippa när hon inte vill göra något.
 
Lisa hör att Sam ska til Rachel sen. Det gör att hon söker upp Rachel för att be henne att låta Sam vara för han behöver tillbringa tid med sin son också. Hon säger till Rachel att be andra hjälpa henne sätta upp en hylla.
 
Ashley möter Sandy på kaféet. De pratar med varann för Ashley tycker det är jobbigt med Gabby som strular. Sandy råder honom att flytta ihop med Bernice och Steve om det är ett sätt att få Gabby att må bra. Ashley vägrar men sedan ändrar han sig. När Laurel får reda på det blir hon förbannad. Hon vill att Gabby flyttar hem till henne och Marlon istället men Ashley säger att Gabby inte vill bo där.
 
David köper en ring till Priya som blir överlycklig men den visar sig vara alldeles för stor.
 
Sam träffar Rachel ute på gatan och han säger att han är klar så han kan hjälpa henne. Rachel svarar att hyllan redan är uppe och att han bör umgås med Samson lite. Sam blir förvånad över att avspisas och han blir rätt sårad.
Ali som hör det undrar varför Rachel ändrat sig och hon får veta att Rachel inte vill att folk ska tro att hon bara utnyttjar Sam.
 
Georgia har bokat möte för att ordna med bröllopet så hon, Rishi och Priya kommer till David i butiken för att få med honom i planerna. David tvekar och säger att han måste jobba. Victoria som hör det säger att hon kan jobba om hon får dubbelt betalt. Georgia blir nöjd och de drar med sig David till Home Farm.
 
Nicola säger till Alicia att första jobbet blir att ordna med Davids och Priyas bröllop. Alicia biter ihop och accepterar förslaget. När Sharmas och David kommer dit så visar hon inte några sura miner utan lovar att göra allt för att de ska få ett perfekt bröllop. David verkar inte lika säker på att hon är rätt person att hjälpa till. Georgia passar på att säga till Alicia att de inte kan boka dag eftersom hon är gift med David fortfarande
 
Ashley och Gabby flyttar in i gamla prästgården till Bernice och Steve. Bernice lovar Gabby en egen tv på rummet men Ashley säger ifrån eftersom det vore att belöna dottern. Steve håller med honom och Bernice får ge med sig.
 
Det är alla hjärtans dag och Samson klipper och ritar kort. Zak ger Lisa en present men han har även blommor till Moira eftersom det är ett år sedan John dog. (Var det ett år sedan eller missuppfattade jag? Jag har för mig att han dog före jul eller strax efter...)
 
Jacob ska gå ut med Cheryl, Vals hund. Han råkar släppa lös hunden som springer iväg. Jacob springer runt och letar efter henne. David dyker upp och vill hjälpa till men Jacob vill inte ha hans hjälp.
 
Ashley ska till jobbet och tänker ta med sig Gabby till gården. Steve som ska jobba hemifrån erbjuder sig att ta hand om henne. Bernice ordnar frukost och när Gabby vill ha stjärnformat bröd säger hon okej men återigen får Ashley hejda henne.
 
Rachel är på kaféet och när hon tittar ner i vagnen ser hon ett rött kuvert. Hon blir glad när hon läser kortet. Ruby ser henne och skvallrar för Ali. Både Ali och Ruby frågar sedan Rachel om vem det var ifrån. De råder henne att ta kontakt med Sam om det är så att hon besvarar hans känslor.
 
Ashley kommer hem på rasten för att hålla koll på Steve och Gabby. Han pratar med Steve om att sätta gränser för Gabby och att de måste vara överens eftersom annars blir Ashley den elake föräldern.
 
Debbie ska lämna barnen till Andy men han är kvar på gården. Kerry är hemma och säger att hon kan passa dem tills Andy kommer hem men Debbie vägrar att lämna barnen hos henne. Andy får höra det och blir förbannad på Debbie men hon vägrar att lita på Kerry.
 
Lisa hittar Cheryl och tar med hunden till kaféet. David som är där blir glad och ringer till Jacob som kommer dit efter lite muttrande. Jacob blir sams med David efter att ha fått lätta på hjärtat om besvikelsen över att ha blivit lämnad.
 
Alicia kommer till affären för att prata med David men han är inte där. Priya hör det och undrar vad hon vill. Alicia berättar att hon begärt annullering av äktenskapet och det är hennes allahjärtansdagspresent till dem båda. De möter David som är på väg tillbaka till butiken. Han ser inte alls lika glad ut när han får höra vad Alicia gjort.
 
Rachel får barnvakt så hon kan prata med Sam i lugn och ro. Han blir förvånad när hon dyker upp hemma hos honom.
 
Ali och Ruby pratar med Amelia och Samson som fnittrar ihop. Det visar sig att det är Samson som skrivit kortet som Rachel fått för att para ihop Sam med henne...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0