Kärlek på olika sätt

Katie och Gennie sitter i köket och diskuterar Nikhil när Nicky dyker upp. Han vill att Gennie och han hittar på något denna dag men hon känner att hon trots allt borde gå till arbetet.
När hon väl är där så är hon kall mot Nikhil och pratar endast med Jai. Nikhil försöker att be om ursäkt men hon vill inte lyssna på honom. Han ger sig inte och tillslut får han en stund ensam med henne men hans ursäkter blir alltid fel och sårar henne ännu mer eftersom han jämför henne med Maisie och Chas. Gennie blir ledsen och går därifrån.
 
Zak kommer till värdshuset för att hämta Amy till ett jobb han behöver hjälp med. Hon har ju lovat Cain att inte vara nära Dingles så hon tackar nej till jobbet för att hjälpa till på värdshuset istället.
 
Ashley pratar med Laurel om sin oro för att Sandy börjar bli gammal och kanske inte klarar sig själv längre och det kanske inte räcker med den hjälpen de kan ge honom. Han beslutar sig för att ta med sin far på en utflykt till ett krigsmonument så de kan prata. Efter ett tag får Ashley fram det han vill säga men Sandy vill inte alls flytta till ett äldreboende. Ashley lovar då att han får bo kvar hos dem.
 
Cain ser Belle titta mot värdshuset för att få kontakt med Amy. Han säger åt sin lillasyster att inte umgås med fel personer. Belle säger att hon inte ska det men senare när hon möter Amy på puben kan hon inte låta bli att sätta sig hos henne och prata. Belle vill känna på magen när babyn sparkar men precis då kommer Brenda.
När Zak och Lisa kommer lite senare så har Amy gått. De får veta av Brenda att Belle umgåtts med Amy och de blir inte glada.
 
Gennie kommer in på puben och hon lämnar ett kuvert till Jai och Nikhil som sitter där. Det är hennes uppsägning hon lämnar in. Jai tycker inte hon ska sluta men hon vill inte jobba med Nikhil längre.
 
Holly tycker inte Hannah ska gå tillbaka till Davids affär utan att få honom att be om ursäkt. Hon säger till David att Hannah ska ha högre lön som kompensation för att han trott att hon var en tjuv. David kan inte ge Hannah det så hon slutar.
Sedan börjar hon söka jobb på annat håll men det finns inga i byn eller närheten. Hannah går då tillbaka till David och får jobbet tillbaka men utan höjd lön.
 
Laurel kommer hem till Marlon för att återigen prata ut. Hon berättar att hon är glad över det han sa tidigare eftersom hon känner samma sak men det kan fortfarande inte bli något mellan dem.
 
Jai säger åt Nikhil att prata med Gennie om sina känslor och när Nikhil sedan ringer till henne så är det Katie som tar luren och säger att Gennie duschar just nu..med Nicky.
 
Nicola är på väg med ordningsregler för de nyinflyttade och hon blir sur när hon upptäcker att det är en tredje kvinna som bor där. Ruby säger att hon inte är någon inneboende utan hon delar säng med Ali. Eftersom Nicola inte kan säga något om det så muttrar hon bara.
 
Hannah frågar efter jobb på cafét men Brenda behöver ingen hjälp. Katie hör det och erbjuder henne tillfälligt jobb i stallet. Hannah pratar med sin mamma om det eftersom stallet ligger på Home Farms ägor. Moira tycker det är ok så Hannah börjar jobba hos Katie. Declan ser det och blir förvånad men senare så ger han henne 100£ som tack för att hon är så arbetsam.
 
Gennie, Nicky och Katie sitter på puben. Nicky blir lite irriterad på att Nikhil stirrar mot deras bord hela tiden. Gennie går till bardisken för att beställa ny dricka och då kommer Nikhil fram till henne. Nicky ser det och han frågar Katie om Gennie kommit över Nikhil än. Katie säger att Gennie har det sedan går hon fram till Nikhil och ber honom att lämna Gennie ifred.
 
