En hiss, en lögn eller två...

Marlon kommer hem med en present som är till Sandy. Sandy som inte har någon lust att komma ut för att titta på den får ge med sig efter lite övertalning. Det visar sig att Marlon köpt en permobil till Sandy som inte vill ha den men när Marlon påpekar att det blir lättare att komma till puben så blir Sandy lite gladare.
 
Dan frågar Ruby ute på gatan efter Dans telefonnummer eftersom han vill berätta för Chas vad som hänt med Sarah.
 
Rachel visar Ali Fayes gamla hus. Jai är med och lovar att renovera det som behövs eftersom den tidigare hyresgästen misskött sig något. Ruby kommer in och frågar om barnkammaren får målas i blått eller rosa och Jai svarar att det är okej.
 
Priya kommer till butiken för att prata med David. Hon erkänner att hon bara försökt göra honom svartsjuk med Robbie.
 
Gabby är sjuk och måste hämtas från skolan men när hon sedan ser Ashley så vill hon att han skjutsar henne tillbaka till skolan. Hon vill bo hos honom och Diane men Ashley kan inte ta emot henne just nu men han lovar att det är inte för evigt och då skiner Gabby upp.
 
Rachel lämnar tillbaka husnyckeln till Jai på kontoret. Han frågar om hon vet om det blir en flicka eller pojke en det vet hon inte. Jai säger sedan att han gärna följer med på första ultraljudet när det är dags. Rachel berättar att hon redan missat den tiden och inte fått någon ny tid än.
 
David hämtar Jacob och Gabby från skolan. De båda barnen börjar tjafsa med varann om vem som har värst föräldrar. Det slutar med att Jakey blir sur och springer iväg och David springer efter honom. Gabby som nästan är hemma stannar till när hon ser Laurel och Marlon stå och kyssas utanför ytterdörren.
 
Kunden som köpte en bil från verkstaden igår kommer tillbaka för en service. Cameron säger åt honom att det är ont om tid just nu så han får återkomma om några veckor. Kunden vägrar och precis då kommer Zak och Charity gående så Cameron säger åt kunden att åka därifrån fortast möjliga. Zak börjar ropa efter kunden som åker iväg. Cameron måste förklara för Zak att han gjort fel. Han börjar bortförklaringarna och helt plötsligt tror Charity att Cain är inblandad i något och då håller Cameron med.
 
Laurel saknar barnen och när hon pratar med David i telefon får hon veta att han lämnat Gabby utanför huset fast det var en timme sedan. Gabby och Arthur kommer hem med Sandy som sett dem på lekplatsen. Laurel förklarar att hon varit orolig men då säger Gabby att Laurel är inte hennes riktiga mamma så hon kommer aldrig mer att lyssna på henne. Dagen efter försöker Marlon få Gabby att be sin mamma om ursäkt men hon vägrar. Helt plötsligt börjar hon slå på Marlon som tar tag i henne för att lugna henne.
 
Robbie kommer till puben och pratar med Priya. Han får hennes erkännande om att hon inte menat något med honom. David som hör allt säger inget men tittar på Robbie som då kommer fram för han känner sig provocerad. Priya skyndar sig för att bjuda Robbie på en öl så inte David ska slå honom. David ser att Priya går in i köket och han följer efter henne. Han erkänner att han blev svartsjuk och att han nu måste tänka mer på sig själv. Det slutar med att de kysser varann.
 
Jai berättar i smyg för Rachel att han bokat tid för ett ultraljud men Rachel tvekar eftersom hon är rädd för att det är något fel på babyn.
 
Gabby kommer ner från sitt rum när Laurel ropar på henne. Hon är ledsen och kramar sin mamma hårt när hon talar om att Marlon slagit henne. Laurel, Marlon och Sandy försöker få reda på vad som hänt och Gabby håller fast vid att Marlon gjorde som pappa gjorde med farfar. Givetvis nekar Marlon och förklarar att han bara hållt i henne för att hon skulle lugna sig.
 
Gennies hormoner ställer till problem för Nikhil eftersom hon vill ha sex med honom men han är rädd att det kommer att skada babyn.
 
