Kelly Kelly Kelly....

Amy försöker få Eric till att ändra sig angåenge lägenheterna i ladan och hon säger att det är för Vals skull. Eric tycker det är ett snyggt försök men Amy svarar att det var för att vilseleda Val så hon inte skulle få veta något om vad som hänt. Val som precis kommer in hör att Eric och Amy pratar om utpressningen av pengar. Hon blir rasande och frågar vad som hänt. Val får tillslut veta alltihop och först är hon förbannad men sedan när Eric sagt att Amy valde pengarna men sedan ångrat sig så lugnade Val ner sig.
 
Cain får veta av Debbie att hon är gravid. Han blir inte direkt överlycklig.
Cameron försöker prata med Carl på kontoret men Carl har inget behov av det. Han säger till Cameron att alla långväga körningar och andra tråkiga jobb är hans. Det är bara för Cameron att acceptera det.
 
Nicola har plockat upp buketten ur soporna och sitter hemma för att jobba. Jimmy kommer för att hämta Angelica och han frågar Nicola om hon vill följa med dem men det vill hon inte.
Rodney försöker sedan övertala Nicola att ge Jimmy en chans, att hon ska gå över till honom och låta Angelica få träffa båda föräldrarna samtidigt.
 
Hannah går förbi värdshuset och träffar Amy som vill att de äter middag ihop. Precis då kommer Victoria ut och Amy frågar henne om hon också vill hänga med. Victoria ska träffa Alex men säger sedan att hon struntar i det. Amy går in och Victoria passar på att fråga Hannah om varför hon sagt till Andy att Alex bara utnyttjar tjejer. Hannah vill inte prata om det och ursäktar sig med att hon inte har tid att vara med tjejerna.
 
Jerry besöker Jackson och de tittar på fotboll och pratar minnen. Han ska precis gå när Aaron kommer dit. Jerry är glad över att Jackson verkar så glad igen.
När Jerry gått vill Jackson att de pratar ut om praktiska saker inför hans död. Varken Hazel eller Aaron vill tänka på det men Jackson säger att det är viktigt att han spelar in allt han vill så att ingen ska åka dit i rätten för mord.
 
Rhona är på jobbet och kan inte låta bli att jobba. Laurel är på besök för att prata med henne. Paddy berättar att han anställt en vikarie som ska komma i eftermiddag och då först kan Rhona koppla av. Rhona är orolig för att vikarien ska vara en ung snygg tjej men när det senare visar sig att Nicky är en ung snygg kille så blir hon glad  och lugn.
 
Jimmy städar upp efter Angel medan hon ligger och vilar hemma hos honom. Kelly kommer dit och vill att Elliot ska få leka med sin syster. Jimmy vill inte ha henne där och han gör allt för att få iväg henne men Kelly vägrar. Han säger till henne att han vill att hon flyttar från byn helst, han hjälper givetvis henne ekonomiskt men för att kunna leva med Nicola måste hon flytta. Kelly blir rasande och vill inte alls gå med på det.
 
Hazel går iväg till puben en stund för att få komma ifrån. Chas retas med henne eftersom hon bara dricker vatten men Hazel är inte på humör. Chas märker att det är något och tror att det är Aarons fel. Hazel säger att Aaron gör mer än han behöver och att han är underbar men det har Chas svårt att tro.
Adam kommer över till Jackson och Aaron och de dricker öl och kollar på film. De har rätt kul även om Aaron mest är fundersam. Han går sedan ut för att köpa mer öl och träffar på Hazel utanför huset. Han får en stor kram av henne efter att hon berättat om att hans mamma nästan varit snäll mot henne tidigare. Aaron blir väldigt förvånad.
 
Kelly går upp på övervåningen för att tvätta av Elliot som kladdat ner sig. Jimmy är irriterad på henne som är kvar men precis då kommer Nicola dit. Hon är glad ända tills Kelly kommer ner. Jimmy försöker förklara för Nicola hur det ligger till men stammar mest fram orden. Kelly säger då att Jimmy sagt att han vill att de flyttar ifrån byn och att de ska bli en ny familj med båda barnen för det vore bäst för Angelica att slippa sin skrikiga mamma. Jimmy försöker förklara att det inte alls var så han sa men Nicola är så förbannad att hon smäller till Kelly över näsan så det blir ett sår som börjar blöda. Kelly blir glad för nu kan hon ringa polisen och sätta dit Nicola eftersom hon har villkorligt fortfarande.
 
Victoria träffar Alex och frågar honom om Hannah. Han vill givetvis inte prata om henne. Victoria ger sig inte och så småningom får hon veta att Hannah besökt honom i husvagnen. Hon blir förbannad och lämnar honom.
 
