Arbetsmoral?

Chas som slagit i huvudet i kraschen vill inte åka till sjukhuset för då kommer polisen att ställa frågor. Cain skjutsar hem dem fast han helst hade velat anmäla Aaron för olyckan.
 
Paddy som skulle ha passat Leo men åker till Dingles gård för att kolla till en gris får skäll av Rhona för att han inte tar hand om sin son. Han säger att Marlon har hand om Leo så länge. När de kommer hem vill Rhona inte prata men Paddy säger åt henne att de måste göra det. De kommer sedan fram till att både Paddy och Rhona ska dela på en tjänst och på tiden med ta hand om Leo och att Nicky får jobba kvar så länge.
 
Ashley är målad som en tiger och leker med barnen i barngruppen. När barnen sedan ska städa så börjar han busa med Laurel men precis då kommer Marlon in. Ashely vill bjuda på en öl för att tacka honom för hjälpen men Marlon har inte tid just nu.
 
Nikhil har sett fel på en order och det visar sig att de har ännu mer jobb på fabriken än tidigare. Lisa och de andra arbetarna vill inte jobba övertid och de är något sura på Nikhil som ledare. Hon uppmanar de andra till att inte jobba övertid utan de ska maska istället för att visa Nikhil att de inte går att köras med. Gennie blir den som får försöka prata med arbetarna men Lisa påpekar att Gennie ska stå på deras sida och inte göra som Nikhil vill.
 
Diane vill hjälpa Chas till sjukhuset men givetvis vägrar Chas. Diane anar att det är Aaron som ligger bakom olyckan men Chas vill inte prata om det.
Paddy kommer över för att prata med Chas när han får veta om olyckan. Hon är jätteledsen och väldigt orolig för Aaron och rädd att han kommer att göra något dumt. Aaron som är på väg in i rummet hör det men han vänder om och går därifrån. Sedan kommer han hem till Chas och ber henne om ursäkt, på riktigt.
 
Zak är orolig för Amy men hon säger att allt är lugnt nu.
Val och Eric tvivlar också på Amy men vill inte tro att det skulle vara hon som ligger bakom inbrottet.
 
Nikhil kommer tillbaka till fabriken efter lunchen och märker att arbetarna inte är där. Gennie kommer springandes och talar om för honom att personalen är på väg. Han är irriterad och det gör att personalen med Lisa i spetsen väljer att gå därifrån.  Gennie stannar kvar men Nikhil anklagar henne för att det är hennes fel, att hon fått arbetarna att bete sig så för att hon inte fick ligga med honom. Gennie blir sårad och säger åt honom att allt är hans fel för han är så självupptagen, sedan lämnar även hon fabriken.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag är benägen att hålla med Nikhil, vad skulle alla som jobbar på fabriken göra om dom inte hade jobb.
Dom verkar ha det rätt så trevligt på jobbet, och verkar helt ovetande om hur det är att jobba.
Konstigt att Lisa är den som driver dom andra till detta, hon har ju så ont om pengar alltid.
Nikhil kan ju hyra in personal om dom vägrar att arbeta, men Genie tycker jag mest synd om.
Rhona verkar ju inte riktigt som hon ska, barnet är väl inte Paddys utan Marlons.

2013-03-14 @ 14:11:48
Postat av: Mija

Har jag fått allt om bakfoten, men är inte Marlon pappan till Rhonas son? Duger inte han isåfall att ta hand om sitt eget barn? Jag har inte möjlighet att titta på HTG dagtid, så jag missar en del, tyvärr. Försöker läsa in mig här, men blir förvirrad då Paddy får skäll att han "inte tar hand om sin son"?? Hjälp en förvirrad är ni snälla! :-)

Tack på förhand!
/Mija

2013-03-14 @ 15:20:53
Postat av: Suss

Jag e så trött på Rhona. Hoppades på att hon skulle försvinna. Mija: Köp/hyr en box man kan spela in på.

2013-03-14 @ 17:28:59
Postat av: Jonas

I grunden har Nikhil rätt. De som jobbar på fabriken är extremt lata och vill alltid gå tidigare av olika anledningar.

Däremot kunde han ha skött situatonen bättre och dessutom erkänt att ordern var hans fel. Nu känns det som att det tåget har passerat.

Nu borde han snarare sparka hela bunten och anställa folk som faktiskt vill jobba.

2013-03-14 @ 19:55:54
Postat av: Maria

@mija

Kan inte heller titta under dagtid så tittar på tv4play.

Rhona är inte klok, behöver sättas på plats. Beter sig som hitler ang barnet. Alla ska backa, marlon, paddy, aaron och så är barnet inte ens friskt. Borde inte hon vara hemma med barnet istället?

Nikhil är väl inte så smidig med personalen men den som sådde fröet om att nikhil är en dålig chef är charity. Hoppas hon får igen.

2013-03-14 @ 19:57:59
Postat av: Jonas

Mija: Marlon är mycket riktigt pappa till barnet. Det var Rhona som överreagerade väldigt kraftigt.

Jag har för övrigt en dvd-recorder som sköter inspelningarna medan jag är på jobbet.

Om du har en hyfsat bra uppkoppling kanske TV4Play fungerar (jag antar dock att du vet om denna tjänst).

2013-03-14 @ 19:58:40
Postat av: Mija

Tack snälla för era svar! Jag får kolla på TV4 paly i helgen!

/Mija

2013-03-14 @ 21:02:16
Postat av: Angelica

Om inte jag minns helt fel så ändrade väl Charity på siffrorna i ordern innan dem åkte iväg på semester, eller jag har fel? Så kommer väl visa sig när leveransen väl kommer fram att dem gjort alldeles för mycket godis än vad som var beställt om den nu kommer iväg dvs.

2013-03-14 @ 21:27:49
Postat av: Jonas

Angelica: du har nog rätt, för det ringer en klocka.

2013-03-14 @ 21:52:54
Postat av: Linnéa

Angelica: Ja, Charity gjorde vissa förändringar.

2013-03-15 @ 16:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0