Laurel vill träffa Marlon så hon ljuger för både Ashley och Nicola om att hon ska träffa en gammal skolkamrat. Hemma hos Marlon så blir känslorna heta och de kysser varann. Laurel får sedan dåligt samvete för Ashley så hon säger till Marlon att det inte kan bli något mellan dem. (Nu tycker jag att de ältat detta lite för många gånger)
Väl hemma så får hon veta av Ashley att Sandy ska bo kvar. Sandy kommer sedan fram till henne när Ashley är uppe hos barnen. Han frågar om det var hennes idé att få bort honom från hemmet. Laurel förnekar givetvis det. Sedan säger Sandy att hon måste börja uppföra sig för annars kommer han att prata med Ashley.
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Laurel och Marlon ändrar sig var femte minut om hur de skall ha det, skall de inte alls träffas? eller skall de vara vänner? eller skall de kyssas? Man både hoppas att de blir fast, och samtidigt inte.

2013-05-03 @ 19:12:11
Postat av: Agneta

Laurel och Marlon = gääääsp

2013-05-03 @ 22:38:52
Postat av: ELIZA

Håller med båda föregående...Nikhil måste vara den klumpigaste karln som fötts...Hur fan kan man bli så djääävla klumpig???? Men tror tyvärr att Gennie fortfarande är intresserad...Hur djupt kan man sjunka i att bli förödmjukad...

2013-05-04 @ 10:15:32
Postat av: Per

Det kommer att gå bort flera avsnitt av HTG under hockey-VM de närmaste veckorna. Illa nog att det ska vara hockey hela kvällarna. Vem är hemma och tittar på hockey mitt på dagen?

2013-05-05 @ 09:12:56
Postat av: Penny

Men åtminstone den kommande veckan borde inte hockeyn krocka med htg. På torsdag utgår det men då är det ju helgdag så då brukar det ju ändå inte visas.

2013-05-05 @ 16:12:26
Postat av: Per

Nej, det är tisdag och torsdag i veckan därpå som går bort. Och nu på torsdag är det Kristi himmelfärdsdag, och som på alla röda dagar är det förstås inget HTG då heller. Men Annandag pingst är ju vardag nuförtiden, som tur är. Nationaldagen den 6 juni lär väl också gå bort, men den är inte tablålagd än.

2013-05-05 @ 17:50:29
Postat av: Linnéa

Jag har inte kunnat se "Emmerdale" under de senaste veckorna eftersom jag har varit bortrest och det finns enbart ett par program som jag kan se i efterhand. Laurel är gravid eller? Ashley talar om det nya barnet.

2013-05-06 @ 16:30:17
Postat av: finländskan

Linnéa: Nej, Laurel är inte gravid. Om jag minns saken rätt så var det nåt hon bara slängde ur sig (alltså att hon och Ashley skulle skaffa ett barn till) i ett försök att ta bort uppmärksamheten från nåt annat. Exakt vad det andra var minns jag inte riktigt, men det hade förmodligen nåt att göra med Sandys misstankar om henne och Marlon. Dock tog Ashley detdär med ett barn till på största allvar och nu verkar han tjata om det hela tiden.

2013-05-06 @ 17:46:48
Postat av: ELIZA

Wooow..!!!Sista scenen, vem kunde ana det??? Nuuu blir det förvecklingar.. Huuur ska Cain kunna hålla tyst om det här för John...Och den där ohängda djävla ungen..Som jag inte vet vad det är...

2013-05-06 @ 20:25:42
Postat av: Lena

Haha håller helt med.
Ser ut lite som en tjej o låter som jag vet inte vad :-)

Vill inte vara elak så jag hoppas det kommer en förklaring till varför "hen" är som "hen" är. Att det bara är i rollen för annars får jag skämmas:-)

2013-05-06 @ 20:36:57
Postat av: finländskan

Han som spelar Sean heter på riktigt Luke Roskell, och det pratas om "him" i den engelska texten om honom, så det torde nog vara en kille.

2013-05-07 @ 12:45:38
Postat av: Lena

Han kanske är bra ung så rösten ändras med åren då.
Även utseende blir väl grövre och mer manligt,
så jag får alltså skämmas lite då:-)

2013-05-07 @ 12:55:20
Postat av: Linnéa

Finländskan: Tack! Det blev verkligen klarare nu. Han talade som om barnet redan fanns i magen! Jag trodde att det var jag som hade missat information och det skulle vara typiskt om man reser bort :)

2013-05-07 @ 23:56:15
Postat av: Andrea

Sean är ju en kopia av Aaron hihi.

2013-05-09 @ 02:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0