En nästan helt normal svenhippa på puben

Marlon kämpar med sitt tal han ska ha klart till Paddys och Rhonas bröllop.
Paddy kommer in på cafét där Marlon sitter. De pratar lite och Marlon ber om ursäkt för att det inte blir så mycket roligare än en kväll på puben. Paddy säger då att det kommer att bli en svenhippa, de slår ihop möhippan och svensexan.
 
Rachel kommer hem till Sharmas för att städa. Hon frågar Jai om han berättat något under helgen men han har inte haft tillfälle. Rachel surnar till och säger att han måste bestämma sig snart.
 
Kerry bor tillfälligt hos Eric och Amy. Hon hjälper till så gott hon kan på värdshuset. Eric och Brenda åker iväg till sjukhuset för att han ska få gipset borttaget. När de kommer hem vill Val prata enskilt med honom men Brenda säger att han borde vila så Eric följer med henne hem.
 
Rishi hjälper Charity med en falsk hemsida och falska kunder. Sedan träffar de en ny kontakt som de försöker ta över från Kings.
 
Cain kommer in på cafét och ser Amy och Kerry där. Kerry fräser åt honom att han är inavel. Amy försöker lugna ner sin mor men hon vill försvara sin dotter. Cain skratta åt henne och säger åt Kerry att tvätta sig sedan kanske de kan ses. Kerry blir rasande men Amy stoppar hennes utbrott och hon säger att mamman bara gör det värre. Amy rusar ut och Kerry står kvar tills Cain påpekar att hon borde följa efter sin dotter.
 
Dags för svenhippan på puben. När Marlon kommer är Paddy redan något onykter. Han säger att Marlon är hans bästa vän och hade han haft bröst hade han varit helt perfekt. Marlon tycker det är jobbigt med att de ska resa iväg så han gömmer sig inne i köket.
 
Debbie och Cameron väntar på Cain som ska passa Sarah medan de är på svenhippan. Cain dyker inte upp som han ska och de hittar honom i verkstan. Han har köpt sig en ny BMW och ska iväg. Kvar står Debbie och Cameron, de börjar undra vad Cain egentligen håller på med.
 
Gästerna börjar undra vart Marlon tagit vägen och då säger Laurel att han är i köket. Bob nämner att strippan kanske har kommit men då säger Edna att det vore ohygieniskt. Paddy kommer in till Marlon och får då veta att Marlon är jättebesviken över att de ska åka. Hur lyckliga Paddy och Rhona än blir så är det Marlon som blir förloraren. Han ber Paddy att stanna men får bara ett fylleskratt som svar. Marlon blir besviken och han berättar det för Laurel.
 
Edna kommer in på kontoret på kvällen och ser att Jimmy sitter där och jobbar istället för att vara på festen. Han känner att han måste ha klart med kontraktet så de inte missar denna kund. Dagen efter kollar Carl igenom papprena och han sänker priserna något för att bli säker på att kunden kommer att välja dem.
 
Rachel kommer till fabriken för att prata med Jai som inte kommit dit. Hon pratar med Ali så länge och som ursäkt till besöket säger hon att hon inte fått betalt för en del städartiklar hon lagt ut för. När Jai kommer in säger Ali att han utnyttjat hennes syster. Jai ser alldeles vettskämd ut. Han tittar på Rachel som skakar lite på huvudet. De går in på kontoret och Rachel får veta att han fortfande inte sagt något till Charity.
 
Paddy försöker få tag på Marlon men får inget svar, varken från sms eller samtal. Marlon undviker honom så gott han kan. Laurel kommer in på puben och pratar med honom. Hon säger att hon fortfarande är på hans sida oavsett vad han väljer att göra.
 
Kerry komme hem till Amy för att prata med henne men stoppas av Val. Hon bjuder Val på en cigarett men får till svar att Val slutat röka. Val råder Kerry att kämpa mer för Amy, att hon måste visa sin kärlek. Kerry ber Val att prata med Amy så Amy tar sig tid att prata med henne. Val lovar att hjälpa Kerry men hon måste lova att aldrig mer svika Amy.
 
