Bada, saga, flaskan och sängen

Inlagt kl 22:42
 
Nicola går runt med sina "chaufförskläder" och när hon ser Jimmy på puben försöker hon övertala honom att komma hem igen men han vägrar. Hon ber för sin skull och för Angels. Nicola berättar för honom att Angel ritar teckningar på hela familjen men alla har ledsna miner. Det gör att Jimmy flyttar hem igen, dock endast för att vara nära Angel. Nicola får dela rum med dottern.
 
Rodney träffar Veronica, damen som behövde sällskap. Det visar sig vara en yngre rätt attraktiv dam så Rodney blir glatt överraskad så han flirtar rätt friskt med henne. Hon talar om för honom vad för typ som han ska föreställa inför hennes affärsbekanta. Efteråt så är hon väldigt nöjd med honom och frågar om han även har "extra service"
Dagen efter sitter Rodney och putsar på sin hemsida/kontaktannons där han kallar sig för Hunter. Han blir avbruten av Georgia som precis berättar att hon beställt en semesterresa till dem till Maldiverna. Fast egentligen är resan till Kanarieöarna men hon ville retas lite. Hon hade tidigare fått pengar av Rodney för att boka en resa.
 
Laurel möter Diane på kaféet och får höra att det är problem på puben eftersom Marlon vill ha ledigt på kvällen. Laurel säger då att Marlon kan visst jobba, det är inga problem. När Marlon får veta det blir han besviken men går iväg till puben när det är dags. Chas hälsar honom välkommen och beter sig lite udda. Marlon går in i köket och då slocknar lamporna. Plötsligt lyser det upp massa små lampor i hela köket och musik börjar spelas. Det visar sig att Laurel står där och håller upp handen med ringen. Marlon blir överlycklig när han inser att ringen inte försvunnit utan det var Laurel som hittat den. Han ställer sig på knä och friar till henne, hon svarar ja och de går ut till de anda ute på puben för att berätta den glada nyheten.
 
Joanie verkar rätt förvirrad när hon ser alla människor som dyker upp hos Amy. Inte blir hon gladare när hon hör Kerry kalla Kyle för sitt barnbarn. Amy har svårt att släppa Kyle och vill göra allt för honom. Middagen blir inte den bästa eftersom alla gnäller på varann. Kerry muttrar om att Andy är hennes ex, Val är påstridig som alltid och Eric försöker få dem att lugna ned sig. De försöker bjuda över Kyle och Joanie till Jacks födelsedag, Andy har inget emot det. Eric talar då om att han bokat en resa för tre personer till Turkiet. Val är inte intresserad och Amy mest irriterad över att han lägger sig i så hon inte kan träffa sin son.
 
Lisa passar Archie och bestämmer sig för att klippa hans hår. När Rachel kommer hem så får hon veta att hemma hos Lisa så brukar barnen alltid bada, få en saga, få nappflaskan och sedan i säng varje kväll. Rachel blir rätt besviken när hon får en ask med en hårlock från Archies första klippning.
 
Ashley fortsätter att vara på gott humör. Sandy åker iväg på en återträff med gamla vänner men är orolig för sin son. Edna säger att hon håller koll på honom. Ashley rakar av sig skägget och sedan tar han mod till sig och letar upp Laurel på puben. Han säger att han vill prata med henne så de går ut. Laurel erkänner att hon har något att säga honom också men Ashley vill börja säga sitt först. Han berättar om hur bra det kändes när de kom bra överens och tillslut får han fram en fråga om hon kan tänka sig att det kan bli bra mellan dem någongång. Hon hinner inte svara förrän han ser hennes ring på fingret. Han tystnar och hinner knappt säga något förrän Marlon kommer ut. Ashley grattar dem båda men låter inte speciellt övertygande. När Marlon och Laurel åker iväg till sjukhuset för att få av henne ringen som fastnat, så sitter Ashley kvar utanför puben och ser väldigt ledsen ut.
 
Laurel och Ashley ses sedan senare för att prata med Gabby som redan fått höra om förlovningen av Pearl via facebook. Gabby är jättebesviken och vill inte alls vara tärna på bröllopet om någon skulle få för sig att fråga. Hon säger några hårda ord men sedan ångrar hon sig och kramar om Laurel. Gabby går iväg upp till rummet bakom puben och Laurel går hem. Ashley återvänder till Edna och får ett utbrott när hon frågar om han vill ha maten hon lagat. Han säger att han allra helst hade velat att Gabby hade blivit riktigt arg på Laurel.
 
Eric ger Amy pengar så hon och Val kan åka och shoppa lite inför resan. Det slutar med att hon köper en jättedyr jacka till Kyle istället. När Joanie ser den blir hon irriterad eftersom hon vet att små barn inte behöver så dyra kläder. Eric försöker sedan prata med Amy men hon är bitter och säger åt honom att Kyle är mer familj för henne än vad han är. Eric säger åt henne att ta det lite lugnt men hon forstätter att skälla på honom och säger sedan att om han tvingar henne att välja mellan dem och Kyle så kommer hon välja sin son. Sedan går hon och han står kvar med tårar i ögonen.
 