Cameron går till Carl på kontoret för att återigen försöka få honom att ta emot hälften av pengarna. Carl ger sig inte utan säger åt Cameron att hitta Chas och det snarast.
 
Marlon är orolig för att Rhona ska få veta om anklagelsen mot Gabby eftersom det kan förstöra chanserna att träffa Leo. Laurel säger att de måste berätta för Ashley vad som hänt. Gabby får vara hemma en dag till från skolan eftesom Laurel är orolig för vad hon kan säga i skolan.
 
Rachel sitter på cafét och pratar med Sam. Han får veta om att hon ska på ultraljud men att hon är orolig för att barnet ska ha något fel, precis som för Rhona. Rachel vill inte tala om för Ali att hon ska iväg för då vill systern bara följa med och det går inte nu när pappan ska komma.
 
Cain kommer hem från sin resa (?) och Cameron berättar om den stulna bilen men att Debbie inte vet om något eftersom de inte vill oroa henne just nu.
Cameron berättar för Debbie att Jacob vill komma över och leka med Sarah men Debbie är emot det. Sarah protesterar och tillslut ger Debbie med sig.
 
Laurel söker upp Ashley på puben. Diane och Rodney är där och de får veta vad Gabby gjort. Diane tror Gabby ljuger men Rodney tvekar. Laurel säger åt Ashley att prata med Gabby eftersom han är den ende som kan stoppa henne.
Ashley kommer hem till Gabby och han säger åt henne att de måste prata och att hon inte får ljuga. Först nickar Gabby som svar på att Marlon slagit henne men då säger Sandy att hon måste vara ärlig. Gabby erkänner för sin far att det inte är sant.
 
Rachel och Jai väntar på ultajludet men det drar ut på tiden så han måste gå och lägga i mer pengar till parkeringen.
Gennie som fått värkar kommer till sjukhuset i full fart med en orolig Nikhil. De blir något förvånade när de ser Jai stå i hissen de ska åka upp i. Jai kommer med bortförklaringen att Rishi ringt och sagt att Gennie fått värkar.
Det visar sig att Gennie fått förvärkar och att det är inget att oroa sig för. Nikhil frågar om han kan ha varit orsaken och läkaren svarar att ibland kan det vara så.
 
Rachel får se ultraljudet ensam eftersom Jai inte kommit tillbaka till avdelningen. Hon tycker att det känns mer verkligt när hon ser babyn på skärmen.
Jai kommer till ultraljudet men då har Rachel redan åkt hem. Han får inte veta mer av sköterskan.
 
Ashley frågar Diane om Gabby får bo där med honom. Rodney är där och han tycker det är en olämplig miljö för ett barn och Diane håller med men låter Ashley få som han vill. Ashley går sedan över till Laurel för att berätta det. Hon tycker inte idén är bra men Ashley säger att det är inte hennes dotter.
 
Cameron kommer hem och får veta att Debbie pratat med Chas. Chas har sagt att hon kommer hem nästa dag. Cain hör det och han frågar om inte Cameron är lycklig över det.
 
Rachel träffar Sam på cafét. Han får se på ultraljudsbilden och Rachel berättar att pappan svikit henne återigen av någon orsak. När hon går ut från cafét ser hon Nikhil, Gennie och Jai komma hem. Jai tittar efter henne men kan inte säga något.
 
Ashley hämtar Gabby och hennes saker. Gabby är strålande glad men Laurel är ledsen. När de gått börjar Laurel gråta och hon säger att hon tror att hon förlorat Gabby för alltid.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Gabby är ett konstigt barn, från att vara livrädd för sin pappa så kastar hon sig i famnen på honom.
Nu kan ju far och dotter sitta och dela sitt lögnaktiga liv, äpplet faller inte så långt från trädet.

2014-02-25 @ 14:53:34
Postat av: Sanna

Åh, jag har så svårt för Gabby, trots att jag så väääl vet att hon bara är en duktig liten barnskådespelare, som bara spelar en jobbig roll i en såpa. Men åhh, så irriterande hon är.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till ett stort klimax. När Jai stod i hissen fick jag nästan magknip. Och Camerons lögnhärvor ska vi bara inte snacka om. Aj, aj, aj. Vad hårt de kommer att falla, för de kan ju omöjligen komma undan med det de håller på med? Det gör nästan ont att föreställa sig vad som kommer att hända.

