Jag arbetar inte manuellt

Lisa har sovit hos Debbie men kommer hem och pratar med Zak. Hon berättar om sin besvikelse över att han kom på rättegången fast hon sagt att hon inte ville det. Hon förklarade att det gjorde att hon blev ännu mer osäker när hon skulle vittna eftersom hon fick oroa sig för honom också.
 
Chas dyker upp på morgonen när Charity, Jai och Noah äter frukost. De blir något förvånade över att se henne där. Även Katie och Gennie blir förvånade när Chas kommer hem till dem, de trodde hon låg uppe i sitt rum och sov. Katie och Gennie får höra att Chas och Nikhil tillbringat natten ihop.
 
När Gennie kommer till fabriken på morgonen ber Jai henne att prata med sin syster så Nikhil inte blir sårad.
 
Eric håller på att försöka flytta ut en stor blomkruka när Diane stannar till och ser honom. Det visar sig att han är ensam på värdshuset för Val är hos Sharon. Han måste göra om lite efter Vajs önskemål. Krukan är tung och han frågar Diane om hon kan hjälpa honom men hon svarar att hon arbetar inte manuellt för då kan naglarna gå sönder.
 
David och Amy är i Leylas butik och arbetar medan Leyla är i stan och shoppar. Leyla vill att David kommer dit för att äta lunch med henne men han väljer att stanna kvar med Amy. Han och Amy pratar förtroligt med varann och han berömmer henne ofta. Det leder till att Amy böjer sig fram och ska kyssa honom men han blir förskräckt. Amy anklager honom  för att ha uppmuntrat henne men David nekar till det. Hon rusar ut och går hem och packar väskan.
 
Chas sitter med Katie på puben och pratar om Nikhil. Han kommer in och tjejerna börja fnissa lite. Chas går fram till honom och kysser honom länge. Gennie ser det och hon ser inte glad ut.
 
Alex står vid bardisken på puben och pratar med Victoria. Han tar en öl men hon får bara en juice. Victoria säger då till honom att de måste gå till en annan pub om han vill få henne onykter.
 
Belle ser Zak utanför huset. Hon frågar honom hur det är och han svarar att allt kommer att bli bra. Belle har köpt en chokladask till sin mor men säger att han kan ge den ifrån sig istället om han vill. Lisa kommer ut och frågar vad som händer. Zak säger då att asken är från Belle. Han vill inte ljuga om det.
 
John har möte med någon från ett snabbköp. När han kommer hem har han fått kontrakt på att leverera sina produkter till dem. Nu måste han bara gå till banken och få lån och prata med Declan om kontraktet.
 
Aaron, Jackson och Hazel åker ut med en båt på fisketur. Hazel blir sjösjuk och mår dåligt mest. Aaron och Jackson har kul när de retar henne. När de kommer iland sedan så undrar Hazel vad Aaron har på gång. Hon blir orolig när hon får veta att Aaron planerat ett fallskärmshopp för Jackson.
 
Gennie kommer hem efter att slutat tidigt från jobbet. Hon möter en halvnaken Nikhil i huset. Han har tillbringat förmiddagen i sängen med Chas för att fira att hennes delägarskap i puben blivit klart. Gennie blir ledsen och väljer att gå ut så de får vara ifred.
 
Amy möter Victoria och hon berättar att hon ska sticka till en vän. Victora märker att Amy är ledsen och får då veta att David dumpat henne efter att han fått som han velat.
 
David berättar för Leyla vad som hänt mellan honom och Amy. Alicia hör det och säger att det var väntat. David vill prata med Amy så han går till värdshuset. Där träffar han Eric och berättar för honom om vad som hänt. Precis då kommer Victoria in och anklagar honom för att ha utnyttjat Amy. David nekar givetvis. När Eric ska prata med Amy märker han att hon inte är kvar där.
 
Holly märker att Hanah är tyst och lite nere. Hon försöker skämta med sin syster men Hannah vill bara vara ifred. Holly säger att om det är något så kan hon prata med henne.
 
David åker och letar efter Amy men hittar henne inte. När han kommer tillbaka är Eric orolig, dels för Amy men även för vad Val ska säga när hon får veta.
 

Kommentarer
Postat av: finländskan

Det var riktigt roliga scener idag där ute på båten. Och Jackson var ju riktigt glad.

Väldigt rörande med den gulliga Belle och chokladen.

Chas verkar ha Nikhil bara för "lusta" som hon sade, hoppas att Nikhil är på samma våglängd så att han inte igen blir ledsen, som med Maisie.

2013-01-11 @ 15:14:47
Postat av: Tina.

Jag tror ju inte att Nikhil är på samma våglängd.

2013-01-11 @ 17:52:45
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: finländskan

Nej, jag är rädd för det, han verkar inte alls vara såndär "bara för lusta"-typ.

2013-01-11 @ 19:36:46
Postat av: Kristina

Tycker så synd om Gennie, kär i en kille som bjuder ut hennes kompis och ligger med hennes syster. Hon förtjänar lite kärlek nu tycker jag.

2013-01-12 @ 15:55:48
Postat av: Jonas

Chas och Nikhil - jag såg inte den komma, direkt. Vilket makalöst omaka par.

2013-01-13 @ 20:07:01
Postat av: Stina

Hänger inte riktigt med . Har Alex och Bartons yngsta dotter haft en afffär ihop? David, hur naiv får man vara. Han måste ha märkt att Amy är förtjust i honom, han borde ha betätt sig annorlunda

2013-01-14 @ 08:39:14
Postat av: Jonas

Stina: Alex och Hannah hade ett one night stand i husvagnen, men sedan har Alex undvikit henne.

2013-01-14 @ 08:52:24
Postat av: Malin

Fan vad trött jag blir på Amy och hennes Gollumfasoner, Det sättet att prata retar gallfeber på mig. jag tycker Nikhil och Chas är ett skojsigt par. Han behöver det.

2013-01-14 @ 21:09:34
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Tina V

Hur kan man lita på Amy som inte gjort annat än ljugit om allt, bortskämd och jobbig i allmänhet och inte speciellt tacksam för att hon har fått en ny chans av Val och Eric.
Orkar snart inte med mer om Jackson historien, hur länge ska dom mjölka ut den historien?
Jag vill se att Jimmy vaknar till liv och får tillbaka sitt minne och inser vilket misstag han gjort med Kelly.
Hoppas att Nickola dumpar honom efter det, så han får känna på hur ont det gör att bli dumpad som han har gjort med Nicola, genom att inleda ett förhållande med Kelly trots att han inte kom ihåg något om sitt förra liv.

2013-01-15 @ 10:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0