Robbie som fått nobben på åkeriet går till verkstan för att prata med Debbie om jobb på verkstan. De kan inte lova honom något eftersom han inte är utbildad mekaniker. När Robbie gått så upptäcker Cameron att bilarna som Cain ställt utanför har fått chassinumret bortslipat.
 
Jai träffar Rachel en bit utanför byn. Han förklarar för henne att han aldrig vill förlora Charity och Noah så därför kan han inte berätta för henne om barnet. Jai erbjuder Rachel en lägenhet i Leeds och att han betalar allt för henne och babyn. Rachel blir arg för hon vill inte vara någon hemlighet eller bli någons hålldam. Jai förklarar att det är inte det han menar. Han vill ta sitt ansvar bara Charity inte får veta det och att han får träffa barnet. Han säger att barnet betyder allt för honom och att han vill vara delaktig i barnets skolgång med mera och att han kan tala om för Charity sen om några år och om Rachel inte går med på det kommer hans äktenskap att krascha.
 
Marlon kommer till kliniken för att tala om att han inte kan vara Paddys bestman. De blir besvikna och tillslut så börjar de höja rösterna. Marlon försöker förklara att han mår så dåligt av att de tar med sig Leo, hans förstfödda son och enda barn. Paddy och Rhona är besvikna på Marlon som ändrat sig och inte vill följa med, de reser ju för att Leo ska få en bra framtid.
Marlon berättar sedan för Laurel att han ska prata med en advokat.
 
Kerry kommer hem till Amy och denna gång får hon prata med henne. Hon försöker be om ursäkt för incidenten med Cain men hon hade blivit så arg för att han fått Amy till att lämna ifrån sig sitt barn. Kerry lovar att försöka bättra sig och tillslut låter Amy henne stanna.
 
Debbie och Cameron kommer till puben. De beklagar sig för Chas över att Cain håller sig undan och att han börjat med skumraskaffärer igen och att risken är att han sticker till Spanien. Chas svarar att bara en självisk idiot skulle lämna Debbie med en baby och Sarah som är sjuk.
 
Charity kommer in på puben med Rishi. Hon går fram till Jimmy och Carl som sitter vid ett bord och sedan frågar hon lite hånfult hur affärerna går. Carl blir irriterad så de går därifrån. De går till kontoret och strax efter dem kommer både Rishi och Charity. Hon påpekar att hon fått kontraktet de så gärna ville ha. Carl tror henne inte eftersom hon inte har ett företag, inte ens några bilar. Charity skrattar och säger att kunden måste ha trott på hennes idé i alla fall.
 
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Vals förvandling förvånar mig, hon som brukar vara bland de mest självupptagna som finns, det är verkligen inte nåt man skulle förvänta sig av henne att vara sådär mån om Amys och Kerrys förhållande. Det får mig att undra om hon har nån baktanke med det hela.

2014-01-21 @ 05:42:27
Postat av: Jackson

Helt visst tror jag att illvilliga Val har en stark baktanke med sitt agerande gentemot Kerry. Frågan är bara vilken....!

2014-01-21 @ 08:48:28
Postat av: ELIZA

Rachel; Invig Charity i Jai:s hemlighet....Det fega kräket ska inte komma undan bara för att han har en fet plånbok...Han lovade att tala om det, och med det lät Rachel graviditeten fortgå...Hon ville ju inte bli ensamstående mor...Placera henne långt borta i en lägenhet..Vem tror han att han är?? Säger hur viktigt det här barnet är för honom..VISA DET DÅ!!!!!

2014-01-21 @ 09:45:29
Postat av: Jonas

Jimmy är ju nästan ännu dummare än Charity. Det är ju bara att säga till Strikes att Charity saknar ett åkeri. Hur svårt kan det vara att kolla upp för en affärsman som Strikes?

2014-01-21 @ 12:38:02
Postat av: SoP

kan inte Rhona o Paddy bara försvinna- manusförfattarna har gjort en idiot av Paddy o Rhona har jag aldrig tyckt om. Och de ska vara borta i två år,spela roll på en så liten unge för Marlons del.

2014-01-23 @ 00:03:35
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0