Eric blir tvungen av Amy och Val att se på lägenheterna i ladan. Charity är jättenöjd för hon tror att han kommer att köpa en av lägenheterna till familjen.
 
Jimmy söker upp Kelly och frågar henne om hon menar allvar med att ringa polisen. Hon säger självklart att hon är allvarlig men då säger han att han kommer att hävda att Kelly slog först och Nicola bara försvara sig och med historien om att Kelly slog honom med ficklampan och sedan bara lämnade honom blödandes i lastbilen så kommer inte polisen att tro på henne.
 
Kelly ger sig inte så lätt. Hon söker upp Jimmy efter ett tag och säger till honom att hon kommer att göra som han säger, flytta ifrån byn men hon flyttar så långt bort att han aldrig får träffa Elliot igen. Nu får han välja hur han vill ha det...

Kommentarer
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag får sån lust att slå Kelly så fort jag ser henne

2013-01-24 @ 18:51:46
Postat av: Tina.

Hon kommer att falla på eget grepp. Det brukar de göra de som ljuger

2013-01-24 @ 21:29:17
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Nora

Vilka tycker att Kelly ska stanna kvar i byn?

2013-01-25 @ 00:50:48
Postat av: Andrea

de händer saker när hon är med men hon är så jobbig att höra och titta på nu när hon har opererat ansiktet

2013-01-25 @ 01:10:22
Postat av: Andrea

jag tåll henne inte med andra ord

2013-01-25 @ 01:13:37
Postat av: finländskan

Hon Kelly påstår sig älska Jimmy, men vad är det för kärlek då hon är beredd att beröva honom att träffa sin son om hon inte får som hon vill? Och älskar hon sin son om hon berövar honom sin pappa?
Jag skulle nog säga att den enda hon älskar är sig själv.

2013-01-25 @ 08:04:37
Postat av: Tina V

Kelly vill tvinga Jimmy att välja henne, vill hon inte att han ska komma av fri vilja?
Han älskar ju uppenbarligen Nicola.
Snygg ny veterinär, hoppas han blir kvar ett tag.

2013-01-25 @ 10:15:15
Postat av: Jackson

Har man nu lyft ut dagens (fredag) avsnitt för sport igen???????? JAG BLIR SÅ LEDS!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-01-25 @ 10:23:40
Postat av: Stina

Förstår inte hur Jimmy och Kelly kan ha ett barn ihop. Hon gjorde ju abort, dessutom ser Angelica lika gammal ut som Kellys son? Ny ung vetrinär blir det något mellan honom och Rhona? De är ju bra på att krångla till saker i Hem till gården

2013-01-25 @ 10:59:21
Postat av: Jonas

Jackson, tydligen inställt pga alpint. Alpint är ingen sport, men tragiskt att dagens avsnitt är inställda.

2013-01-25 @ 11:22:03
Postat av: Tina.

Vad jag har förstått, blev Kelly gravid efter aborten, men visste inte om det, blev avslöjad och dumpad av Jimmy. Att hon sedan inte kontaktade Jimmy igen när hon upptäckte att hon åter var gravid det förstår jag inte.

2013-01-25 @ 12:54:28
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Jonas

Vet vi säkert att Kelly inte kontaktade Jimmy efter hon blev dräktig då? Situationen i lastbilen indikerade ju att de hade träffats många gånger innan.

2013-01-25 @ 13:25:16
Postat av: Linda

Blev dräktig? Trodde det var ett uttryck man bara använde på djur. Visserligen är Kelly jobbig men ett djur är väl att ta i:-)

2013-01-25 @ 13:38:35
Postat av: Sanna

Nye veterinären kan få stanna för gott vad mig anbelangar!
Tänkbara partners:
Katie?
Gennie?
Chas?
Kelly?
Tonårsbrudarna?
Aaron?

2013-01-25 @ 14:29:41
Postat av: Tina V

Jag hoppas att Gennie får en kille snart, hon har ingen tur trots att hon är så gullig.

2013-01-25 @ 18:13:17
Postat av: Kristina

Håller med Stina - hur kan Jimmy vara far till Elliot? Han verkar ju inte vara äldre än två år!

2013-01-25 @ 19:55:39
Postat av: Kristina

Tyckte förresten att Victoria agerade sjysst gentemot Hanna idag som ställde sig på hennes sida istället för på killens

2013-01-25 @ 19:56:59
Postat av: Colin

I don't know Elliots birthdate, but he could be as young as around 2 years and 10 months.

Kelly tried to make contact with Jimmy soon after leaving the village but Carrie and Matthew burned her letter. She got back in touch on the day Bob and Brenda travelled down for Viv's funeral.

2013-01-26 @ 00:48:56
Postat av: Andrea

kontaktade inte kelly matthew jimmys döda bror som inte berättade för jimmmy.

2013-01-28 @ 01:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0