Vår käre Carl King artade sig ju till en ganska trevlig person ett kort tag, men det tog ju inte lång tid innan han var gamla ruttna Calleballe igen. Hans hånleende är verkligen underbart hemskt. ;)

Håller med vad någon skrev att Debbie visade på en lite större bredd i sitt skådespeleri när hon satt på soffan med Charity och grät. Det var övertygande och ganska rörande.

Priya/David-storyn lämnar mig dock ganska oberörd.

Personligen tycker jag HTG aldrig har varit så spännande som nu!

2014-02-25 @ 17:30:28
Postat av: ELIZA

Nu måste Ni fylla i mina luckor!! Fattar nada...Pengarna Chas blåste Carl på..Var ju meningen att dom skulle gifta sej och hon låtsades vara gravid..Och Chas "planerade" med dubbelt saltade räkningar...Sen blev hon "runaway" bride vid altaret...För pengarna köpte hon halva puben av Diane..Nu till frågan, hade hon börjat vänstra med Cameron då?? Kommer inte ihåg.. OCH, om inte ,VAAAD har Cameron med det att göra? Ska nu betala halva "sin del" av dom 300.000....??? Och hur som helst, oavsett..Så är det väl Chas "skuld", eller vad tycker Ni ? ....Alltså tycker absolut inte att hon ska ge efter vad gäller pengarna...Men visste inte hur jag skulle uttrycka mej...

2014-02-25 @ 20:00:31
Postat av: ELIZA

Plus : vilket djävla arc..el Cameron var när han försöker lägga skulden på Zak, som väl är tillräckligt osäker på om han är frisk...

2014-02-25 @ 20:05:45
Postat av: Angelica T

Cameron är inblandad i skulden till Carl eftersom det är ju hans affär med Chas som Carl hitta i hennes telefon som han hotar att avslöja till Debbie om han inte får pengar. Eftersom Chas inte hade pengarna sa hon ju till Cameron att hjälpa till för att sanningen inte ska komma fram till Debbie (och alla andra) sen gick väl Cameron till Carl och hota honom och sen var han och Chas lika insyltade båda två att Carl är på båda om jag inte minns fel.

2014-02-25 @ 21:56:08
Postat av: Andrea

Ja, Carl såg också Cameron och Chas tillsammans när dem pussade varandra. Sen hittade han som Angelica skrev bilder på dem i Chas i telefon.

2014-02-26 @ 01:51:01
Postat av: AnnaS

Fast som Eliza säger så är det lite konstigt att Carl anser att Cameron ska betala hälften av pengarna som Chas gjort slut på. Han var ju inte inblandad i det alls. Men han ser väl en möjlighet att få pengar och samtidigt jävlas med dem. Det verkade ju som om hans första tanke var att få tillbaka Chas när hon började dejta Dan, så förmodligen är han sur för att hon visade sig vara (varit?) kär i nån annan än ego-Carl.

2014-02-26 @ 09:54:49
Postat av: Stina

Jag tycker det är härligt att se Gabby och Ashley tillsammans igen. Han fick ju inte träffa sina barn och Laurel gjorde mycket för att späda på Gabbys rädsla. Hoppa att Gabby nu kan få möjlighet att träffa både Ashley och Laurel. jag tycker inte att Laurel förtjänar det som hon behandlade Ashley, men för Gabbys måste det vara det bästa att få träffa dem båda

2014-02-26 @ 12:47:27
Postat av: ELIZA

Aha,Tack!! Just det ! Carl la ju beslag på Chas telefon,det arma kräket...

2014-02-26 @ 14:46:54
Postat av: malin

Nä, vet du vad Stina... Tyckte inte alls Laurel spädde på hennes rädsla. Men de är alldeles för slappa med den lilla skitungen (håller helt med Sanna där). Ashley är ju ingen hjälp heller.
Just nu tycker jag familjesituationen för laurel o co är helt jävla kaiko. Så vrickat.

2014-02-26 @ 16:48:55
URL: http://doohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0