Skandinaviska kvinnor, biljettkontrollanter och religionslärare

Inlagt kl 22:00
 
Chas tror inte på Debbie när hon berättar om Camerons erkännande. När det väl sjunkit in så blir hon förbannad på Debbie som inte sagt något tidigare och hon anklagar till och med Debbie för att ha skyddat Cameron efter mordet på Carl. Debbie försöker få Chas att förstå att hon precis fått reda på det.
 
Kerry samlar ihop kläderna hon fått av byborna. Hon sorterar bort sådant hon själv kan tänka sig att ha och sådant hon kan sälja själv. Emellanåt så klär hon ut sig till någon av de som gett kläderna. Brenda kommer in och skrattar åt henne tills Kerry får tag på en sjal som är Gennies. Då blir Brenda ledsen.
 
Ali kommer in på kaféet för att prata med Ruby. Ruby är fortfarande ledsen eftersom hon insett att Ali inte kommer att vilja ha barn igen men hon blir rätt överraskad när Ali säger ja. När de ska prata med Amelia och Sean så blir Amelia jätteglad men Sean blir besviken.
 
Sandy pratar om viljestarka skandinaviska kvinnor med Sean men han märker ganska snabbt att pojken är på dåligt humör. Sean berättar om babyplanerna. Sandy blir inte förvånad eftersom han vet att lesbiska kan få barn, via Internet. Det är konstigt svarar Sean. Sandy säger att man måste acceptera konstigheter om man inte ska bli biljettkontrollant eller religionslärare. Sean söker upp sin mamma och Ruby på puben för att berätta att han tycker det är okej att de skaffar barn. Ali berättar att det inte blir något eftersom det kostar 2000£ och de har inte så mycket pengar. Dan är inte heller speciellt förstjust i tanken på att exet ska skaffa barn.
 
Rodney ser Nicola sitta på puben och dricka istället för att vara med famiijen. Han är irriterad över att hon nästan förstört sitt äktenskap och systerns förhållande på grund av Steve. Eftersom Jimmy är ute på arbete och Nicola är onykter så bestämmer sig Rodney för att hämta Angel hos sin kompis.
 
Cain och Charity anländer till hotellet. De hittar ett lämpligt offer redan på parkeringen. Charity lyckas flirta in sig med mannen och de går in till baren för att dricka champagne. Jai som planerar en överaskning för sin fru har bokat rum på samma hotell så han dyker upp i samma bar fast en bit ifrån. När han ringer Charity så svarar hon, dock lägger hon på när hon inser att han sitter några meter ifrån henne. Hon går undan för att ringa upp honom igen. Charity lyckas övertala Jai att gå upp på rummet så kommer hon dit så fort hon hinner. Hon återvänder till offret och fortsätter att flirta med honom ända tills hon får upp honom på hans rum. Mannen hade tvekat först för han ville gärna äta middag innan de går upp men så viskar hon något i hans öra och då får han bråttom.
 
Amy pratar med Joanie och gör upp planer om att ses. Victoria ifrågasätter det då Amy ska åka iväg en dag hon jobbar. Victoria vill att Amy berättar allt om mötena med Kyle för Val men Amy kan inte det. Hon försöker men ångrar sig direkt.
 
Nicola får, trots att hon druckit en hel del, jobb på puben av Bernice. En rätt onykter och rolig bartender lyckas trots allt hälla upp en öl åt Dan som väntat ett bra tag. Jimmy kommer in och blir rasande när Nicola är full så han går iväg för att ta hand om Angel.
 
Debbie och Chas är utanför polisstationen för Debbie tvekar på om hon kan gå in. Tillslut så får Chas med henne. De går in och ska anmäla två mord, kanske tre tillägger Debbie och då tittar Chas frågande på henne. De går in i ett förhörsrum där Debbie berättar misstankarna om att Cameron kanske dödat Alex också men gett Adam skulden. Polisen får höra inspelningarna men säger att de inte kan åtala honom då erkännandet inte finns kvar på bandet. De vill att Debbie låter sitt hem bli avlyssnat i några dagar men hon vägrar.
 