Kommentarer
Postat av: Catrin

Jag blir så trött på Val! Orkar inte med henne. Att inte Amy begriper bättre att ta det lite lugnare med Kyle kan jag förstå,men Val? Hon är ju vuxen och borde förstå bättre. Erik har ju helt rätt med att dom skrämmer bort Joannie (stavas säkert inte så)

Vad håller Lisa på med då? Man kan ju inte klippa håret sådär bara på någon annans barn. Tycker hon har förändrats under senaste tiden, gillar inte hennes attityd.

2014-12-12 @ 16:49:43
Postat av: Ylva

Ja Val är helt hopplös! Annars tycker jag det är lite seeegt nu. Blev väl bortskämd nyligen när det var så spännande hela tiden:)

2014-12-12 @ 18:23:47
Postat av: Anonym

De som har sett serien under flera decennium inser troligen vad jag menar med att det är fantastiskt att se utvecklingen hos Eric.

2014-12-12 @ 18:23:52
Postat av: Julia

Har enbart sett htg i några år men tycker man bara på den tiden sett en stor förändring hos Eric, speciellt sedan Amy kom in i deras liv. Han är verkligen den förnuftiga i den familjen och allt han vill är ju att göra gott. Riktigt knöt sig i bröstet idag när Amy sa att han inte är hennes familj. Hårt sagt efter allt de gjort för henne.

På tal om något helt annat så när skådespelarna är borta från serien ett tag så brukar jag fundera på vad de har för sig. En del kommer tillbaka solbrända och man förstår att de varit på semester. Nu är både Rhona och Cain borta från serien, alltså har de förmodligen någon gemensam ledighet. Haha det känns ju himla lustigt att de är ett par i verkligheten. Deras karaktärer skulle aldrig gå ihop ;)

Nu vill jag se rättegången för Cameron. Känns inte som att den storyn kan sluta såhär "lyckligt" och abrupt? Hm..

2014-12-12 @ 20:18:11
Postat av: ELIZA

Ja håller med om att det kan väl inte sluta så "lyckligt" att Cameron bara åker in så där?...Han verkar ju helt besatt av Debbie...Inte kan han väl bara acceptera att hon gjorde som hon gjorde med att koppla in polisen...Och apropå det, var är Declan? .. Har jag missat nåt ??..Och den äckliga sonen, Robbie, var är han ?? Mitt hjärta brast också idag när Amy talade till Eric som hon gjorde...Tänkte också på allt dom gjort för henne...Valerie...Ja vad säger man...Möjligtvis, herregud...Skulle aldrig orka med en sån människa...Hon är bara för mycket...Laurel och Prästen..(varför glömmer jag hela tiden vad han heter?) Har en känsla av att det inte är färdigt där...Hon är liiite för glad i hans sällskap...(Ashley,där kom det, ha ha ha )...Lisa,(detärmitthussåjaggörsomjagvill)...men hallååå-ååå, inte klipper man håret på andras ungar för det...Tycker Kerry är ganska knäpp, men gillar henne skarpt...Där kommer det minsann vad hon tycker..Den roliga nyheten är väl Andy och Amy...Hoppas,hoppas det går bra för dom...

2014-12-12 @ 22:24:02
Postat av: Maria

Tyckte Bernice var jättejobbig i början men idag var hon rätt så kul! Lite småkorkad sådär:)

Gillar verkligen att Laurel överraskade Marlon! Tyckte synd om Ashley men när han blev sådär arg i slutet, ska han nu börja tappa humöret igen?

Saknar Gennie och Carl, kolla in detta klipp på youtube eller googla "Ednas hat" om länken ej funkar:
http://youtu.be/0rTZJA0igOc
Shit vad bra han sjunger "Carl"!!!



2014-12-12 @ 22:31:56
Postat av: Viola

Det är ju en ren fröjd att höra dem sjunga, de är jättebra. Man bör ju se hela det klippet och bara njuta. Oj vad jag saknar Gennie och Carl i htg, två underbara skådisar.

2014-12-13 @ 10:19:24
Postat av: Katarina-Cinnamon

Gud så bra de är, sitter och lyssnar nu :-)

2014-12-13 @ 16:40:11
Postat av: Frk Höger

Carl har aldig varit min stora favorit utseendemässigt men nu när jag hör honom sjunga så är jag kääääär ;)

2014-12-13 @ 22:13:52
Postat av: Maria

Ja, visst är det kul att se dom sjunga!!! Jag gillade verkligen Carl och saknar honom ännu mera nu:)

2014-12-13 @ 22:45:15
Postat av: Julia

Wow, visste inte att han hade en så bra röst! Även jag saknar Carl och Gennie.

2014-12-13 @ 23:31:58
Postat av: TinaV

Usch vad håller Lisa på med, Rachels barn är ju inte hennes barnbarn, jag hade blivit jättearg och flyttat direkt. Hon borde ju ha råd när Jai betalar.
Hade jag varit Kyles mormor hade jag nog dragit öronen åt mig, Amy och Val tar ju helt över.

2014-12-14 @ 09:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0