Charity lyckas få upp mannen på rummet och medan han gör sig i ordning lyckas hon ta bilnycklarna och sticka. Hon rusar ut i hotellkorridoren men ser Jai en bit ifrån så hon får vända och rusa åt andra hållet. Jai kommer fram till hissen hon precis ställt sig i men han hinner inte in så han ser henne inte. Mannen kommer utrusande i bara handduken då han upptäckt att bilnycklarna är borta. Charity hinner ge Cain nyckeln och ta av sig peruken och ta på sig en jacka innan hon möter upp Jai som kommit ner i foajén. Hon hinner också gå upp för trapporna när den lurade mannen kommer skrikandes. När han kommer ut så ser han precis när hans bil åker iväg.
 
Chas blir förbannad på Debbie som inte vill hjälpa till att sätta dit Cameron. När hon säger att Debbie är skyldig henne det och framför allt Gennie så ändrar hon sig. Polisen går med på att Sarah och Jack får vara hos Andy under tiden och de gör upp om att rigga utrustningen när Cameron är på jobbet. Debbie ska se till att han måste åka iväg för att hämta en bil.
 
Cameron är besviken över att Debbie inte kommer hem. Moira kommer över för att hämta en mattebok till Sarah och då får han veta att barnen är där.
När Moira gått blir han så förbannad att han tar en matlåda och kastar maten på väggen. Debbie kommer hem efter ett tag och han frågar henne hur det är. Hon erkänner att hon behövde vara ifred för att tänka för hon tvivlat på deras förhållande men nu är allt okej. Cameron blir lättad och säger att han älskar henne så mycket och att han blivit orolig när hon varit borta. Debbie försäkrar att allt är som vanligt igen. (Det är en ganska stor risk hon utsätter sig för, han har ju dödat flera stycken så han är inte att lita på)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Debbie kommer få leva farligt en tid nu... Men bra att Chas tvingade henne att berätta. Polisen verkar dock vara ganska inkompetenta där, de vet inte hur man återskapar filer, de är säkra på att de har mördaren (Adam) pga av rykten och en upphittad handske o dom tycker att det är ok att utsätta Debbie för risken Cameron...
Amy riskerar mycket med sitt beteende tycker jag, frågan är hur långt hon kommer dra det här, känns inte helt sunt.
Charity o Cain, vad ska man säga...undrar just om Moira kommer ta emot pengar från Cain...
Nicola, Nicola, hur sjutton kan dom ge henne ett jobb i det tillståndet *asg*
Dan kommer säkert bli spermadonator, hihi.
Lite skönt att slippa se veterinärerna en stund.

2014-12-01 @ 20:30:07
Postat av: Malin

Jag tycker som Annika att det är märkligt hur många de kan anhålla på "lösryckta telefonsamtal" och annat. Att låta honom gå fri känns som en oehörd risk! De borde ju även ha hans angivande samtal inspelat, med röst som bevis?

2014-12-02 @ 05:56:04
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Jonas

Hyfsat overkligt att polisen inte återskapar filen. Även rätt verklighetsfrämmande att de vill utsätta Debster för buggning av en mördare (även om hon är ett litet svin själv).

2014-12-02 @ 08:18:24
Postat av: Maria

Apropå poliserna i Emmerdale... Kolla på Youtube, klippet från Partaj som heter CSI IRl! Tycker det är så bra:)

Nicola var kul som barflicka idag, full som ett ägg:)

Håller med dig Annika; skönt att slippa veterinärerna ett tag nu!

Hoppas Cameron-soppan börjar reda upp sig nu och att den dåren inte hinner dräpa någon mer....

2014-12-02 @ 09:05:10
Postat av: Maria

"CSI IRL" menar jag förstås!

2014-12-02 @ 09:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0